kızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/
olsun canım bozma moralini sizin huzurunuz olsun en önemlisi bu başkalarının söyledikleriyle üzme kendinikızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/
merhaba kızlaaaaaaaaaaar davetiyemizde hazır gelinliğimide ay başı alıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/545693-buyuk-gun-davetiyemiz.html
olsun canım bozma moralini sizin huzurunuz olsun en önemlisi bu başkalarının söyledikleriyle üzme kendini
vayy çok güzel olmuş canım
hoşgeldin canınm iyiyiz sen nasılsınmeraba kızlaar ben geldiiim nasılsınız bugunnnn?
uzun bi aradan sonra yine ben selam kızlar
slm kızlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim bildiğiniz gibi koşturuyoruz evimiz sonunda boşaldı cumartesi badanaya başlancak pazartesi bitecek evi o kadar pis bıraktılarki duvarlar kapkara mutfakta öyle temizlenince çok güzel olacak ama biraz zorlanacağız hayırlısıyla atlatalım şu günleri ya veeeeeeeeee artık 66 gün kaldı ya inanamıyorum 100 e nasıl gelcez derken nereye geldik bu hafta sonu da mobilya bakacağız evin içini nasıl döşeyeceğiz bilmiyorum herkes birşey söylüyor kafam karıştı ne yapçam bilmiyorum yaa
kızlar bu arada yarın ben yokum nikah başvurusu yapıcaz sonunda öptüm hepinizi
bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygunEki Görüntüle 472168
sizce nasıl
Arkadaşım Bende eylül 30 geliniyim nerden bu fiyatı aldın acaba hem cok güzel hemde cok uygun yardımcı olursan sevinirim
http://www.demirelmatbaa.com/ sitesinde problem var şuan ama düzelir herhalde pendikte bir matbaa benim de duyduğum en uygun fiyat
Teşekkürler canım...
kızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/
merhaba kızlaaaaaaaaaaar davetiyemizde hazır gelinliğimide ay başı alıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/545693-buyuk-gun-davetiyemiz.html
slm kızlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim bildiğiniz gibi koşturuyoruz evimiz sonunda boşaldı cumartesi badanaya başlancak pazartesi bitecek evi o kadar pis bıraktılarki duvarlar kapkara mutfakta öyle temizlenince çok güzel olacak ama biraz zorlanacağız hayırlısıyla atlatalım şu günleri ya veeeeeeeeee artık 66 gün kaldı ya inanamıyorum 100 e nasıl gelcez derken nereye geldik bu hafta sonu da mobilya bakacağız evin içini nasıl döşeyeceğiz bilmiyorum herkes birşey söylüyor kafam karıştı ne yapçam bilmiyorum yaa
bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygunEki Görüntüle 472168
sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?