slm bnde sıteye ve topıgınıze ynı gldım bı eylul glını olark bnıde aranıza alırmısınızz :)
hosgeldın canım...
Kızlaaar nasıl gidiyor hazırlıklarınız? Tencere takımını alan var mı, düdüklü tencere almak istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum, öneriniz var mıdııır?
hb cnm sgl sewal bn nbr
arkadaşlar nikah işlemlerini yapan var mıı bi yardımcı olabilcek var mı??
iyi canım evlilik hazırlıkları koşturmaca hem iş ev hazırlık biraz zor oluyor ama idare ediyor şimdilik sen nasılsın sende hazırlıklar ne durumda
iyi canım evlilik hazırlıkları koşturmaca hem iş ev hazırlık biraz zor oluyor ama idare ediyor şimdilik sen nasılsın sende hazırlıklar ne durumda
sgl cnm bnde kostrmaca ıste nolsun bızım bttı gıbı ya ewı yrleştrdık fln gelınlık sorunumz kldı ama bı trlu begenp karar veremıorum
Kızlaaar nasıl gidiyor hazırlıklarınız? Tencere takımını alan var mı, düdüklü tencere almak istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum, öneriniz var mıdııır?
OOO sen hepimizden hızlısın canım gelinlik hazır almayı düşünüyorsan akay ve oleg cassiniye bakabilirsin... Ben oleg cassiniden aldım hazır hem fiyatları uygun hemde süpriz olma olasılıgı yok...Ben diktirmeye cesaret edemedim zaten birşeyi hemen beğenen biri değilim son dakika golünden korkup en iyisi hazır dedim...
Bu haftanın yorgunluğu 1 aya bedeldi benim için :) nişanlımın ailesi antalyadan geldiler, eşya bakmaya çalıştık maaile artık ne kadar bakabildiysek :) bir de dedem vefat etti maalesef o yüzden hazırlıklarım 3-4 haftadır durmuştu. Şimdi tekrar başladık, tefal den bir tencere takımı aldım ama düdüklü ne alsam bilemedim. eve hafta sonu bakmayı düşünüyoruz, mobilya da alınmadı henüz. Düğün mekanımız, gelinlik, damatlık nikah alımı işleri halloldu şimdilik. Ne zamandır takip edemiyordum burayı, siz neler yapıyorsunuz merak ettim
OOO sen hepimizden hızlısın canım gelinlik hazır almayı düşünüyorsan akay ve oleg cassiniye bakabilirsin... Ben oleg cassiniden aldım hazır hem fiyatları uygun hemde süpriz olma olasılıgı yok...Ben diktirmeye cesaret edemedim zaten birşeyi hemen beğenen biri değilim son dakika golünden korkup en iyisi hazır dedim...
hoşgeldin canım aramızaslm bnde sıteye ve topıgınıze ynı gldım bı eylul glını olark bnıde aranıza alırmısınızz :)
aynen kaynanmlar sgolsn cnm ck mraklılar ewde hzr olunca ramazn grmedn hlledelım dedk :) bnde hzr ıstıorum dıktrmeye guvenemıom arkadsmdan bılıom o yuzden hzr dusunuorum cnm aslnda nsanlmla bgndgmz 2 model vr ama yenı modeller glıcekmıs onları bklıoruz onlarıda grup karr verıcz artk senn glnlıgın fytı ne cnm glnlık fytlarıda ucmus drmda 2 bın tl den asa gelınlık zr malsef
Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm... Benimde nişanlımın ailesi farklı ilde biz farklı ilde nişanlım farklı ilde nişanlım oldugu yerdeki mağazaları söyledi ben gittim baktım hepsine sonra beğendiklerimi ona söyledim sonra ailesi onun yanına gitti ve aldılar:))) Tam bir eziyet anlayacağın... Düdüklü yine tefal derim annem kullanıyor cokta memnun tefal clips
aynen kaynanmlar sgolsn cnm ck mraklılar ewde hzr olunca ramazn grmedn hlledelım dedk :) bnde hzr ıstıorum dıktrmeye guvenemıom arkadsmdan bılıom o yuzden hzr dusunuorum cnm aslnda nsanlmla bgndgmz 2 model vr ama yenı modeller glıcekmıs onları bklıoruz onlarıda grup karr verıcz artk senn glnlıgın fytı ne cnm glnlık fytlarıda ucmus drmda 2 bın tl den asa gelınlık zr malsef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?