• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım bir de şu rengi vardı ama stokta kalmamıştı benim aldığım zaman 2010 yılında 99'a almışım şimdi baktım:34:

http://www.trtex.com/upload/ifotolar/062010/4906_hg.jpg

:52:güzelmiş canım gerçekten ve çok güzel fiyata almışsın:16: bende 200 e bulsam gnlüme göre:ssz: inş bulurum yaa:16:benim beğendiğim 400 tl:ssz:

canım nevresim takımı gibi 2. hoş ama :31:

:52:güzelmiş canım gerçekten ve çok güzel fiyata almışsın:16: bende 200 e bulsam gnlüme göre:ssz: inş bulurum yaa:16:benim beğendiğim 400 tl:ssz:

canım nevresim takımı gibi 2. hoş ama :31:

benim gelinhome da beğendiğim yatak örtüsü takımları var, çok güzeller ama bazen markafonide indirime giriyor.
250-350 arasında falan oluyor.

onu gözümle görmeden almak istemiyorum canım :26:

canım istanbul ikiteli ve lalelide satış mağazası da var ama 400-600 civarı falandır fiyatları, araştır istersen
bunları seviyorum ben:16:

$yatak örtüsü2.webp$pike takımı2.webp$pike takımı3.webp$pike takımı.webp

Son düzenleme:
ben krem tonlarında abartısız dantelli el işciliği olan birşey istiyorum... ama bulamadım bir türlü ya :(

bende abartılı yatak örtülerini sevmiyorum :34: ozaman english home bak canım.hangi şehirdesin bilmiyorum ama internettende alabilirsin.mesela ;

$52c08366-f7f8-4146-a423-8a03823e7ab2.webp$39fd44c0-ef30-4e26-b031-25446f8d0190.webp

canım istanbul ikiteli ve lalelide satış mağazası da var ama 400-600 civarı falandır fiyatları, araştır istersen
bunları seviyorum ben:16:

Eki Görüntüle 390005 Eki Görüntüle 390006 Eki Görüntüle 390007 Eki Görüntüle 390003

çok güzeller canım gidip bir bakıyım olmadı...

bende abartılı yatak örtülerini sevmiyorum :34: ozaman english home bak canım.hangi şehirdesin bilmiyorum ama internettende alabilirsin.mesela ;

Eki Görüntüle 390008 Eki Görüntüle 390009

İstanbuldayım tatlım english home dan aldım bırtane annem gelın yatagı ıcın ıstıyor lazım dıyor 1 tane olsun gunluk kullanmam yanı bırı falan gelır erkek tarafından falan o zaman kullanırım dıye dusunuyorum...

çok güzeller canım gidip bir bakıyım olmadı...

İstanbuldayım tatlım english home dan aldım bırtane annem gelın yatagı ıcın ıstıyor lazım dıyor 1 tane olsun gunluk kullanmam yanı bırı falan gelır erkek tarafından falan o zaman kullanırım dıye dusunuyorum...

Anladım canım.İstediğini bulursun inşallah ...:)

Kızlar dün mobilyalarımız siparişini verdiiiik:16: sizlerle paylaşmak istedim.ben biraz sade ve rahat tarz sevdiğim için biraz garip gelebilir.buraya yüklediğim fotoğraftaki ürünlerin hepsi ceviz olacak 2 renk değil.salon;$berjer.webp$unite.webp$konsol.webp$köse.webp$masa.webp

Görünen masa değilde arkasındaki düz sade olan konsol, masa 4 ayaklı yanı çekmeceli.2 berjer ve sandalyeler açık krem,köşe kırmızı olacak (resimdeki köşe değil ama o tarz daha kullanışlı birşey) ortayada büyük 4 ayak sade bir sehpa gelecek.hepsi ceviz olacak.

2 tane kendi çektiğim fotoğraf var yatak odası için (2 komidin ve aynasız şifonyer) onlar ablamın benimkiler hemen hemen o modele yakın ama gardrobuma uyumlu,kulpları öyle olmayacak birde renkleri meşe olacak yine :)

Back
X