yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........
evet hem sucluluk hemde sabirsizlik yasiyorum cok farkli bir duygu gercekten tabiki hamile olacaksin test gununu senle beraber bizde bekliyoruz canim allah gonlune gore versininsan çok suçlanıyor bebeklerini hastaneye bırakıp geldiğindeben çok ağladım onlara kavuşana kdr kavuştum sanki kesin hamileymişim o haberi almışım gibi ağladım gülümseyerek çok farklı bir duygu ya
insallah canim insallah evet az kaldi cumartesi transfer olcak kismetse...sabretmekten baska caremiz yok zaten arkadasim hayirlisi olur insallah sabrin sonu selametbende son zamanlarımda hamilelere yada çocuklara dayanamaz olmuştum..belki kendimde değilde eşim bi çocuğu sevince yada bi komik bebek vidyosu izleyince bile deli oluyodum..niye izliyoki diyodum..Allah şaşırtmasın..allah vermeyeceği şeyi istetmezmiş..inşallah emeklerimizi boşa çevirmeyecek..hepimize nasip edecek..
senin kuzularda esssiz sessiz yatıyolar şimdi..az kalmış kavuşmana..sabır güzel kardeşim sabır..
orasini bilmiyorum canim ama benimde yasim kucuk 23 yasindan kucuklere cikmadigi icin bizede cikmaz sadece ilac icin cikti nasil oluyor bilmiyorum tam olarak zaten senin ilaclara rapor ciksaydi doktorun cikarttirirdi sanirimCanım benim bir tane çocuğum var rapor olmuyo diye biliyorum onun için hiç araştırmadım:26::26::26:
aradilar canim cumartesi transfer olcak insallah cok kaliteli 9 embriyom varmis kayseri acibademde yaptiriyorumaradılarmı durum nasıl nerde yaptıyrsun
cok gecmis olsun guzelim insallah tabi dolascaz hamile hamileyumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........hep mutlu olursun insallah yumurtalarin saglikli dollenirler ve sana tutunurlar insallah
Miraje canım herkez iki tane koyuyoda birşey olmuyor o kliniğe ne oluyo anlamadım Valla çok sinirlendim
Bütün millet el altından el üstünden yaptırıyo. Bende yeşimden duydum 3 taneyi şansımı deniycem eşim dr la ben konuşur hallederim dedi
Senin başka bir yer bulma şansın yokmu sonuçta epey para harcıyosun bu zamanda kolay değil
O dr söyle kadınlar kulübüne girsin bi baksın millet kaç tane koyduruyor
kızlar ben geldim kontrole gitmiştim 13- 14 yumurta oluşmuş dedi doktorum herşey yoluna gidiyor dedi elh.
yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........
Günaydın kızlar
Gece geç yattım sabah erken kalktın başım çatlıyo valla
Saat 3 de dr randevum var bakıyım yumurtlayabildimmi:18::18::18::18:
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diyebi akıl verirseniz sevinirim.
merhaba kızlarrrrr veee miragemmm :))
sonunda beklenen ay geldii inşallah hepinizin yakında güzel haberlerini alırız hepinize iyi şanslar diliyorum Allahım yardımcınız olsun...
transfere gittiğim gün bir kadın anlattı onunda opu su olucaktı 1 gün önce birisi kan tahlili yaptırmış 14 yıldır bebeği olmuyormuş bizim doktor tüp bebek yapmış tutmuş doktora sarılmış ağlamış...bende kesin sarılırım doktorum transfer öncesi korkma canını acıtmıcam sen sadece bebeklerine iyi bak yeter olucak eminim dedi.bu bile bana yetti inşaallah o hastanede sevinç gözyaşı dökmek 1,5 hafta sonra bna da nasip olur
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diyebi akıl verirseniz sevinirim.
umarım eylülde tedaviye başlayacağım....benim tüplerde sıkıntı var...essure diye birşey takıldı başarılı olursa tedaviye başlayacağım aksi halde açık ameliyat olması gerekiyor o da benim için risk...inş.10 güne kadar belli olcak...1 kimyasal gebelik bir de dondurulmuşları denedim olmadı....hayırlısı...inş. başarılı olur ve bende eylülde tedaviye başlamış olurum gelecek ayda bebişlerimizi bekleriz İNŞALLAH
kızlar ben geldim kontrole gitmiştim 13- 14 yumurta oluşmuş dedi doktorum herşey yoluna gidiyor dedi elh.
canımminsaalh kucagın alırsın yavrunu dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?