eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Son düzenleme:

canım benim sende son aşamalara gelmişsin inş yumurtaların güzel sağlıklı döllenir ve sanada sıkı sıkı tutunurlar hiç stres etme bu kadar gelmişsin ne güzel sonunda inş bebişlerini kucağınada alırsın

canım allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alırsın darısı başımıza bol bol kabak çekirdeği ye

çok normal ilknurcum bu ruh halin. zor bir süreç olacağını biliyoruz zaten. bunların hepsi geçecek. ne kadar üzmüşüm kendimi diyeceksin. zor da olsa sükunetini korumaya çalış arkadaşım. bu şekilde başarıya giden yol daha kısa olacak tahminimce.

harikasın canım. anlattıklarınla içim kıpır kıpır oluyor. çok heyecanlanıyorum. seninle ilgili iyi hisler var içimde. olacak bu iş Allahın izniyle. test günün belli mi?

tubacım aynı şeyleri başka doktor da tekrarladı mı, yoksa bir doktorun söyledikleriyle mi ilerliyorsun?

bana ikiyi de koymuyor

ben doktorumla bu konuyu konuşmadım büyük ihtimal oda bir tane diyecek bana...

demetcim seni listeye eklemiş miydik, eklemediysek bilgilerini ver de ekleyeyim. yoksa herkes birbirinin durumunu unutuyor, epeyce kalabalıklaştık.

ebrulicim iyi şanslar canım...umarım sorunsuz geçer herşey...dualarımız seninle...

hayırlı olsun canım Allah devamını getirir inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın inşallah:) Allah hepimize yaşatır inş bugünü çok beklemeyiz.. bu arada sen nerede yaptırmıştın acaba bizde en az 2 tane koysunlar istiyoruz ama daha hiç görüşmediğim için ilkinde yaparlar mı bilmiyorum adana başkentteçok öpüyorum seni çokkk dikkat et kendine:)))

cnm benim hep umutlu olun olumsuz düşünmeyin tutmasında en önemli etken stresten uzak durmakmış...15 eylül saat 10 da randevum teyzesiiii sizlere umut oluyosam ne mutlu bana

canım gelişşir daha acele etme sonuçta var ve büyüyor yavaş büyüsün ama büyüsün öyle değil mi? bi de sanırım sen dokrotundan memnun değilsin? inşş bu tutar ama tutmazsa değiştirirsin doktorunu haa ben senin yerinde olsam bi dahaki gidişime bunu doktorla konuşur sıkıntılarımı anlatırım...

Canım bnim benim doktorumda tedaviye başlamadan olmaz etmez dedi bugün bana transfere gittiğimde dr um sarıldı hazırmısın bebeklerini taşımaya dedi ewet dedim çok duygulandım sonra dedim hocam 3 tanesi döllendi sağlıklı 2 si transfr olupta diğerini çöpe mi aatalım dedim o zaman dedi kağıt imzalarsın çoğul gebeliği ben istedim die yaparız şansın 2 ye katlar dedi.yasal olarak ewet 1 tane ama merkezler el altından yapıyor bu işi...biz birde çok doktorumun arkadaşıyla tanışıyorduk o vasıtayla gittik başvurduk..ondan mı bilmiyorum

canım yaaa senin adına çok sevindim inan senin yerine ben heyecanlandım Rabbim bize de hayırlısıyla bu duyguları güzel bi şekilde yaşatsın

amin güzelim cümlemize yaşatsın o güzel duyguyu...valla doktorum bebeklerini gönderiyorum ekrANA bak dedi o an dua ettim allahım bana,arkadaşlarıma ve isteyen herkese nasip eyle anneliği diye...hepinizi çok seviyorum rahatca hepiniz atlatın inş.

çok mu romantikkkkti kız allah iyiliğini versin emi neyse artık konuşmaya başla miniklerinle mutlusun ya şuan herşeye değer 12 gün sonra gelecek güzel haberlerin inş...

:)))))))) Çok romantikti canım konuşuyorum beni yarı yolda bırakmayın,ben her riski alıp 3 ünüzüde istedim çöpe atmaya kıyamadım sizde annenize kıymayın diye seviyorum...ewet şükür mutluyum hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebeklerime...fotoğrafını bile basmışlar embriyonun arada ona bakıyorum :))

cnm benim hep umutlu olun olumsuz düşünmeyin tutmasında en önemli etken stresten uzak durmakmış...15 eylül saat 10 da randevum teyzesiiii sizlere umut oluyosam ne mutlu bana

ayyy çok heyecanlııııı :))) ya transferden önce embriyoyu görme şansın olmuyor de mi? ben çok merak ediyorum da bu olayı.

Hayırlısıyla guzel haberı alıcaz hepbırlıkte sımdı dınlen guzelce, agır ısler de yapma...

hayalcim sen napıyosun hiç sesin çıkmıyo, ne durumdasın?

Canım ıyıyım dısardaydım geldım gecmısı okudum buralardayım ben beklemedeyım 22 eylulu beklıyorum su an ama hepınızı takıp edıyorum hep dualarımdasınız keske yuzyuze de gorusebılsek dertlesebılsek degıl mı ınsan paylastıkca cok rahatlıyor...su aralar kafa dagıtmaya calısıyorum 3 haftam var haftaıcı yogun calısıyorum ama haftasonları gezıyorum bol bol dua edıyorum ama cogu zaman sure okuyarak olmuyo ıcımden ne gelıyorsa dıyorum rabbım duyar yıne de sesımı ınsallah, hepınız dehep dualarımdasınız canım sen ne zaman baslıyordun 20 eylul dıye hatırlıyorum yanlıs degılsem yakın olmalıyız....

inş..sonu güzel olur kuzucukların gelir sana bak hamilesin sen şuan dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş

benim de 19unda hayırlısıyla. düşünmeyeyim diye elimden ne geliosa yapıyorum gün içinde. sizden başka kimseyle konuşmamaya özen gösteriyorum bu konuyu artık. yoksa günler geçmez. hakkımızda hayırlısı inşallah. nasıl bir heyecanın içine düştük bilmiyorum yani :))

inş canım inş rabbim senin bebeklerininde sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin okadar pozitif yazıyorsunki eminim senin hayat doluluğun bebeklerine yansıyo ve onlar dahada sıkı sarılıyor sana rabbim hep güldürsün seni bu mutluluğun bebeklerini kucağına almanla taçlansın inş

Son düzenleme:

canım benım Allah yardımcın olsun bıraz daha sabret daha ıgnen var son zamanlara dogru belkı daha cok buyurler en azından 2tane tam yumurtan olsa ben cok okudum ya tek yumurta ıle hamıle kalanları bana da cok umut oldular benım de rezervım az ınsllah ustesınden gelıcez sıkma canını nolur cıkmayan canda umıt kesılmez daha vakıt var sonucu gorene kadar hemen pes etme yapmak ne kadar zor olsa da canım aglama dıyemem cunku gozyasları ıstemesen de dokuluyor o sekıdle rahatlıyor ınsan hayırlı haberlerını beklıyoruz bız sonunakadar beklıycez senı burda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…