- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
benimde 2 dügün olucak 15 eylül istanbul 22 eylül ısparta
daha gelinlik bakmadım sadece internet üzeinden baktım model şekilldendi kafamda prenses gelinlik modelleri tam bnlik. dügüne kaç ay kala almalıyım sizce. zayıflamaya çalışıyorum bi yandan da.. 2 ay kala falan alsam sizce?
gelincikler selamm
bende yazıların altında geri sayım görünsünn istiyorumm
ama nasıl yapıcammm :26:
benimde 2 dügün olucak 15 eylül istanbul 22 eylül ısparta
daha gelinlik bakmadım sadece internet üzeinden baktım model şekilldendi kafamda prenses gelinlik modelleri tam bnlik. dügüne kaç ay kala almalıyım sizce. zayıflamaya çalışıyorum bi yandan da.. 2 ay kala falan alsam sizce?
30 eylül pazar akşamı...evleniyorummmm
canım benim isteğim düğüne 1 hafta kala gelinliği eve getirmek fazla ortalıkta dursun istemiyorum:26: o yüzden ne kadar geç bakılırsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum:26: sanırım ben haziran temmuz gibi karar veririm
bu arada kızlar çok kötü durumdayım okul bitmiyor hocam hamile tez döneminde kaldım eylül gibi doğuracakmış seneye ilk dönem de gelemicek doğum izni falan derken seneye 2. dönem okula devam etcem büyük bir ihtimal yarım dönemde bitecek inşallah ama çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum kendi açımdan ama herşeyinde hayırlısı tabi okul bitse daha iyi olurdu ama hayırlısı gerçekten
aslında az da olsa hoca gelebilir ama bu saatten sonra tez bitermi oda düşünülür rapor almıştı bitti şimdi yine aldı bu ayın 19 una kadar raporlu sonra yinerapor verirmi vermez mi doktora bağlı hamileliği tehlikeli imiş 2. dönemim başından beri yok hocam
bide evimiz istanbulda okul sinopta gidip gelmek çok zor olucak seneyehoca artık bana biraz tolerans gösterecek 2 3 haftada bir gelicem okula başka yolu yok
benim hocam yerinde ama ben doğru dürüst çalışamıyorumm :26: zaman ayırıp çalışıp şu tezi bitirmem gerek düğüne kadar ama olmuyooo
cumartesi yarım gün iş, bi pazar hiçbişeye yetmiyoo yaa... artık işde yapmak istemiyorum zaten baksanıza mesai saatlerinde bile kk dayım
hocam olsa çalışıyorum da bende herşeyden elimi çektim ales üds ders hepsi duruyor şuan kararsızlık var hala hocanın gelip gelmemesi konusunda ama gelse de bitmez daha bisürü seminer yapmam lazım
kararsızlık var şuan en nefret ettiğim durum hayatım boyunca kararsızlık olan sonu belli olmayan şeylerden nefret ettimhala da ediyorum ben evdeyim çalışmıyorum okul yok resmen ev kızı oldum hafta da bir okulda görünüp geliyorum
o zaman sende yazdığın gibi herşeyi boşver hayatın tadını çıkar canım
canm hazır alıcaksan 2 ay yeterli ama diktirme olucaksa en az 3 ay önceden sipariş vermek lazım dediler. prenses model güzel ama fotodki gelinlik kuyruğu çok uzun geldi bana.
canm hazır alıcaksan 2 ay yeterli ama diktirme olucaksa en az 3 ay önceden sipariş vermek lazım dediler. prenses model güzel ama fotodki gelinlik kuyruğu çok uzun geldi bana.
