eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bence 6 gün çok erken senin yerinde olsam 8 gün yaptırırdım
Şimdi varsa bile düşük çıkabilir kendini üzmemek için azıcık sabret tabi kendin bilirsin

doktorum tanıdık olduğu ve acayip bir duygusallıkla dokttora sığınınca 3 tane gelişti embriyom ve 3 ü de transfer edildi benim isteğim doğrultusunda kağıt imzalayarak...bn doktorumla her konuştuğumda gözlerim doluyodu o kdr çaresiz hissediyordum ki kendimi anlatamam...3.gün transferim oldu 2 tane çok iyi 1 tanede iyi dediler embriyom için.kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oluyo belime bacakalrıma vuruyo kasıklarım çok gergin kramp tarzı ağrılarım oluyo tek taraflı kasığımda;bugün 7.günüm halsizlik baaşladı,arada sırada 2 gndr kasıklarımda tek taraflı yine kalp atışı şeklinde seyirmeler oluyo transferimin 4/5.günlerinde akıntım oldu snra da iyice azaldı normaldede akıntım hiç olmazdı.we dediğin şekilde beyaz tortu bende de oluyo ama o sanırım kullandığımz vajinal jelden dolayı.duygularım aynen sen gibi umutsuz davranmak istiyorum ama içimden yüreğimden bir acı geçmiyo we bugüne kdr 2 aşılama geçirdim çok iğne kullanmıştım hiç böyle belirtilerim olmamıştı.göğüsler insanı iğnelerden dolayı yanıltıyor ama göğüs uçlarım dışarı çıktı we uçları acıyor bende belirtiler bunlar okuduktan snra yorumlamanı bekliyorum canımcım :) we okuyunca ne hissettin benm için tutup tutmadığıyla ilgili onu da söyle olurmu?öpüyorum seni

merhaba arkadaşlar

ankara medicana da tüp bebek deneyen var mı?ben iğnelere başladım 5. günüm yarın kontrolüm var.Allah isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.

cnm çok rahat atlatıcaksın inşallah...afedersin altına kaçırana kdr sıkışacaksın bana öyle dediler o zaman rahim dha iyi görünüyormuş.transferde çok romantik kırmızı bir ışık kullanılıyor :) ameliyathane de.mümkün oldukça robot gibi kal hiç kıpırdama ben nasıl durduysam durduydum vallahi :))) snrasında tek başına kalıyosun 40 dk yattım ben o şekilde sonrasında wc ye gittim patlamak üzereydim idrarımdan ötürü.sonra da odaya alıyolar seni eşini çağırıyorlar yanına 2 saat de orda yatıyosun tabi acayip duygusal olup ağlıyosun :) anne oluyosun o an...bebeklerin senin vücudunda kanın canınla tutunmaya çalışıyor.böyle işte cnm...sonumuz hayrolsun inşallah

Ya kızlar bir şey soracağım
Bu opu işleminede mi idrara sıkışık gideceğiz?:26:

merve canım opu da idrara sıkışık olmuyosun normal usg ye girck gibi alıyolar seni...
pko22 hg cnm aramıza bildiğim kadarıyla ankara da tedavi gören yoktu topiğimizde..ama yine de emin değilim...ilk denemnmi olcak?sanırım pko sorunun var bndeki gibi...yaşın kaç cnm ?hayırlı olsun tedavin şimdiden

Son düzenleme:
ayy yeşimcim gözümü korkuttun o kadar sıkışık haldeyken nasıl hiç kımıldamadan duracağız çok merak ettim

