• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

evet bende dugune kızılla gıreyım dedım ama cok kararsızım ne yapsam dıye en azından kendı rengıme boyatıp o renkle gırerım rofle atılmasa bıle dıyorum cok kararsız bır yapım var ne yapacagım bılmıyorum :((

biz temmuzda gıtcez :)) alyansları fılanda o zaman halletcez su evın ıslerını bıtırmeye calısıyoruz o zamana kadar :))) hayırlı olsun canım umarım ıstedıgın gıbı bır model begenırsın :))

günaydın kızlar. aramıza yeni katılanlar var. isyan hoş geldin cnm. gittiniz diye üzüldüm. umarım beatiful'da döner.

Gelinliğimi diktiriyorum. Modelimi paylaşıyorum hemen :)
Eki Görüntüle 428203
Davetiyeyi bastırıp halletmek istiyorum çünkü ihtiyaçlarımızın karşılayabildiğimiz kadarını biz yapalım, ailelere fazla yük olmayalım istiyorum. O yüzden yapılacak işleri bütçeme göre aylara böldüm. Eşyalarımın bir kısmını kendim almak istiyorum :) Porselen takımımı da öyle yaptım mesela geçen ay belli bir miktar para ayırdım, nişanlımla birlikte aldık trendyoldan güzel bir kampanya ile :)

gelinliğin çok güzel canım bugun tvde komple straplez tercıh etmeyın dedı gerekırse bıtane kol olsun ogun sızı rahatsız edebılır ve çekim sıralarında yakından çekilen fotoraflarda gelinlik çok cıkmayacagını onun ıcınde o günde böyle bısy hoş olmıycagını söyledi moda uzmanı bnde strplez ıstıodum belkı tek kollu yaptırıcam :/anladım canım ee sen kac yasındasın nerde oturucaksın evlendıkden sonra:)

kızlar bişey sorcam ya benim saçlarım platin röfleli bugün artık boyatmaya karar verdim siyah istiyorum ama ilk önce koyu bi kahve boyayıp sonra siyah mı yapsam yoksa direk siyah mı yapsam napsam ben yaaaa

bence sarıdan sonra birdenbire siyah yaptırman sana çok değişik gelebilir kendini bir anda kötü hissedebilirsin.ben bi kere sarı röfleden sonra küllü kumrala boyatmıştım ama baya kaliteli bi boyaydı bitkiseldi ismini hatırlayamıyorum kuaförde boyatmıştım herkes saçımın rengini soruyodu kendi saçın mı çok güzel falan diye. onu bi deneyebilirsin siyahtan önce. zaten açık bir renk değil çok da doğal duruyo. simsiyah doğal durmaz ben sevmiyorum yaa cadı gibi geliyo bana yani benim fikrim bu:34:

kızlarrrr neredesınız canım sıkılıyor ya :S ısteyım aksam on bucukta cıkcam daha onumde uzun saatler var. ne yapacagım bılmıyorum.sıze bırsey sorcam ıkı kez acık kızıla boyanan sac uc hafta akıtıldıktan sonra kahveye boyansa ne olur yada ne zaman kahve renge boyanmalı. üstünede sarı balyaj yada rofle dusunuyorum

kızlarrrr neredesınız canım sıkılıyor ya :S ısteyım aksam on bucukta cıkcam daha onumde uzun saatler var. ne yapacagım bılmıyorum.sıze bırsey sorcam ıkı kez acık kızıla boyanan sac uc hafta akıtıldıktan sonra kahveye boyansa ne olur yada ne zaman kahve renge boyanmalı. üstünede sarı balyaj yada rofle dusunuyorum

Canım çok uzun yıllar kızıl kullanan biri olarak yazıyım,kızıldan sonra sakın sarı tonlarına geçme berbat olur turuncumsu çok çirkin bir sarı olur.kahve tonları en iyisi istediğin zaman kahveye geçebilirsin kırmızımsı çok çok canlı bir kızıl değilse.kızıl başka renge en zor geçiş yapılan renk.değiştirmek istiyosan koyu bir tonla geçiş yapman lazım.hafiften alttan ara ara görülebilir ilk boyatmanda ama 1 ay kadar sonra tekrar boyatırsan tamamen kapanır.kolay gelsin...

Canım çok uzun yıllar kızıl kullanan biri olarak yazıyım,kızıldan sonra sakın sarı tonlarına geçme berbat olur turuncumsu çok çirkin bir sarı olur.kahve tonları en iyisi istediğin zaman kahveye geçebilirsin kırmızımsı çok çok canlı bir kızıl değilse.kızıl başka renge en zor geçiş yapılan renk.değiştirmek istiyosan koyu bir tonla geçiş yapman lazım.hafiften alttan ara ara görülebilir ilk boyatmanda ama 1 ay kadar sonra tekrar boyatırsan tamamen kapanır.kolay gelsin...

coook tesekkur ederım yorumların ıcın :))) bende kahvweye geceyım dedım eylulde dugunum var sonrasında olmadı atarım balyajı :))

kızlar muhabbetle alakası olmayacak ama eşyalarınızı nereden almayı düşünüyorsunuz?benimde düğün tarihim daha sözüm olmadan belli oldu.hepsi birarada:) 25 agustosda evleniyorum temmuzda ev tutup eşyaları alıcaz.gelinlik falan daha hiç bakmadım.tek çeyizim hazır onuda sağolsun annem yaptı:)offf çok iş var ya..

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelinlik baktım bgn ilk defa süper bi duyguuu ağzım kulaklarımdaydıııı:52::52::52:

aklımda hep komple dantel modeller wardı ama kabarıkta gözüme hoş geliyordu...İlk giydiğim modeli çok beğendim danteli çok değişikti paylaşcam şimdi yorum bekliyorum...Kabarıklar içime sinmedi....acelemi karar veriyorum diyorum resmen ilk giydiğim gelinliği beğendim....:32::32::32::32::32::16:

:nazar::nazar: :16::16::16::16::16::16::16: :46::46::46::46::46:

$fotoğraf - Kopya.webp

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelinlik baktım bgn ilk defa süper bi duyguuu ağzım kulaklarımdaydıııı:52::52::52:

aklımda hep komple dantel modeller wardı ama kabarıkta gözüme hoş geliyordu...İlk giydiğim modeli çok beğendim danteli çok değişikti paylaşcam şimdi yorum bekliyorum...Kabarıklar içime sinmedi....acelemi karar veriyorum diyorum resmen ilk giydiğim gelinliği beğendim....:32::32::32::32::32::16:

canım beyaz caddeye gidecektin gittin mi oradan mı baktın bu gelinliğe, normalde resim çektirmiyorlar o yüzden sordum:34:
çok yakışmış bu gelinlik sana ama sankim biraz daha kabarık olsa daha güzel olurdu gibime geldi:34::34:

canim gelinligin ustu gercekten cok hos ama alt kismini begenmedim bende. biraz daha kabarik olsaymis boyle kaba tabirle pikeye benzettim vallahi. bence hemen acele etme bi kac model daha bak az kabarik olsun en azindan prenses modeli olsun.

canlar aranızda Ankara'da olanlar vardı dimi yaaa orda Dia gelinlik var, bir model beğendim sitesinden ama oraya gidenler gidecekler var mı?

yolunuz düşüpte Giderseniz eğer benim için kumaş kalitesi ve fiyatını sorar mısınız ya kafama taktım sırf bunun için bile gidebilirim Ankara'ya, bayıldım bu gelinliğe ben:16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 429147 Eki Görüntüle 429148

Back
X