• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ah canım benım ya :44: yavaş yavaş zorla kendını açılıcak mıden salmak yok kendını tekrar hatırlama hadı eylulu düşün şarkıları düşün :1:

Yok tatlım..aklıma getirmiyorumda...midem almıyor...bir çözüm yolu bulmam lazım..yoksa sıfır beden olucam :52::52:

Hahaha radyasyonu alıyormuş haaa..öyle bir faydası varsa almam onuda....şaka bir yana ben bir mendil bile almıcam :19::19::19:

aman geçenn sene aldımda madalya taktı sanki. nişanlıma ne alıcaz dedim salla yaa dedi :51: bende salladım gitti kendi anama alırım yeter :32:

kızıcam en sonunda çirkef tarafımıda görüceksin heee :20: benimde 12:30 da yemeğim hadi bakalım hep birlikte yemeğe çıkıcaz yemek saatine tamammı hıııııı :27:

Tamam beklıycem yemek saatimi o zaman :9:

Ay sonlarından nefret edıyorum satış raporları, hurda raporları, malzeme raporları, anam bitmıyo kı rapor rapor raporr :19: :19: :20:

Ben rapor yapmak değil çeyiz yapmak istiyorum mudurum diycem en sonunda :21 :21:

aman geçenn sene aldımda madalya taktı sanki. nişanlıma ne alıcaz dedim salla yaa dedi :51: bende salladım gitti kendi anama alırım yeter :32:

Biz annelerimize balkonda bakmaları için mor yaz menekşelerinden alıcaz hiç stres olamıycam şimdi, nişanlımda aynı şeyi düşünmüş oh işte pazar alırız ben benımkıne o onunkıne verır telefonla konusuruz tamam işte :)

Biz annelerimize balkonda bakmaları için mor yaz menekşelerinden alıcaz hiç stres olamıycam şimdi, nişanlımda aynı şeyi düşünmüş oh işte pazar alırız ben benımkıne o onunkıne verır telefonla konusuruz tamam işte :)

mor menekşelere bayılıyorum bende, çok iyi bir hediye olur :46::46:

ya kızlar anneler gününde kayınvalideye ne alıcaksınız siz. beni şimdi aldı o düşünce. hiç bilmiyorum ne alıcam. e boluda o uzakta yanına da gidebilme imkanım yok. alırsam da kargoyla yollamak zorunda kalıcam. acaba diyorum çiçek mi yollasam böyle güzel bişeylerden ne yapsam bana akıl verin ne olur ya :)

ya kızlar anneler gününde kayınvalideye ne alıcaksınız siz. beni şimdi aldı o düşünce. hiç bilmiyorum ne alıcam. e boluda o uzakta yanına da gidebilme imkanım yok. alırsam da kargoyla yollamak zorunda kalıcam. acaba diyorum çiçek mi yollasam böyle güzel bişeylerden ne yapsam bana akıl verin ne olur ya :)

canım çiçek yolla bence de,
hemen tazecik gitmiş olur çiçek.çok güzel çiçekler var

Son düzenleme:
haydi yemeğeeeeeee :56::56:

hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaww neler yapıyosunn..

çok yoğunum tatlım ya hiç gelemiyorum nete üzülüyorum ama böyle arada sırada uğraya biliyorum ben uğradığımdada siz olmuyosunuz o yüzden yani tatlım :) neler yapıyorum uğraşıyoruz işte beyaz eşyalarımızı alıyoduk dolaş dolaş ayaklarıma kara sular indi ama sonunda aldık hepsini :) birde kına gecesi düğün salonumu iptal ettim.. arkadaşımın kınası benm tuttuğum salonda oldu. ona bi gittim iğrenç geçti ses sistemi çok kötüydü birde kapısında kediler vardı ve çok pis kokuyodu. ve tam karşısındada birane vardı içip içip gelen misafirlere salça oluolardı. sinirlerim bozuldu salon sahibi hiç bunlardan bahsetmemişti ve aksine ses sistemini ve salonunu öve öve bitirememişti. bende hemen iptal ettim kaporam yandı ama bir kere kınam oluyo cnm ya :52: başka salon aradık işte eylülün 21 ine olmasına rağmen bütün salonlar dolmuş. ama bir yer buldum ve orayla anlaştım salon çok güzel çok içime sindi cnm :) böyle işte uğraş dur :1:

