eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

herkese hayırlı cumalar kızlar:) canım ben yatak odasını beğendim ama yemek odasını beğenmedim onun takımı olmasına rağmen. yatak odasını hem görsellik olarak iyi hem de fonksiyonel yapmışlar ama yemek odası bence basit duruyo ama bu benim fikrim sen beğendiysen bize laf düşmez

kızlar bişey sorucam evlenirken erkekte bizim gibi çeyiz yapıyomu?

damadın annesi yapar şahsen benim kayınvalidem benden daha cok yapmış bizde tepsi olayı var çeyiz serilmeden 1 hafta önce tepsilerde aile büyüklerine hediyeler konur giysi vs. gibi geline alınan giysiler iç çamaşılarları işte makyaj malzmesi falan tepsilere konur süslenir o tepsiler bi tepside havlular patikler ve yorgan yapılır erkek tarafından gelir bunlar biz öyle yapıcaz tabii herkesin adeti farklıdır

canım bu dediğin bohça sanırım. biz bohçayı nişanda yaptık. yani büyük eşya haricinde işte havlu çarşaf vs vs yani bu tarz şeyler alması gerekiyomu?

işte bende onu soruyorum biz nasıl seriyoruz onlar sermiyomu :26:

ya çeyiz sermek artık eskide kaldı ben yapmayacağım evime yerleştireceğim eşyaları bak benim nelerim var dermiş gibi hiç hoşuma gitmiyor ama herkes farklı düşünüyor tabii ayrıca erkelerde öle şeyler olmaz

aman zaten olsa ne olur ki benim kvalide sağolsun hiçbişeye karışmaz etmez en iyisi zaten hiç bu işlere bulaşmamak

renk uyumu desenler falan güzel canım ben beğendim iyi güzel günlerde kullanın inşşşşş

tatlım ben beğendim...bu yatak odasına böyle gri-siyah bir yatak örtüsü çok hoş olurrr
salona oturma grubu olarak ne alıcaksın tatlım...desenli olduğu için uyum sağlaması ve boğmaması lazım güle güle kullan tatlım

Sağolun arkadaşlar beğenmenize ve eleştirilerinize sevindim leylacım buna beyaz spor bir koltuuk takımı alıcam ama malesef netten bulamadım ekleyemedim giri beyaz halı perde hatta halı beyazda oalabilir onlar ayarlanıcak evi çok açık griye boyatmayı ve tv ünitesi arkasınada koyu mor bordaya yakın bir kağıt var ben size yarın atarım gri çizgili onu yaptırmayı tek berjeride aynı mor gibi kalplatmayı düşünüyorum herşey beyaz gri boğar gibi geldi ayy bir bitse atacam fotoları yeniden teşekkür ederim canlarım

tatlom kesinlikle mor, gri, beyaz süper olurr sevdim fikrini

Herkesin kendi fikri bende öyle dedim zaten bu gelenek haline gelmiş bişey çeşitli hediylerde geliyor çeyiz giderken onu kaldırıp yüklerken davul zurna çalıyo falan gayet hoş düşünmekte fayda var

Yapması lazım canım tabiki.ama nerdeeeee,benim kayınvalidem nişandan önce bana "sizde bohça var mı " diye sordu iç anadolu luyum bende yani amerikalı felan değilim. benimkilerde karışmaz canım bi yandan iyi yönleri var ama birazda bulaşsalardı iyi olurdu yani öyle böyle ilgisiz değiller lafa gelince bilmiyorlar halbuki sürekli yeğenleri evleniyor kızı evlendi hiç mi birşey görmediler.benimki gibi bir aile asla bulamazlar öbür oğulları evlenirken görcem ben onları benim arkadaşımın annesinin bir lafı var,yakında kızlar oğlanları istemeye gidecekler diye bence doğru çok kalmadı yani

aynen öyle canım hiçbişey bilmiyosan kendin evlendin yani hiçmi bişey görmedin biz anlamayz demek işimize gelmiyo demek amaannn salldım zaten boşver..
efendiiiiiiimmmm

hiççç seslenesim geldi

canım tabiki yapıyor bizde var yani göçmeniz biz mesela benim kayınvalidem pike takımı ördü, çarşaf takımı örmüş ,2 tane yorgan vercekmiş, 5 tane yastık, günlük yemek takımı aldı ,teflon tencere tkm, çelik tencere tkm,günlük tencere takımı ,çatalı kaşığı, 20 tane mutfak havlusu oyalamış,tülbentler,çetikler, hazır günlük kullanmaya almış havlu, 5 tane nevresim takımı almış falan filan yani ,erkek anneleri artık çok şey yapıyorlar valla

Son düzenleme:

Merhaba peki ne kadar ödediniz? yemekli, içkili mi? kac kişilik düğün?? biz bugün bikac yere baktık, istediğimiz güne de boş yer de bulduk da cok beğenmedik salonları. hekimevi ya da vedat dalokay düğün salonunda düğün yapan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…