kızlar çok sık gelemiyorum affedin ne olurrrr
ben de gelişmeler tuhaf korkutucu 3 döllenmiş yavrunun 1 i bu sabaha iyi başladı diğer teki umut verdi ama 3.sü hala döllenmiş haliyle beklemede( korkuyorum ama tuhaf bir huzurum da yok değil.. yarın 3. gün bu üçünden hayatta olanlarla transfere gidiyoruz.. eşimin izni sıkıntı olduğundan 4 saat falan orada yatıp yola çıkcam özel arabamızla 3 saat kadar sürüyor ankara ama yollar düzgün arkada yer yapıcam kendime gelicem büyük ihitmalle... nasip..tek bildiğim Rabbim ol derse olucak... ben bugünleride gördüm ya allahıma şükürler olsunnn
sizleri de okudum bol bol nasılda hızlı gelişiyor herşey
YS88 kaygılarını okudum ama ne yaparsak yapalım kader var.. ve İnşallah herşey gönlüne göre olurrr.
demet yasev ebruli ya daha biçok isim var sayamadığım havın varr kıslar ne çabuk ilerledi böle tedaviler
bana hiç geçmiyo gibi geliyor zaman...
12 gün nasıl geçcek ki yaaa:))
dualarla ilgilenemedim ama sayfalara göz attım kısa bir süre sonra kimse devam etmemiş. neyse sağlık olsun ben de hatalıyım ama ankaraya git gel orada kal afalladım 15 gündür yafff... yarın son gidişim galiba .. umarım olumlu bir sonuçla taçlanır bu mücadele Rabbim büyük
hepinizin ve benim yar ve yardımcımız olsunnn..elini üzerimizden çekmesinn...
dualarımdasınız..
dualarınızda olmak tek isteğimm..
Allaha emanet olun hepiniz ..yavrular sizlerle olsunnn
iyi geceler...

Canım öncelikle basın sagolsun Rabbim meleklerini yardımına göndersin herseyin kolaylıkla ve en guZel sekilde olsun ins. Aynı yerde olsak annem sana da gelir destek olur valla nerdesin sen? Ben anneme dahi söylemedim daha önce stres yapmamak için ama opudan sonra çok sıkıntı yasayın a mecburen cagardim.çok şükür çok haklısın.inşallah seninki hepimizden guZel olsun İnan çok içten istiyorum bunu.sevgiler

çok heycanliyim yarin sabah doktora gidiyorum,hersey yolundaysa insaAllah ilk igneme basliyorum..
Rabbim hepimize anne olmayi tez zamanda tattirir ins. Amin
tup bebek tedavisinin her asamasi bi baska heycan,Allah yardimcimiz olsun..

iyi geceler kıslarrrrr....yaaaaaaaaaaa benim aklıma korkunç derecede takılan bişey var şimdi transfere çok sıkışık girmen gerekiyo ya transferden sonra da 2 saat yatırıyolar ya çişimizi nası tutcaz o 2 saat???ben birde çok sıkışık olur çişimi tuta tuta beklersem hani zorlanırsın ya idrarını yaparken azcık ıkınırsın delik acılsın çiş çıksın diye öyle yaparken ya embriyoları düşürürsem diye çoookkkk korkuyommmm...şu idrara sıkıştıkta ya sonrası ne yapıcaz?tecrübeli anne adyları yardım lütfennnn siz nası yaptınız çişinizi sonra????

Dayan be gönlüm,
Yanlız değilsin Yaradan sana yar.
Biçare değilsin,
Yanında kimsesizler kimsesi var
Biliyorum sığmazsın hiç bir yere,
Bu sevdayla dünya sana dar
Ama dayan gönlüm dayan ki,
Her gecenin mutlaka bir sabahı var.

Yüreğinizin Asıl Sahibine Emanetsiniz...Hayirli geceler

bende 5 gun embriyosu blastosist oluyo tutma orani daha yuksek oluyor diye okumustum

inş canım doktorum pazartesi demişti çarşambaya erteledi bildiği bişey var demekki önce allaha sonra doktoruma güveniyom bu konuda rabbim ol dedimmi herşey olur rabbim bizleride anne olmakla şereflendirir inş

canım sanada hayırlı geceler allaha emanet ol

çok heycanliyim yarin sabah doktora gidiyorum,hersey yolundaysa insaAllah ilk igneme basliyorum..
Rabbim hepimize anne olmayi tez zamanda tattirir ins. Amin
tup bebek tedavisinin her asamasi bi baska heycan,Allah yardimcimiz olsun..

canım benim rabbim tedavini hayırlı etsin sonunda kucağın dolsun inş

canım ben bu konuda tecrubesizim benimde kafama takılmıyo değil rabbim yardım eder kolaylık verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…