kızlar günaydın hadi toplaşın bakayım size aklı danışıcam dün biz denk gele ablam ve eniştem nişanlım yemeğe çıktık ardından baktığımız mobilyacı yakındı bi bakalım derken mobilyaları beğendik bile bugün işlemleri yapmaya gidicez fotolaro ekliyorum bana fikirlerinizi söyleyin lütfen bu arada tv ünitsi almadan o aynalı gözüken konsolu kullanmayı düşünüyorum konsol giib olsun die 2-3 beyaz raf çakıcam ve aynalarıda yemek basasının duvarına taktırıcam sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 439842 Eki Görüntüle 439843 Eki Görüntüle 439844 Eki Görüntüle 439845 Eki Görüntüle 439846 Eki Görüntüle 439847
kızlar bişey sorucam evlenirken erkekte bizim gibi çeyiz yapıyomu?
ne yapacaklar ki...
damadın annesi yapar şahsen benim kayınvalidem benden daha cok yapmış bizde tepsi olayı var çeyiz serilmeden 1 hafta önce tepsilerde aile büyüklerine hediyeler konur giysi vs. gibi geline alınan giysiler iç çamaşılarları işte makyaj malzmesi falan tepsilere konur süslenir o tepsiler bi tepside havlular patikler ve yorgan yapılır erkek tarafından gelir bunlar biz öyle yapıcaz tabii herkesin adeti farklıdır
canım bu dediğin bohça sanırım. biz bohçayı nişanda yaptık. yani büyük eşya haricinde işte havlu çarşaf vs vs yani bu tarz şeyler alması gerekiyomu?
işte bende onu soruyorum biz nasıl seriyoruz onlar sermiyomu :26:
kızlar günaydın hadi toplaşın bakayım size aklı danışıcam dün biz denk gele ablam ve eniştem nişanlım yemeğe çıktık ardından baktığımız mobilyacı yakındı bi bakalım derken mobilyaları beğendik bile bugün işlemleri yapmaya gidicez fotolaro ekliyorum bana fikirlerinizi söyleyin lütfen bu arada tv ünitsi almadan o aynalı gözüken konsolu kullanmayı düşünüyorum konsol giib olsun die 2-3 beyaz raf çakıcam ve aynalarıda yemek basasının duvarına taktırıcam sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 439842 Eki Görüntüle 439843 Eki Görüntüle 439844 Eki Görüntüle 439845 Eki Görüntüle 439846 Eki Görüntüle 439847
renk uyumu desenler falan güzel canım ben beğendim iyi güzel günlerde kullanın inşşşşş
Sağolun arkadaşlar beğenmenize ve eleştirilerinize sevindim leylacım buna beyaz spor bir koltuuk takımı alıcam ama malesef netten bulamadım ekleyemedim giri beyaz halı perde hatta halı beyazda oalabilir onlar ayarlanıcak evi çok açık griye boyatmayı ve tv ünitesi arkasınada koyu mor bordaya yakın bir kağıt var ben size yarın atarım gri çizgili onu yaptırmayı tek berjeride aynı mor gibi kalplatmayı düşünüyorum herşey beyaz gri boğar gibi geldi ayy bir bitse atacam fotoları yeniden teşekkür ederim canlarım
ya çeyiz sermek artık eskide kaldı ben yapmayacağım evime yerleştireceğim eşyaları bak benim nelerim var dermiş gibi hiç hoşuma gitmiyor ama herkes farklı düşünüyor tabii ayrıca erkelerde öle şeyler olmaz
ozseeennnnnnnnnnn
aynen öyle canım hiçbişey bilmiyosan kendin evlendin yani hiçmi bişey görmedin biz anlamayz demek işimize gelmiyo demek amaannn salldım zaten boşver..yapması lazım canım tabiki.ama nerdeeeee,benim kayınvalidem nişandan önce bana "sizde bohça var mı " diye sorduIç anadolu luyum bende yani amerikalı felan değilim. Benimkilerde karışmaz canım bi yandan iyi yönleri var ama birazda bulaşsalardı iyi olurdu yani öyle böyle ilgisiz değiller lafa gelince bilmiyorlar halbuki sürekli yeğenleri evleniyor kızı evlendi hiç mi birşey görmediler.benimki gibi bir aile asla bulamazlar öbür oğulları evlenirken görcem ben onları Benim arkadaşımın annesinin bir lafı var,yakında kızlar oğlanları istemeye gidecekler diye bence doğru çok kalmadı yani
efendiiiiiiimmmm
Benim de düğünüm Ankara'da kokteyl şeklinde olacak canım. Biz Teb Dora Otel'de yapıyoruz, nikah ile birlikte 2.5 saat sürecek. Bir de 1 gecelik balayı odası da hediye edildi. Önerebilirim, nezih bir mekan. Üstelik düğün eylülde olacağı için hem havuz kenarı hazırlanacak, yağmura karşı kapalı salonlarını da hazırlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?