Kızlar bende iki gün içerisinde eylül ayında hamile kalmak istediğime karar verdim. 1,5 yıldır evliyim aslında daha sonra düşünüyorduk ama şu anda gerçekten çok istiyorum. Eğer hayrılısıysa allah isteyen herkese nasip etsin. Peki şimdi neler yapmak gerekiyor.folikasit içmek gerekiyormuş galiba.başka neler bu konuda çok bilgisizim:))
Selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:
Turuncum,eylül ayında çok güzel bir haber alıcaksın umuyorum.
merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim 4 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay ramazandan dolayı belli olmaz ama hamile kalamayacağımı düşünüyorum artık hayırlısıyla bende eylül ayında hamile kalmak istiyorum. Cumartesi günü kadın doğum doktoruna gidip genel bi muayene olucam. İnşallah Allah hepimize hayırlı yavrular verir.
Canim benim hakkinda hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin.hep pozitif dusun guzel haberlerini alacagimiza eminim:)[/QUOT
inşallah arkadaşımhaberlerimizi veririz bırdan sıra sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?