eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bizde öyle tatlım. tayin olayı belli olmadan ne evi ne de eşyaları alabiliyoruz küçük bütün herşeyi hallettik. bizdede büyük eşyalar kaldı tatlım onlarıda ev tutulduktan sonra halledicez yani şu anda bende senin gibi beklemedeyiz :)

bar tipi beyaz masaların görünüşünü bende seviyorum tatlım ama rahat olmadğını duymuştum. bir arkadaşım da evine ondan aldı ve çok pişman oldu. hiç rahat olmadığını söyledi bende bu yüzden vazgeçtim. ama tabi senin fikrin sen rahat ederim dersen o başka. çerçevelere gelince bence resimlerini çek öyle bakalım bence . güzel olur gibi geliyo ama tabiki görürsek daha iyi anlaşılır.

cnm çok geçmiş olsun. kimsenin günahını alamam ancak başkasına ait eşyaları 18 gündür elinde tutan birinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. hırsızlık olayını çok acı bir şekilde yaşadım. bu yüzden tecrübelerime dayanarak sana yardımcı olmaya çalışacağım. öncelike kuaföre gidip eşyalarının geri getirilip getirilmediği öğren, o kuaförden gelin başı için randevu alındığına göre kuaför mutlaka bir telefon numarası almıştır. o numarayı iste. isim, soyisim, numara eşkal tüm bilgilerle en yakın semt karakoluna gidip durumu anlat. ifadeni ver. kuaförün veya çevresinde varsa güvenlik kameralarını istet. sana ümit vermek istemem ancak bence çantanı alan kişiler kötü niyetliyse giden hiç bir eşyanı bulamazsın ki dilerim inşallah her şeyini geri getirirler. dediğim her şeyi yapsan bile bulunamayabilir, ki benim elimde çok daha fazla delil vardı hiç bir şeyim geri gelmedi. yinede elinden geleni yapmış olursun. ancak birini hırsızlıkla suçlamadan önce iyice araştır gerekirse o kişilerle tekrar konuş, sonrasında suç duyurusunda bulunursun.

zaten küçük şeyler hal olduktan sonra büyük şeylerde hal oluyor tatlım...düşünüyorum alınacak ne var diye aklıma gelmiyor...durdu beynim yani...
bindallım eksik, kına malzemelerim eksik (nedime taçları, kına mumluklarım alındı), bunlarda 1 günde hal olur zaten

evet tatlım aslında biz diğe bütün herşeyi erken den halletmekle çok iyi yaptık. hiç olmazsa onları düğünmeyeceğiz herşeyimiz yavaş yavaş oldu. son ana bırakmayı hiç istemiyorum. inşallah mobilya seçerkende bu kadar rahat oluruz da problem çıkmaz tatlım

bu arada ben kına için daha hiç bişey almadım. temmuz başında kayın validem gelicek hep beraber çarşıya çıkıcaz çıktığımızdada hepsini halledeceğiz tatlım böyle ümit ediyorum tabi allah izin verirse

mobilyada şipşak hal oluyor tatlım...o an böyle heyecandan bakıyorsun ve zaten bir tanesi hemen gözüne çarpıyor bende öyle oldu

Günaydın canım...hazırlıklar durdu bizim...öyle şimdi sadece bakıyoruz...zaten çoğu şey hazır...ev tutulduktan sonra yapılacak şeyler kaldı genelde..

Ne güzel ya bizimde hazırlıklar durdu ama hallolan pek birşey yok

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr...bugün babam ve kayınpederim sonunda düğün salonunu tutmaya gidecekler...akşama da kuzenimin kınası var ben çok yorgunum yaaaa

Kendi kınanın provası olur işte bir nevi fena mı bu ne yaa dedığın tum dakıkaları kendı kınanda gormeme fırsatı yakalarsın ornekleme her zaman işe yarar

Canım yapıştıracagın modellerı canlandıramadım kafamda resmını çekersen fikrimi söyleyebılırım

Bar tipi mutfak sandalyeleri mutfağa yakıştırıyorum bende öyle düşünüyorum hoş olur canım :

Az kaldı ve benı sanki bağladılar hiçbirşey alamıyorum yapamıyorum off

Az kaldı ve benı sanki bağladılar hiçbirşey alamıyorum yapamıyorum off

sende mi 22 eylülde evleniyosun tatlım daha yeni gördüm aynı gün müş seninle düğünümüz sıkma canını bu ay bende öyle oldu . bakalım hayırlısı daha vaktimiz var yavaş yavaş hallederiz

Evet canım bende farkettım az önce

Ya bazen herkes şunu yaptım bunu aldım falan deyınce bende var bır anormallık dıyorum ondan moralım bozuluyo

Ama hallederız allahın ıznıyle, şimdi şu ay çıksın koşturmacam başlıyor, sıkı tutar hallederım ınşallah, nişanlımın işler yoğun bana düşüyor herşey.

Tatlım ıvır zıvırlarını al..gerisi zaten hal olur bir şekilde...ama önce şu küçük parçalar bitmeli bence...para etmez gibi geliyor ama 1-2 derken hoooppp maddiyat sıfıra dayanıyor...ben bunları halledince şimdi kafam rahat bekliyorum..
yatak örtüm ve salon dekor eşyaları kaldı para edecek

kızlar su takımı mı ne deniyor tam bilmiyorum bardak takımı aldınızmı??? gerek varmı diye düşünüyorum karar veremedm

canım mutfaga çok ıvır zıvır alınıyor ya işte rendesi ekmek tahtası su bardağı filan bende asıl onları sona bıraktm basit hallolur önce maadi olarak pahalı şeyleri alıyım dedim onlarıdamı alsam napsam

elinde oldukça al tatlım...5-10 tl derken bir bakıyorsun ohhooo bir sürü para tutmuş...ben markete gittikçe aldım bunları

Ben yemek takımı celik-teflon tencere takımları, mısafır catak bıcak gunluk catal bıcak takımları, krıstal bardak takımı işte bırkaç bardak borcam saklama kabı falan aldım o kadar. Nevresım yastık pike falan da var, yorgan alıcam birkaç tane, bornoz falan almadım, aman eksik çok yani kuzum anlayacağın.. İşten biryere çıkamıyorum kı oturdugum yerde hiç yok alışverıs yapabılecek birşey işten çıkayım hızlandırıcam artık napayım.

Onlarda biraraya gelınce iyi para edıyor vallahı bır bakındım da şöyle ooo

hepsi alınır kuzum...valla dert ede ede kendimi hasta ediyorum...bırakıverdim artık...hepsi olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…