selam canım :) bende 19+4 haftalık hamilleyim.daha hissedemedim hareketlerinisabırsızlıkla bekliyorum bnm bebişimde geçen hafta 287 gr dı.benimde doğumum sat a göre 7 eylül inş:)
tubacım senınle nerdeyse aynı gun dogum yapıcaz:)) şimdi nekadar bebegın, en son nezamn gıttın konrole, ası oldunmu
ne güzel :)) bir hafta önce gittim canım hastaneye 475 gr.dı.evet tetonoz aşısı yapıldı senin ki ne kadar oldu canım bende merak ediyorum:))
bende gecen hafta gttım canım bebegım 500gr dı, asıyıda 22haftanın ıcınde oldum, dıger aşıyıda hazıranın 4 unde olcam nasıpse. kontrolumde ozamn.. senin ilk bebegınmı? benım ilk... hareketlerını artık daha net hissediyorum:), allahıma şükürler olsun, cook güzel bi duygu.
iyi bakalım canım sen ne kadar kilo aldın şimdiye kadar benim 24 hafta 2 günlük şuan senin ne kadar
gunaydınn canım, allah bebeklerimizi bize bağışlasın canım saglıkla, hayırlısıyla inşallah. benım bugun 24+1 oldu. 10 gun fılan once gttıgımde 3kılo 300gr almıstım, normalde tatrtılmıyorum, kontrolden kontrole, tutmuyo cunku birbirini tartılar:)). ben az kılo aldım, karnım bile yenı cıktı, hala baktıgında karsıdan göbekli bı kadın gelıyo gıbı, hamıle gıbı deıl( gıcık oluyorummmmmmm. hatta gecen hastaneye gttıgımde bir kadına seker yuklemesı yapılıyomuş, bende kan tahlılı yaptırcaktım, kadın bana dıyokı senınkı daha küçük 6.ayda yapılıyo şeker yuklemesı, ayy ne küçük dedım benmkı 5,5aylık deyınce kadın sasırdı, bebegım saglıklı olsunda, ben az kılo alsamda olur. 20 kılo almayada razıyım:))),,, sen nekdar aldın??
amin canım.
iyi fazla almamışsın zaten asıl kiloyu bundan sonra alcaz gibime geliyor :) benim acayip iştahım açıldı.habire yemek yemek istiyor canım ama frenliyorum kendimi:) obez bi hamiş olmak da istemiyorum yani.bende 4 kilo aldım canım.64 kiloydum hamile kaldığımda kendime 75 e kadar izin verdim.inş.75 i geçmem.
ben zaten gebelikten öncede göbekli olduğum için karnım çıktı benim çoktan :) sen normal mi düşünüyorsun sezeryan mi ?
valla bende az degılım canım 68 kıloyla hamıle kaldım,boyumda 1.70... hatta bi msjmda yanlıslıkla65 yazmısım, guldümde snradan.. en son 71,300 düm, depo saglam ordan beslenıyo galıba bebiş :))))))),,
bir terslik cıkmassa normal düşünüyorum canım, ne yalan soyleyım sezeryan daha korkutucu gelıyoo. sen nasıl düşünüyosun?
şeker yuklemesi olcaz bıdahakı kontrolde,24ıle 28.hftalarda yapılıyomuş.. senin nezamn kontrol????
boyuna göre kilon çok fazla değil senin normal canım benim boyum 1.58 :) tıfılım yni:)
bende namazlarım da dua ediyorum normal olsun diye çünkü sezaryenle yapınca aldığın kilo sana kalıyor.
istemiyorum bu yüzden. önümüzdeki hafta içerisinde 25.hafta da yapılacak şeker yüklemesi gittiğimde yazarım sana yine:) sen ne zaman gidicen sende bana yaz :)
bende iri görünüyorum:), ablam dıyo zaten bebek senı sevdıde yedırmıyo, valla bebegım iyi olsunda kılo verılır canım,ben basta üzülmüştüm kılo almayınca bebek beslenemez dıye, son kntrolde iyiydi, inşallahta hep boyle olur..
normal dogum her yonden iyi, hayırlısıyla normal yaparız inşallah.
valla yazarsan sevınırım canım,ben de hazıranın 4.nde gıtcem canım,,senden 1 hfta snra,yazarım bende:)))
artık bebegın tipinide merk etmeye basladım, nasıl acaba,bebek hareket edince bı sevıyorum onu, çok şükür allahıma..
aynen bende öyle onun tepiklerini yerim yaa benim ki kız adını cemre naz koydum ben şimdiden seninki erkek sanırım sen ne düşünüyorsun ?
emirhan ı beğendim bence güzel bir seçim han lı değil ama yiğit efe de güzel bence kuzey ve çınar isimlerini de beğeniyorum ben :)
mrb.ben 16+5 gunluk hamileyim.sat a gore 26 eylulde olucak dogumum inşallah..bu aralar anne olucaklarla paylaşımlarımız olucagını düşündüm. mesela bebeklerimizin hareketlerini ilk ne zaman hissettik, son ultrason goruntuleri vs. ben çok heyecanlıyım nasıl geçicek 5 ay bilmiorum:)
benımde 25 eylül hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacagız gibi gözüküyor kızım tabıkıde şuan 22 haftasının içinde bebeğımın hereketlerını 20 hafta itibariyle hissetmiştim :)))) kızım zeynebi merakla ve telaşla evimize gelmesini bekliyorum
hayırlısı olsun canım, benimde eylulde nasıpse doğum, bende 18de hıssettım ama cok hafıf, kelebek kanadı gıbı, şimdilerdeki hareketlerının yanında o bişey miş:))), şimdi taklamı atıyo, tekmemi anlaşılıyo veletin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?