İyi akşamlar gelincikler yaa benim çok moralim bozuk 3 gündür nişanlımla konuşmuyoruz... Cumartesi akşamı tartıştık bütün pazar beni ne aradı ne bir msj her kavgada bunu yapıyor benim de en gıcık olduğum şeydir durduk yere trip atılması.Sonuçta ne sorun varsa konuşarak halledelim diyorum kaç defa da söyledim bak yapma bana böyle diye ama yok deli ediyor beni kızlar yaa olmayacak galiba yapamayacağız biz
İyi akşamlar gelincikler yaa benim çok moralim bozuk 3 gündür nişanlımla konuşmuyoruz... Cumartesi akşamı tartıştık bütün pazar beni ne aradı ne bir msj her kavgada bunu yapıyor benim de en gıcık olduğum şeydir durduk yere trip atılması.Sonuçta ne sorun varsa konuşarak halledelim diyorum kaç defa da söyledim bak yapma bana böyle diye ama yok deli ediyor beni kızlar yaa olmayacak galiba yapamayacağız biz
günaydın canım takma kafaanı olur böyle şeyler strestendir düzelir
günaydınnnnn herkese
Tatlım benim nişanlımda ben haklı olsamda o trip yapar..Siniri geçinceye kadar aramaz konuşmaz benimle sonra yumuşar..Biz o sinirli halinde iken konuşmaya çalıltıkça dahada çok kavga ediyoruz o yüzden bir süre susuyoruz sakinleşiyorux sonra oturup konuşuyoruz..Herşey öyle çabuk bitmez tatlım..Bunlar sorun bile değil..Asıl evlenince birbirimize dayanmak aileleri arada tutmak zor olacak tatlım..Güçlü olmak ve saygı göstermek lazım güzelim.
Günaydınlar herkese... En son biz de öyle karar verdik zaten canım, haftasonu sınavları var sınavların bittikten sonra görüşelim ben bir süre kafamı dinlemek istiyorum görüşmeyelim uzak kalalım biraz dedim o da tamam öyle yapalım dedi. Aslında doğru söylüyorsun sinirli olununca daha çok kavga ediliyor ama bizde bu durum son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. Yani nerdeyse her hafta 2-3 gün konuşmaz duruma geldik. E durum böyle olunca bende de ne alttan alma kaldı ne sabır...Allah sonumuzu hayır etsin kızlar bilmiyorum valla kafam çok karıştı benim ...
Tatlım benim nişanlımda ben haklı olsamda o trip yapar..Siniri geçinceye kadar aramaz konuşmaz benimle sonra yumuşar..Biz o sinirli halinde iken konuşmaya çalıltıkça dahada çok kavga ediyoruz o yüzden bir süre susuyoruz sakinleşiyorux sonra oturup konuşuyoruz..Herşey öyle çabuk bitmez tatlım..Bunlar sorun bile değil..Asıl evlenince birbirimize dayanmak aileleri arada tutmak zor olacak tatlım..Güçlü olmak ve saygı göstermek lazım güzelim.
Günaydınlar herkese... En son biz de öyle karar verdik zaten canım, haftasonu sınavları var sınavların bittikten sonra görüşelim ben bir süre kafamı dinlemek istiyorum görüşmeyelim uzak kalalım biraz dedim o da tamam öyle yapalım dedi. Aslında doğru söylüyorsun sinirli olununca daha çok kavga ediliyor ama bizde bu durum son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. Yani nerdeyse her hafta 2-3 gün konuşmaz duruma geldik. E durum böyle olunca bende de ne alttan alma kaldı ne sabır...Allah sonumuzu hayır etsin kızlar bilmiyorum valla kafam çok karıştı benim ...
Hiç kafanı karıştırma tatlım..Biz ara bizdede olmuştu hatta onun hareketleri bile batıyordu tyani bana..Buda zor zamanlardan geçiyoruz stres var..korku var bu dürtüler bize kötü şeyler yaptırıyor..sonra sonra ben artık kafamda takmamaya çalıştım kendimi rahatlatacak şeyler yapmaya çalıştım ve daha az onuşmaya başladık sonra düzeldik..Bir süre telefon görüşmelerinizi azaltın tatlım emin ol faydasını görceksiniz. Şu anda öyle bir durumdayızki karşılıklı olarak birbirimizden stresimizi sinirimizi çıkarıyoruz..Her iki tarafta birbirini toslama duvarı olarak görüyor.Biraz zaman ver şekerim geçecek emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?