eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

heheh canım ben daha benimseyemedim sonuçta ne olursa olsun kendi ailem değil olamazda onlar eşimin ailesi ve öylede kalsınlar bakalım doğaçlama olsun artık

Canım ben günlük yemek takımı aldım henüz kullanmadım ama bır hafta ıcınde geldı kırık falanda çıkmadı... Diğer 12 kişilik yemek takımımı da ordan beğendim ama benim annem yabancı marka bizim ülkemizin ürettiği o kadar firma var vermem ben buraya para dedi bende almadım kütahyadan aldım oda 1 haftada yolladı. umarım sende bir aksilik yaşamazsın....

benim nişanlımda şimdiden bilezikleri anneme veririz o saklar diyor öbür gelinin ondaymı güvensizlik yok bende ben seviyorum kayınvaldemi ama ne gerek var onda kalmasına bişeyde diyemiyorum

Hmm inş bende bı sıkıntı olmada alırım canım saol..

Esrahm: 8 kilo fazlam var dün gece başladım inş faydasını görürüm.özellikle diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.balayını nedense çok önemsiyorum şimdiden balayı için ufak ufak alışveriş yapmayada başladım.son 3 ay kalada spora başlamayı düşünüyorumm inş hepimiz taş gibi olurz kızlarr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…