Tatlım benm beğendiğim model hasret modada vardı. Tam istediğim şekilde resmini çekemediğimden aklımda kaldı sadece gelinlikçime ben o şekilde anlatacağım ona. Ama internette araştırdım beğendiğim modele benziyen farklı farklı gelinliklerde hep. Bi gelinliğin eteği bi gelinliğin başı bi gelinliğin sırtı bi gelinliğin kolları derken anca o şekilde gösterebilirim. Benzer modelleri buldum o şekilde anlatmaya çalışayım ama tabiki istediğim model bunlar değil sadece benziyolar o şekilde olacak ilk provamdan sonrada daha kesin olur herşey arkadaşlar
Neyse başlayayım baş kısmı bunun gibi olsun istiyorum ama bu incili ben taşlı istiyorum. Biraz daha sadeleştirilmiş şekli olabilir.
Eki Görüntüle 371759
aslında bu başıda beğendim ama bunun topuzu kötü olmuş ben o topuzunu zaten kendime göre düzeltebilirim sizin fikirlerinizide alabilirim arkadaşlar :)
Eki Görüntüle 371761
Eki Görüntüle 371775
üst kısmı bunlar gibi olucak ama dediğim gibi yine ben biraz daha sadeleştiricem hasret de giydiğim bunların biraz daha sadesiydi ve daha şık duruyodu bunlarda şık duruyo ama bu şekilde olucak arkadaşlar.
Eki Görüntüle 371764
Eki Görüntüle 371765
Eki Görüntüle 371766
pelerin kısmı bu şekilde olucak. Omuz kısmında böyle inci olsun istiyorum çok hoş duruyo.
Ama ben pelerini biraz kısaltabilirim. Bunun için ilk provamda gelinliği orda tekrar giyip hareket etme mi zorlaştırmıyosa kalıcak ama ona göre bi fikir edinicem terzicimle konuşucam onunla karar vericem
Eki Görüntüle 371773
Eki Görüntüle 371774
etek kısmıda bu şekilde olucak buna benzio yani ama bunun ortasında bi şerit geçio sanırım bunuda ben biraz oynama yapıp düzelticem o şekilde olucak inşallah
Eki Görüntüle 371776
Eki Görüntüle 371777
ve etek kısmını çok fazla uzun tutmak istemiyorum ki rahat hareket edebileyim diye biraz cık kısaltıcam yine kuyruk olucak ama fazla değil...
Kol kısmıda bunun gibi olucak ama bu çok fazla büyük geldi ben kol kısmını biraz küçültücem azıcık bombeli olucak çünki gelinlik zaten pelerin li kolda öyle olursa çok boğar diye düşünüyorum. Sizin fikirlerinizide alabilirim arkadaşlar . Ama dediğim gibi bunlar çok taşlı ben sadeleştirme yapıcam hepsinde ama modeller hemen hemen bu şekilde. Resmini çekemediğimden benzerlerini koydum bu şekilde:)
Eki Görüntüle 371787