• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

vaayy sen buralara uğrarmıydın bunlardagecerim :9: Sağol canım benm gelinliğim o evet paylaşmıştım daha önce ama unuttun sanırım :34:

canım arada girip bakıyorum ama yazmaya vaktim olmuyor, toppik çok kalabalıklaştı yetişemiyorum kimseye:52::52:

Evet daha önce görmüştüm şimdi hatırladım ahhh kafamı var bende bu yoğunluk öldürecek beni, kusuruma bakma canım
:17::17:

özluur aramıza hoşgeldin

mousse evi tutmuşsun çok sevindim yaaa bizde bu hafta sonu bakacağız bakalım çok heyecanlıyım kocişimle ikimizin evi olacak ya inanamıyorum nasıl evin canım

aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelir :31:

Kızlar beni sorduğunuzu görünce çok sevindim duygulandım:43: teşekkür edrim size.ablamın notebook u vardı canım format atmaya götürmüşlerdi geldiğimde bgn geldi,bende daha yeni girebildim.tabi kaç gündür girmediğim için herşeyi okumak istedim 1 saat sürdü:9:
durum aynı kızlar izmir deyim işte ben,çok fazla görüşmüyoruz telde ya günde 1 telefonla yada 1-2 mesaj.bende düşünüp taşınıyorum işte.aklıma gelen hadi tamam düzelttik,eylülde olck dedik ama yetişecekmi eşya almak dışında hallettiğimiz hiç birşey yok.istediğim salonda yer olcakmıkına içinde düğün içinde aynı soru,gelinliği diktirecektim çok yoğun olcak gelinlikçiler yetişecekmi,ne biliyim :44: bir sürü şey geliyor aklıma.sonra kırıldım çok bu dönemde bu kıgınlıkla nasıl yaparım 3 ay sonra evlilik,çok kötü bir dönem geçiriyorum,bi yandan sınav yaklaşıyor,bu durum var,sağlığımda çok bozuk şu ara, dokunsalar ağlıcak gibiyim.dönünce konuşcaz işte ve ne konuşcağımı bile bilemiyorum kafam öyle karışık ve kendimi öyle yorgun hissediyorum ki :50: bazen evlenirsek diye hayal kruyorum sonra hemen kırıcı sözleri ve hareketleri yaptığım hatayı ne kadar büyütüp uzattığı aklıma geliyor umudum kalmıyor :50: dua edin bana.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 2 aydır neler çektiğimi bir ben bilirim bende 1 sene sonra yapalım düğünü bu böyle olmaz dedim ailem at dedi nişanı zaten istemiyorlar 2 aydır ne kimseye derdimi anlatabildim ne de anlatmak istedim anlatmaya bile halim yoktu düşün çok zor dönem diyorlardı nişan dönemi için.. Gerçekten öyleymiş gergin bir iple bağlı herşey iş ciddiye bindimi çok sey farklı oluyormus düzeleceğine inanıyorum bende ertelemeyi çok istedim nişanlım izin vermedi bende herşeyi olunuruna bıraktım şimdimi çok iyiyim:) Herşeyi gönlümce yapıyor ne istersem o şekilde olsun diyor eşyayı gelinliği aldık bırtek kına ve gelin alışverişi kaldı bunları söylememin tek nedeni geçiçek bunlar emin ol üzme kendini ne olur canım...

özluur aramıza hoşgeldin

mousse evi tutmuşsun çok sevindim yaaa bizde bu hafta sonu bakacağız bakalım çok heyecanlıyım kocişimle ikimizin evi olacak ya inanamıyorum nasıl evin canım

hoşbulduk çok teşekkürler tatlım....

özluur aramıza hoşgeldin

mükemmel bir duygu canım Allah herkese nasip etsin :16::16:

kızlar selam. mmousee cnm hayırlı olsun evin, yuvan olsun :)) biz daha bakıyoruz ev için henüz tutmadık. mobilyalarımızı aldık amaaa :)))) evime yerleşeceği günün hayalini kuruyorum. gelinliğimi henüz netleştiremedim. kafamda 2 model var. tekrar deneyip son kararımı vereceğim.

kızlar selam. mmousee cnm hayırlı olsun evin, yuvan olsun :)) biz daha bakıyoruz ev için henüz tutmadık. mobilyalarımızı aldık amaaa :)))) evime yerleşeceği günün hayalini kuruyorum. gelinliğimi henüz netleştiremedim. kafamda 2 model var. tekrar deneyip son kararımı vereceğim.