canım çiçek yolla bence de,
hemen tazecik gitmiş olur çiçek.çok güzel çiçekler var

değilmi ya çokda güzel olur . aynı şehirde olsak hediye alırdım ama kargoyla nasıl yolluyum. ne alınır pekte samimi değilim ne beğenir ne eder hiç bilmiyorum. ama sadece çiçek yollamak ayıp kaçarmı acaba yoksa çiçekle yanına bişey daha mı alsam ona karar veremedim cnm . siz ne yapcaksınız?

çok yoğunum tatlım ya hiç gelemiyorum nete üzülüyorum ama böyle arada sırada uğraya biliyorum ben uğradığımdada siz olmuyosunuz o yüzden yani tatlım :) neler yapıyorum uğraşıyoruz işte beyaz eşyalarımızı alıyoduk dolaş dolaş ayaklarıma kara sular indi ama sonunda aldık hepsini :) birde kına gecesi düğün salonumu iptal ettim.. arkadaşımın kınası benm tuttuğum salonda oldu. ona bi gittim iğrenç geçti ses sistemi çok kötüydü birde kapısında kediler vardı ve çok pis kokuyodu. ve tam karşısındada birane vardı içip içip gelen misafirlere salça oluolardı. sinirlerim bozuldu salon sahibi hiç bunlardan bahsetmemişti ve aksine ses sistemini ve salonunu öve öve bitirememişti. bende hemen iptal ettim kaporam yandı ama bir kere kınam oluyo cnm ya :52: başka salon aradık işte eylülün 21 ine olmasına rağmen bütün salonlar dolmuş. ama bir yer buldum ve orayla anlaştım salon çok güzel çok içime sindi cnm :) böyle işte uğraş dur :1:

beyaz eşyalarını hangi marka aldın canım. bizde bakıyoruz ama daha almadık. kına geecesi içinde iyi yapmıssın 1 kere olucak sonuçta içine sinen olsun :34: kvalideye gelince bizim durumlar az çok malum ben bişey almıcam e seninkide uzaktaymış bi çiçek alıp gönder fazlasına gerek olduğunu sahsen ben düşünmmüyorum :32:

beyaz eşyalarını hangi marka aldın canım. bizde bakıyoruz ama daha almadık. kına geecesi içinde iyi yapmıssın 1 kere olucak sonuçta içine sinen olsun :34: kvalideye gelince bizim durumlar az çok malum ben bişey almıcam e seninkide uzaktaymış bi çiçek alıp gönder fazlasına gerek olduğunu sahsen ben düşünmmüyorum :32:

teşekkür ederim tatlım :) ben kurutma makinesi ve bulaşık makinesini bekodan aldık. çamaşır makinesini bocsh dan aldık. buzdolabınıda arçelik aldık tatlım benm :1:

afiyet olsun tatlım ben geldim bilee :56:

teşekkür ederim tatlım :) ben kurutma makinesi ve bulaşık makinesini bekodan aldık. çamaşır makinesini bocsh dan aldık. buzdolabınıda arçelik aldık tatlım benm :1:

Çok mola yapmışım bugün be :9: :9:

Bizde birkaç yere baktık kızlar amma yeni şeyler çıkmış ya modelleri falan araştırıyorum alıcaz onumuzdekı ay inşallah :)

Ben kullanan tavsıyelerını falan göz onunde bulundurup bosch almayı düşünüyorum sadece modellere karar vermedım, gri set olacak muhtemelen.

Kurutma makınası almamak için kurutma ozellıgı olan çamasır makınalarına yonelıcem, ankastre, bulasık çamasır makınaları falan hepsi bosch olacak, ama tv miz var arçelik o yüzden belkı mutfak için küçük bir tv alırız o kadar:)

Back
X