• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

dün aşkımın doğum günüydü süpris yaptm aşkma çok şaşrdı çok mutlu olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::16::16::16::16:

aa ne sürpriz yaptın canım bu ayın 23 ü de benim nişanlımın doğumgünü :31:

kıskandım yaaaaa :ssz:

pasta vs bişeyler aldım işten çıkınca onlara gidip annemle hazırladık salona işten geldiğinde zili çalnca mumları yaktım hiç beklemiyodum ama benm bile elim ayağım titriyodu...Annesi kapıyı açtı sıcaktan yanmış yanıyorum anne diye bağıra bağıra geliyodu:9::9::9: salona girdi beni gördü bi tuhaf oldu sımsıkı sarıldıı aşkım sen naptın böyle dedi gözleri doldu sarıldm bende sımskıııııııııııııııı :16::16::16::16::16:

pasta vs bişeyler aldım işten çıkınca onlara gidip annemle hazırladık salona işten geldiğinde zili çalnca mumları yaktım hiç beklemiyodum ama benm bile elim ayağım titriyodu...Annesi kapıyı açtı sıcaktan yanmış yanıyorum anne diye bağıra bağıra geliyodu:9::9::9: salona girdi beni gördü bi tuhaf oldu sımsıkı sarıldıı aşkım sen naptın böyle dedi gözleri doldu sarıldm bende sımskıııııııııııııııı :16::16::16::16::16:

ayyy ne kadar güzell yaa. allah mutluluğunuzu eksiltmesin artırsın tatlım benm :)

Bende yarın 100 e düşücem sonunda ikili rakamları görücem inşallahhh :1: :1: :1: :1:
sana da havai fişek patlatırız artıkın.. 2012 gelinlerinde ıslatıyolar biz havai fişek patlatıyoruz :9:
aşker şafağı gibi yaa plakalar gelince zman daha hızlı geçiyor... asker yolu beklemiş biri olaraktan:72::72:
ayyy bende bekledim yaa nişanlımda onu diyo. 6 ay bekledim bende üstüne 2 seneye yakın zaman geçti ama şu 3 ay geçmicekmiş gibi :ssz:
günaydın şekerler nasılsınız:3:
günaydın canımm iyiyiz sen nasılsınnnn...

ayyy ne güzel bende yapmak isterdim ama kvalide ile çok samimi değiliz o yüzden dışarda kutlarız biz :31:

sana da havai fişek patlatırız artıkın.. 2012 gelinlerinde ıslatıyolar biz havai fişek patlatıyoruz :9:

ayyy bende bekledim yaa nişanlımda onu diyo. 6 ay bekledim bende üstüne 2 seneye yakın zaman geçti ama şu 3 ay geçmicekmiş gibi :ssz:

günaydın canımm iyiyiz sen nasılsınnnn...

ayyy ne güzel bende yapmak isterdim ama kvalide ile çok samimi değiliz o yüzden dışarda kutlarız biz :31:

tamam yarın havai fişeklerimi istiyorum ona göre :1: :1: :1:

yahu bu hediye işi cidden çığrındn çıktı artık bulamıyorıum ne alacağımı artık. kızlar akıl verin yaa napsam ben acaba :31:

Back
X