eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Çok çok başarılar dilerim. Ben de gireceğim cumartesi günü, sınava girecek herkese kolaylıklar dilerim.

başarılar kızzlaaarr kahvenizi yudumlayarak son tekrarlarınızı yapııınn rahatça sınava girin, başarın inşallah

canım kınada dağıtmak için neler yaptırdın, göstersene :103:

Sonunda biz de evimizi tuttuuukkk üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam

hayırlı olsun canım, e sen annemlere komşu olmuşsun ben gidicem muhtemelen (kv yakın oturcaz :26:) sen gelmişsin endişelerim var bu konuda ama umarım iyi olur herşey...

Ben de anneme uzak olacağım biraz ama en azından farklı bir şehre gitmediğim için mutluyum :) Kayınvaliden ile aran nasıl canım, hangi konu seni endişelendiriyor :26: kına hediyelerimin de resmini koyuyorum hemen

Son düzenleme:

Ben de eryaman da oturuyorum canım.şuandada eryamnda oturup oturmadığını bilmiyorum ama eğer eryamanı fazla bilmiyorsan güzel yer iyi yapmışsınız hayırlı olsun.

ayy yirim ağlıyormuş da hediyedeki gelin hanım

ya aslında kv çok iyi bi kadın, çok yardımsever.. şimdiye kadar hep beni tuttu, nişanlıma hep "şunu da al,bunu da yap" diye hep o söyledi. gelinlik meselesinde bile herhalde nişanlımın kiralayalım diyeceğini mi düşündü artık neyse, en başından uyardı; "kızın gelinlğini alacaksın, 1 gün bile giyecek olsa, sonrasında kaldırıp atacak bile olsa,sandıklarda sararacak da olsa, yıllar sonra çıkarıp bakar. benim olmadı, o benim yaşadığımı yaşamasın" vs vs... her konuda yani arkamda oldu Allah binkere razı olsun..

benim endişem annemin "bizi bıraktı, onların tarafa gitti" diye düşünmesinden korkumdan.. (bizim işimiz biraz annemlerin isteksizlikleriyle oldu da..) işte bunun yanında biraz açıkçası sakin olalım istiorum evlendiğimiz zaman.. kendi evimin düzenini bileyim istiyorum. "yakınsınız gelin yemek yiyin gidin", "geliim yemeğinizi yapayım" vs gibi şeylerin çok olmasından taraf değilim açıkçası.. çalışıyorum belki şimdi bunları söylemek kolay geliyor, belki ilerde keşke çağırsalar derim ama ben şöyle düşünüyorum, gitmek istediğimde yada atıyorum yemeğim yokken ihtiyacım olduğunda ne piştiği önemli değil, anne biz geliyoruz diyeyim,diyebileyim... hergün hergün gereksiz görüyorum, yaparsa iyiliğinden yapar eminim ama işte.. daha çok da anneme uzak olacak oluşumun annemlerdeki tepkisinden korkuorum...
umarım sorunsuz hallolur bu işler.. annem bi olayda hemen "onlar seni kendilerine çekmeye çalışıyorlar" psikolojisine giriyor gibi gelio bana.. annem sürekli uyarıyo, işte cok samimi olma, yok şöyle böyle.. ço karışık işler ya :106::106:

Ben de eryaman da oturuyorum canım.şuandada eryamnda oturup oturmadığını bilmiyorum ama eğer eryamanı fazla bilmiyorsan güzel yer iyi yapmışsınız hayırlı olsun.

Teşekkür ederim :) şu an Yaşamkentteyim canım, Eryaman'ı bilmiyorum fazla ama nişanlım bir süre orada oturmuştu, o iyi biliyor oraları evi bulur bulmaz bundan daha iyisini bulamayız bu kadar kısa sürede diyince ben de olur dedim :) eşyaları koyacak yer kalmadı çünkü bizim evde

güzeldir evleri ya eryamanın.. kaça tuttunuz, kaç oda..kaç m2 bilio musun canım ? hala bi umut soruyorum işte

o psikoloji biraz normal canım bence onların yakınına taşınmak, yeni bir aile kuruyor olmak anneni biraz daha hassaslaştırmış olabilir. Belki evlendikten sonra aile içinde birtakım şeylere karışabileceği korkusu da vardır annende. Sen zaten evlendikten sonra, dediğin gibi kendi düzenini zamanla kurarsın, dengelersin ilişkileri.

anneme söyleyemedim ki daha o tarafta oturmamızı istediğini nişanlımın.. sordu, nerde oturcaksınız diye. ev alırken elvankent - etimesgut gibi almak istiyoruz ama bilmiyorum başlarda nası olcak filan dedim.. bişey demedi, ben de diyemedim açık açık.. ooff..çok zor yaa..
bence annem ondan korkuyor ama bana bi laf edecekler filan diye de korkuyor herhalde, ebeveyn psikolojisi zannımca.. inşallah dengeleyebilirim, cünkü en başından beri hep üzüldük.. sorunsuz olsun artık istiyorum :44::44:

