eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Benımde kız kardeşim en yakın 2 arkadaşım ofis arkadaşım kuzenım başta olmak üzere bir sürü aslan burcu var etrafımda ve gayet iyi anlaşıyorum hoş burçlardan pek anlamam ama olsun

Valla çok isterim oraları gezmeyı, kocaelinde okuyan kuzenımın evi yerleştirmiştik gıttık geldık gun yuzu gormedım içimde kalmıştı

ah canımm kıyamam ben senigezdiririm merak etme

Aysira ya kesın gıdıcem ve bu model çok hoş gerçekten bayıldımmm :)

Bende daha 2.seansıma yenı giricem, eylül 15 ınde bıtırmeyı hedeflıyoruz bakalım inşallah :)

Aysira ya kesın gıdıcem ve bu model çok hoş gerçekten bayıldımmm :)

Bende daha 2.seansıma yenı giricem, eylül 15 ınde bıtırmeyı hedeflıyoruz bakalım inşallah :)

kaç seanslık , kaç seans yaptırdın canım durum ne ?benim 4 seans ama bitmez sanırım

kaç seanslık , kaç seans yaptırdın canım durum ne ?benim 4 seans ama bitmez sanırım

Canım benim gittiğim yer ütüleme tekn. kullanıyor, gıden bıtıren tanıdıklarım var max. 6 seans suruyormuş,

Ben 1 seans gittim dokulme oldu bitti çok azaldı tüylerım, düğünüme kadar 3 seans daha giricem, düğünden sonra en kotu ıhtımal bı seans kalan tek tuk olursa onlar için girerim diye dusunuyorum.

Canım benim gittiğim yer ütüleme tekn. kullanıyor, gıden bıtıren tanıdıklarım var max. 6 seans suruyormuş,

Ben 1 seans gittim dokulme oldu bitti çok azaldı tüylerım, düğünüme kadar 3 seans daha giricem, düğünden sonra en kotu ıhtımal bı seans kalan tek tuk olursa onlar için girerim diye dusunuyorum.

Bende 1.61 falanım yanı ama hiç dert değil

çok kalın yüksek topukla durumu kurtarıcam yani kafaya koydumm gelınlıgıde uzun alıcam oh mis

ay bende öle düşünüyorum bazı ayakkabıcılar modeli topuğu beğeniyorsun hazırlıyor şöylee 30 pontluk bişimi yaptırsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…