• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydınlar :) bende yeni evliyim benm de bütün beyaz eşyam arçelk ben eşyaların garantisini uzattım bosh da arçelik altında satılıyohangisi iyi oluyo çok kararsız kaldım arçelik olsn dedim

mutlu ömürler diliyorum canım darısı başımıza :16:k.pederim de uzattırmış hepsini saolsun:16:

Son düzenleme:
:ssz:karaar vermk zor canım hakkaten iyi düşün pişman olma inş:ssz:
işte bizde o yüzden düşünüyoruz. siyah parmak izi yapıyor tek taktığımız konu o yoksa gri ile aynı özelliklerde. hiçbir farkı yok. bilemedim ki daha fazla araştırmak lazım sanırım :31:
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr nişnı atlattım geldiiimmmmmmmm herşey o kadar harikaydıki anlatamam o kadar güzeldiki nasıl geçti anlamadım hemencik bitti yaaaa korktuğum hiç birşey olmadı herşey harikaydıııııııııııı:21::21::21::21:
hayırlı olsun canım foto isteriz biz :emir_bebek::9:
Tatlım içine hangi siniyor ise gözüne hangisi güzel gözüküyorsa onu al tatlım...Ama boch çok iyimiş tatlım...vazgeçme bence markadan :42::42:
dimi canım yaa hda bosch tan şikayet edeni duymadım. markada karar kıldıkta siyahmı grimi ona karar veremedik :50:
kızlarrr günaydınnnnnn herkeseee

günaydın tatlım :34:

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr nişnı atlattım geldiiimmmmmmmm herşey o kadar harikaydıki anlatamam o kadar güzeldiki nasıl geçti anlamadım hemencik bitti yaaaa korktuğum hiç birşey olmadı herşey harikaydıııııııııııı:21::21::21::21:

Çok sevindim tatlım....darısı düğününe inş...düğününde böyle güzel olur inş.... Biz bu kadar bekliyoruz ama işte çabucak geçiyor o gün ne olduğunu bile anlayamıyoruz...rüya gibi oluyor :44::44::44:

bi kere alacagim dedigim icin boschtan aldim ben. bi kere olsun tam olsun istedim acikcasi. tabi bi omur gidecek degil ama uzun bi sure borcum harcim bitene kadar en azindan idare etsin istedim. ekstra teknik servis masraflariyla ugrasmak istemedim.
bu arada su pazartesini bi ben seviyorum galiba. haftada bir gun izinim var o da persembe gunu. gerci bu hafta cumartesi kullanacagim ama olsun. su memurluk sinavlarina girmeyi dusunuyorum kizlar

ayy evet hiç sevmiyorum pazartesi yaa :(

Geldik ya işe nerdeyse öğlen olacak...artık bitti sayıyorum p.tesiyi...aslında bir yöndende seviniyorum..yeni bir haftaya girdik..tarih ilerliyor..düğün yaklaşıyor diye :9::9:

bi kere alacagim dedigim icin boschtan aldim ben. bi kere olsun tam olsun istedim acikcasi. tabi bi omur gidecek degil ama uzun bi sure borcum harcim bitene kadar en azindan idare etsin istedim. ekstra teknik servis masraflariyla ugrasmak istemedim.
bu arada su pazartesini bi ben seviyorum galiba. haftada bir gun izinim var o da persembe gunu. gerci bu hafta cumartesi kullanacagim ama olsun. su memurluk sinavlarina girmeyi dusunuyorum kizlar

Tatlım en iyisini düşünmüşün...bizim sülalde arçelik kullanıyor..nişanlımın aileside öyle..çokda memnunuz biz şükür..beyaz eşya tamamen şans aslında bir yönden...en iyi markada bile problem çıkabiliyor...inş şanslı olanlardan oluruz bizde :44::44: Bende 10 dk önce yaptım başvurumu tatlım... :)

Geldik ya işe nerdeyse öğlen olacak...artık bitti sayıyorum p.tesiyi...aslında bir yöndende seviniyorum..yeni bir haftaya girdik..tarih ilerliyor..düğün yaklaşıyor diye :9::9:

