Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzeller![]()
benimde öyleeedaha üç ay varr benmmmm![]()
günaydın fstıklarrrrrrr
benimde öyleee
günaydın tatlışımmmm![]()
aa ne sürpriz yaptın canım bu ayın 23 ü de benim nişanlımın doğumgünüdün aşkımın doğum günüydü süpris yaptm aşkma çok şaşrdı çok mutlu olduuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
kızlar biz üç aydan düşmeye başladık ay heyecan bastı
![]()
aa ne sürpriz yaptın canım bu ayın 23 ü de benim nişanlımın doğumgünü
kıskandım yaaaaa![]()
Bende yarın 100 e düşücem sonunda ikili rakamları görücem inşallahhh![]()
![]()
![]()
![]()
aa ne sürpriz yaptın canım bu ayın 23 ü de benim nişanlımın doğumgünü
kıskandım yaaaaa![]()
pasta vs bişeyler aldım işten çıkınca onlara gidip annemle hazırladık salona işten geldiğinde zili çalnca mumları yaktım hiç beklemiyodum ama benm bile elim ayağım titriyodu...Annesi kapıyı açtı sıcaktan yanmış yanıyorum anne diye bağıra bağıra geliyodusalona girdi beni gördü bi tuhaf oldu sımsıkı sarıldıı aşkım sen naptın böyle dedi gözleri doldu sarıldm bende sımskıııııııııııııııı
![]()
sana da havai fişek patlatırız artıkın.. 2012 gelinlerinde ıslatıyolar biz havai fişek patlatıyoruzBende yarın 100 e düşücem sonunda ikili rakamları görücem inşallahhh![]()
![]()
![]()
![]()
ayyy bende bekledim yaa nişanlımda onu diyo. 6 ay bekledim bende üstüne 2 seneye yakın zaman geçti ama şu 3 ay geçmicekmiş gibiaşker şafağı gibi yaa plakalar gelince zman daha hızlı geçiyor... asker yolu beklemiş biri olaraktan![]()
günaydın canımm iyiyiz sen nasılsınnnn...günaydın şekerler nasılsınız![]()
pasta vs bişeyler aldım işten çıkınca onlara gidip annemle hazırladık salona işten geldiğinde zili çalnca mumları yaktım hiç beklemiyodum ama benm bile elim ayağım titriyodu...Annesi kapıyı açtı sıcaktan yanmış yanıyorum anne diye bağıra bağıra geliyodusalona girdi beni gördü bi tuhaf oldu sımsıkı sarıldıı aşkım sen naptın böyle dedi gözleri doldu sarıldm bende sımskıııııııııııııııı
![]()
sana da havai fişek patlatırız artıkın.. 2012 gelinlerinde ıslatıyolar biz havai fişek patlatıyoruz
ayyy bende bekledim yaa nişanlımda onu diyo. 6 ay bekledim bende üstüne 2 seneye yakın zaman geçti ama şu 3 ay geçmicekmiş gibi
günaydın canımm iyiyiz sen nasılsınnnn...
ayyy ne güzel bende yapmak isterdim ama kvalide ile çok samimi değiliz o yüzden dışarda kutlarız biz![]()
ayıp ettin sen yeterki günden düş biz yaparız kutlamasınıtamam yarın havai fişeklerimi istiyorum ona göre![]()
![]()
![]()