teşekkür ederim simim :16: herşey gönlünüze göre olur inşş canımmm :10::32:

ohh ne gzel düzenli düzenli gidiyo işleriniz. biz biraz geriden geliyoruz sanırım. mesela nikah işlemlerini herkes halletmiş biz salonda istiyoruz ama daha başvuuru yapmadık. evi tutmamk için sabırsızlanıyoruz bu akşam 1 tane bakıcaz bakalım dha erken gibi ama olsun :17:

evet iyi kuaförler genelde adım var diyo prova yapmıyo. şöyle yapabilirsin canım yakın zamanda birinin düğünü falan yokmu onun için yaptır saçlarını az çok anlarsın o zaman gibime geliyo :31:
günaydın canım, bizde daha ne nikah için başvurduk ne de gelinlik baktık... ne zaman olacak bu kadar iş bilmiyorum ama dürtmekten bıktım benimkini.. bide benim de hiç hevesim kalmadı artık:50:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 2 aydır neler çektiğimi bir ben bilirim bende 1 sene sonra yapalım düğünü bu böyle olmaz dedim ailem at dedi nişanı zaten istemiyorlar 2 aydır ne kimseye derdimi anlatabildim ne de anlatmak istedim anlatmaya bile halim yoktu düşün çok zor dönem diyorlardı nişan dönemi için.. Gerçekten öyleymiş gergin bir iple bağlı herşey iş ciddiye bindimi çok sey farklı oluyormus düzeleceğine inanıyorum bende ertelemeyi çok istedim nişanlım izin vermedi bende herşeyi olunuruna bıraktım şimdimi çok iyiyim:) Herşeyi gönlümce yapıyor ne istersem o şekilde olsun diyor eşyayı gelinliği aldık bırtek kına ve gelin alışverişi kaldı bunları söylememin tek nedeni geçiçek bunlar emin ol üzme kendini ne olur canım...

hoşbulduk çok teşekkürler tatlım....
benzer şeyleri ben de yaşadım son günlerde.. çok ince bi çizgideyiz aslında.. güya barıştık ama benim gönlüm barışamadı hala.. hazırlıklar için ne bir heves kaldı ne bir heyecan... zamana bıraktım ben de.. eğer duygularım olumlu yönde değişmezse o zaman farklı şeyler düşüneceğim..
off insan bu günleri mutlu geçirmek ister, hiç böyle hayal etmemiştim ben:14:

mükemmel bir duygu canım Allah herkese nasip etsin :16::16:
canım benim eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah :nazar:

günaydın kızlar..
bende eylül geliniyim..ama daha gelinliğime bile bakamadım.kafam karışık nereye gitmeliyim nerden başmalıyım bilmiyorum.. son ana da kalsın istemiyorum.diktireyimmi yoksa hazırmı alayım :26::26::15::15::15::15:

günaydın canım, bizde daha ne nikah için başvurduk ne de gelinlik baktık... ne zaman olacak bu kadar iş bilmiyorum ama dürtmekten bıktım benimkini.. bide benim de hiç hevesim kalmadı artık:50:

benzer şeyleri ben de yaşadım son günlerde.. çok ince bi çizgideyiz aslında.. güya barıştık ama benim gönlüm barışamadı hala.. hazırlıklar için ne bir heves kaldı ne bir heyecan... zamana bıraktım ben de.. eğer duygularım olumlu yönde değişmezse o zaman farklı şeyler düşüneceğim..
off insan bu günleri mutlu geçirmek ister, hiç böyle hayal etmemiştim ben:14:

canım benim eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah :nazar:
canım hayırdır ne oldu o kadar zorluğu yendiniz güzel zamanda neden problem çıktı yaa :50::53:
günaydın kızlar..
bende eylül geliniyim..ama daha gelinliğime bile bakamadım.kafam karışık nereye gitmeliyim nerden başmalıyım bilmiyorum.. son ana da kalsın istemiyorum.diktireyimmi yoksa hazırmı alayım :26::26::15::15::15::15:

canım çeyizlerden başlayabilirsin gelinliğine bak tabi şimdiden ben dikmeye güvenemediğim için hazır aldım. salonu tutmuş olmanız lazım.. siz neler yaptınız :31:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :16:

canım hayırdır ne oldu o kadar zorluğu yendiniz güzel zamanda neden problem çıktı yaa :50::53:

canım çeyizlerden başlayabilirsin gelinliğine bak tabi şimdiden ben dikmeye güvenemediğim için hazır aldım. salonu tutmuş olmanız lazım.. siz neler yaptınız :31:

günaydın canım...
Canım nerden başlıyacağımı bilmiyorum... Ufacık şeyler baya büyüdü bizim nişanlımla sorunumuz yok allah şükür ama nişanlımın ailesi biraz sorun oluşturdu olay büyüdü büyüdü o yüzden gergin ve üzücü günler yaşadım bende ister istemez tepkimi nişanlıma gösterdiğim için aramızda da sorun oldu ama allaha şükür şimdi düzeldi herşey ama zormuş gerçekten... Allah başka sıkıntı vermesin diyorum ister istemez kültür yöresel farklar oluyor nişanlım doğulu ben batılı ikimizin kafası uysa ailelerin uymuyor işte arada olanda bize oluyor.... Şimdi eşyalarımızı aldık gelinliğimi aldık kına yerini tuttuk bır kına alışverişi davetiyeler kaldı...

Back
X