büyüyorlar annnesi :) her doktora gittiğimde farklı şekilde yemek istediğinde gayet kendini belli ediyor ... ben burdayım diyor darısı yeni hamişlere
amin canım, bıdahakı kontrolu dahada merk edıyorum, nekdar büyüdü acaba kuzum? :)) senın nezamn bıdajhakı kontrol?? benmkı 4 hazıranda, ozamn seker testıde yapılcak..
mrb arkadaşlar. çk şukur 22. haftayı gordum:) ALLAH hepimize bebeklerimizin yuzlerini gormeyi nasip etsin. Dün kötü bi deneyim yaşadım.sizlerle paylaşmak istedim.dün oglen yemekten 2 saat sonra arkadasla markete gittik.orda benim başım aniden dönmeye,sırtımdan ter çıkmaya başladı sonra da nefesimi almakta zorlandım.nerdeyse bayılıyodum.çok şukur yanımda arkadas vardı.beni sandalyeye oturttular.15 dak sonra kendime geldim. doktorumu aradım ve hergun tansiyonumu olçmemi istedi benden.şimdi korkuyorum hipertansiyondan.sizler yaşadınız mı boyle bişy???
benimkide haziran 9 da ama şeker ile ilgili olarak doktor bılgı vermedi gittiğimde söyler herhalde bende hep merak ediyorum büyüdümü ne yapıyor benim kızım cimcimem
mrb arkadaşlar. çk şukur 22. haftayı gordum:) ALLAH hepimize bebeklerimizin yuzlerini gormeyi nasip etsin. Dün kötü bi deneyim yaşadım.sizlerle paylaşmak istedim.dün oglen yemekten 2 saat sonra arkadasla markete gittik.orda benim başım aniden dönmeye,sırtımdan ter çıkmaya başladı sonra da nefesimi almakta zorlandım.nerdeyse bayılıyodum.çok şukur yanımda arkadas vardı.beni sandalyeye oturttular.15 dak sonra kendime geldim. doktorumu aradım ve hergun tansiyonumu olçmemi istedi benden.şimdi korkuyorum hipertansiyondan.sizler yaşadınız mı boyle bişy???
bazen yürüyüşe cıkınca sol tarafımda agrı baslıyor kasıntı oluyorum soğuk soğuk terliyorum ama durup dinlenince normale dönüyorum ...basımda dönüyor ama kızımla dinlenince hersey normale dönüyorum stres yapma az yürümeye dikkat sadece canım
caınım benmde sağ tarafımda agrı oluyor yürüyünce bazen, oturunca gecıyor, neden oluyo acaba, hftaya doktora gtcem sorarım , ama merk ettm şimdi
sağ tarafta agrıyor o bebişimin eşi boşluk oldugundan agrıyor benımkı doktor normal dedi sanada normal der ınsallah ben bu yüzden hep sol tarafıma yatmak zorundayım
inşallah canım, ara ara oluyo yğürürken, oturunca gecıyo, yaklasık 15 gundür, tıoplam 4 yada 5 kez olmustur.. bende sola yatmaya calısıyorum, ama uyandıgımda sırtustü, yada saga donükte olabılıyorum(
işimiz biraz zor gibi gözüküyor ama sonuçlar güzel olur inşallah:)))
benımde 25 eylül hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacagız gibi gözüküyor kızım tabıkıde şuan 22 haftasının içinde bebeğımın hereketlerını 20 hafta itibariyle hissetmiştim :)))) kızım zeynebi merakla ve telaşla evimize gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?