Tatlım en iyisini düşünmüşün...bizim sülalde arçelik kullanıyor..nişanlımın aileside öyle..çokda memnunuz biz şükür..beyaz eşya tamamen şans aslında bir yönden...en iyi markada bile problem çıkabiliyor...inş şanslı olanlardan oluruz bizde :44::44: Bende 10 dk önce yaptım başvurumu tatlım... :)

hayirdir canim ne basvurusumemurluk basvurulari kpss sinavi filan haziranda yapilmiyormu basvurular. sinav eylulde diye biliyorum ben___

teşekkür ederim tatlım bizde senelerdir arçelik kullanıyoruz evde ama şu anda arçelik için hiç iyi şeyler duymadım maalesef. nişanlımın çalıştığı yerde bir kadın var eşi arçelikte çalışıyomuş. kendileri bile evlenirken indirimli alabildikleri halde almamışlar. çin malıymış bütün vidası vs. arçelik eskiden iyiydi diyor herkes. bilmende fayda var canım iyi araştır derim ben :34:

Günaydın şekerler....
Tatlım ben arçelikten yana kullandım şansımı..Ama bosch'ta çok çok iyiymiş şekerim...fakat ben beyaz tercih ettim..gri'yi bile sevmiyorum beyaz eşyada..siyah hiç baan göre değil mutfak bende biraz açık renk olmalı iştah açmalı...siyah çok matem evi gibi duruyor mutfakta...ama sen bilirsin şekerim...ben kesinlikle mutfağımda siyah renk istemiyorum..biraz cıvıl cıvıl olmalı..iştah açmalı :9::9:

kizlar valla boschta kampanya vardi ben kacirilmaz bu firsat diye aldim. normalde alsam besbine alacagim urunleri yedi binden asagiya getirtemeyecektim belki. taksitle aliyorum cokta guzel oldu. arcelik eskiden guzeldi artik o kadar iyi degil alirsam kucuk ev aletleirmi ordan alacagim. vestelin ise ben bi tek klimasindan memnunum gercekten cok guzel. bekonun buz dolabi guzel ama arada ariza verdigi oluyor kendi kndine duzeliyor sonrada. ve diger esyalarinin yuzeyinde kabarma yapti nedenini bilmiyorum. bosch gercekten cok iyi bir marka

aslında beyaz eşya şans işi kızlar, iyi deriz kötü çıkar , kötü deriz iyi çıkar. benim çevremde genelde memnun arçelikten, bende beko aldım beyaz hepsi beyazeşyalarım:34:
heleki o arçeliğin kırmızı seriye bittim ben yaaa, siyah ve grilerde çok şık duruyor. :16::16::16: ben küçük ev aletlerimi arçelikten aldım lal serisi tavsiye ederim. çok şekerler:34::34:

hoşgeldin canım... hayırlı olsun :46::46::46:

kızlarrr günaydınnnnnn herkeseee

günaydın :16::16:

Ben lisans olarak giricem tatlım...lisans sınavı temmuzda...önlisan-lise sınavı eylülde oluyor canım.

liberte canım bende giricemde daha hiç başvuru yapmadım.:50::50::50: ilk defa giricem nasıl oluyor başvurular. lisans benimde

aslında beyaz eşya şans işi kızlar, iyi deriz kötü çıkar , kötü deriz iyi çıkar. benim çevremde genelde memnun arçelikten, bende beko aldım beyaz hepsi beyazeşyalarım:34:
heleki o arçeliğin kırmızı seriye bittim ben yaaa, siyah ve grilerde çok şık duruyor. :16::16::16: ben küçük ev aletlerimi arçelikten aldım lal serisi tavsiye ederim. çok şekerler:34::34:

hoşgeldin canım... hayırlı olsun :46::46::46:

günaydın :16::16:

liberte canım bende giricemde daha hiç başvuru yapmadım.:50::50::50: ilk defa giricem nasıl oluyor başvurular. lisans benimde

Tatlım ben daha önce başvuru yaptığım için kolay oldu bankaya parayı yatırdım..ösym'den internetten şifremle direk başvurumu yaptım..ama ilk olacaksa bir okul yada rektörlüğe gidip başvurman gerekiyor..tabi daha önce bankaya para yatırman lazım canım..bu arada çarşamba son gün...bugün halletsen iyi olurdu sakın son güne bırakma..sistem kitleniyor son gün hep.

Kuzum naber nasılsın...görüşemez olduk forumda :)

ben buralardayım tatlım yaaa iyi diyelim iyi olalım aylık malum sancılar içindeyim. şu sıra hastalıktan kurtulamadım bideiş yoğunluğu cabası oldu benimle aynı işi yapan 4 elemandık 2 si çıktı 2 kişi kaldık o yüzden malum bir yoğunluk söz konusu...
sen nasılsın canım nasıl gidiyo :1:

Back
X