Endişelenme canım, annen de senin için endişe ediyordur, aman kızımı üzmesinler diye, hem de evlenip gideceksin diye üzülüyordur tabi. Bizimkiler de çok ısrar etti, gelin yaşamkentte ev tutun diye ama oradaki evler de bizi aşıyor tabi. Benim annem hala nişanlımı kenara çeker üzme sakın kızımı der :) zaten düğün telaşesi herkeste biraz endişe ve gerginlik vardır, evlendiğinde herşey girer yoluna :) herkes alışır herşeye hiç takma kafana. Annen de alışır, üzüldüğünü hissettiğinde git sarıl ona, ben bu ara çok sık gidip sarılıyorum anneme yüzü düşünce, öpüyorum iyi hissediyor yüzü gülüyor hemen :)

canım hayırlı olsun. çok sevindim senin adına :) biz daha kontratı yapmadık. yarın yapıcaz Allah kısmet ederse. sadece kapora bıraktık. tam kontrat yapılsın o zaman sanırım tam anlamıyla rahatlayacağım.

çok sağol canım, iyi geldi yazdıklarını okumak.. ben de çalışıyorum işte, gündüz ararım napıyosun iyi misn fln derim muhakkak.. akşamları da onlar eve gelmeden gelmeye çalışıyorum yemek filan.. gönüllerini hoş tutmaya çalışıyorum, inşallah annem de üzülmez..

Çok çok başarılar dilerim. Ben de gireceğim cumartesi günü, sınava girecek herkese kolaylıklar dilerim.
kızlarrr sınavda başarılar dilerimmmmmmm
canım bizim düğün ctesi olucak şehir dışından da gelenler olacağı için 1 gün önce yapıcaz. kınayı bizim sitenin tesisinde yapıcaz öyle düşünüyoruz ama daha tam emin değilim kafe gibi bi yerde de yapabiliriz. hediyelerimi burda göstermiştim kına da dağıtacağım görmedim dersen tekrar koyarım
hayırlı olsun canımmmmmmmm :)

canım bence sen boşuna kuruntu yapıyosun emin ol annen kvalidenle de iyi olmanı ister sana yardımcı olduğu zaman mutlu olur. şu anda alışma evresinde olur böyle şeyler biraz gönlüne göre davran annenin zaten annenin yerini başka kimsenin tutamıcanı bilir o

Son düzenleme:

Senin mutluluğunu gördükten sonra o da sıkıntılarını bir kenara bırakır zaten :) bence hazırlıklarının ve yaşadığın tatlı heyecanın tadını çıkar şimdi

Evi boyatacağız kızlar koltuklarım mor renkli sizce nasıl bir duvar rengi seçmeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar 22 eylülde düğünüm var ve 20 eylül de kına gecesi yapmayı düşünüyorum ama hala yer ayarlamadım çok geç kaldımmm ve fikirlerinizi bekliyorum nerde yapabilirim.Başakşehirde oturuyorumm((

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))
geçen persembe çeyiz alısverişine cıktık annemle . nasıl yoruldum bilemezsiniz. hem cok keyifliydi ana kız çok eğlendik hemde epey yorulduk . bir sürü şey aldık yatak odam bitti bile :))
geriiye mutfak esyalarım kaldı ıvır zıvırlar birde nişanlıma alınacaklar :))

evimiz yapılıyor neredeyse bitmek üzere. son halini çok merak ediyorum. boya bitti sanırım kapılaarın kasaları takıldı. elektirikçi gelip yapacak çarsamba mutfak dolabımız takılacakmıs çok heyecanlıyım acıkcası.
önümüzdeki cumartesi izine cıkıyorum dört gün boyunca gelinlik kınalık damatlık damat takısı ve alyanslarımıza bakacağız. :))) hersey hızlanmaya basladı. veeee son iki ayım kaldı :) 68 67 civarı bişey olması lazım şafak :)

annem hurcluk saten kumas aldı onlarla ugrasıyor dikiyor. bir yandan cok heyecanlı bir yandan hüzünleniyor bir yandan gülümsüyor. babam bana misafir gözüyle bakar oldu artık.

küçük telaslar basladı :)))))

canım bence geç kalmıs sayılmazsın. mekan konusunda birşey diyemeyeceğim ama geç kaldığını düşünmüyorum ben. bende belki mekan tutacağım kesin değil açıkçası ama hala arastırmaya girmedim. gerçi bizim hazırda mekanımız var evin önü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…