salı günü tek embrio transferim oldu arkadaslar, salıyı saymazsak yarın 6.günüm ve ben yarın akşam test yaptırmak istiyorum, zaten olumsuza odaklanmış durumdayım , sadece olumlu yada olumsuz kana kac günde karışıyor vs.meraktan yaptıracağım:18: bazen kana 6.günde katşıyormuş bünyeye göre sanırım
asırı bel ağrımın dışında hiç bir belirtim yok zaten ki bel ağrım normalde de vardı arttı sadece
progestan günde 3 kezdi hep gec uyandığım için sabahlar arada kaynadı ilaçlatımı hiç düzenli saatte alamadım, dayımın oğlunun düğünü vardı ve o kalabalık ve koşturmaca da günlerce, fitil atıp yatmak zor oluyordu yatmayınca da geri geliyor fitil
belirti aramak için çok erken olduğunu zaten biliyorum ama 2.transferim bu, bunda çok midem kazınıyor ilaçların etkisi ile sanırım kilo alacağım diye korkuyorum ki zaten tedavide aldım biraz :18:
ben donmuşlarla denedim bu arada3 embriomdan 1 tanesi transfer oldu böyle
hoşbuldum canım. ben 2 denememi de istanbul da yaptım, acıbadem maslakta. 31 yaşındayım. senin transferinde hayırlı olsun, iyi düşün iyi sonuçlansın. kısa bir hamilelik yaşamış biri olarak şöyle söleyim transfer gününden itibaren her an her saniye bir belirti arıyodum. her gün yeni bişi bulup bu adet belirtisiyle aynı belki de adet olucam diyip çok umutlanmak istemiyordum ama içimden bi ses hep tutunduğunu söylüyordu ama kendim dahil kimseyi umutlandırmamak için konusunu bile açmadım. kasık ağrıları ama normalden çok fazla bıçakla kesik atar gibi, göğüslerde şişkinlik dokunamıyacak kadar acı tabi bunlar ilaçların etkisiyle artan adet belirtileri de olabilir. benim farklı olarak geceleri dayanılmıcak bir karın ağrısıyla tuvalete kalkmalarım oldu ve bu hamileliğim süresince her gece devam etti. bir de idrarda beyaz tortular oluyordu. kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama sen yine de kendinde farklı bişiler oldunu hissedebilirsin. allah sabır versin canım zaman geçmek bilmiordur senin için. dualarım sizlerle. bu arada sanambriyo transfer edildi?
basin sagolsun canim,çok güzel masaAllah 5 tane embriyonun seni bekliyo,hersey çok güzel olucak inaniyorum sen üzülme yalniz olduguna,cunku yarin insaAllah transferinden sora embriyolarinla birlikte olucaksin :)
KIZLARR yarın transferim olabilir o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum acaba ne olacak nasıl olacaka diye transferden sonra masadan hemen kalkacakmıyım yatacakmıyım yatmammı gerekiyor bir sürü soru var kafamda eşime diyorum o da düşünme bu kadar fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum diyor ne yapacağım yarın dua edin ne olur kaç bardak su içeceğim su içmem gerekiyor mu yani bi bilseniz yarın hemşire ve doktor yandı benim sorularımdan:)))))))
sağolasın canım inşallah..hepimizin yüzü güler
meraba arkadaşlar benimde yarın Allahın izniyle transferim var.transfer sonrası nasıl olacak bilmiyorum.Ama inşallah herşer çok güzel olacak.Yukarıda bir arkadaşında yarın transferi varmış annesi gelecekmiş bakmaya...çok şanslı olduğunu söylemek istedim ona. ben annemi kaybettim, kardeşlerimde hepside farklı yerlerde ve çalışıyorlar, yanıma kimse gelemiyoinşallah rabbimin yardımıyla atlatacağız bu zor günleri...Bu arada 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmiş. inşallah herşey güzel olacak...allah herkesin yardımcısı olsun..
merhaba arkadaşlar
ankara medicana da tüp bebek deneyen var mı?ben iğnelere başladım 5. günüm yarın kontrolüm var.Allah isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.
evet canım doktorumda öyle dedi senin transferi 5. gün yapacağım normalde opudan sonra pazartesi demişti bugün böyle karar aldı herşeyde hayır vardır canım
bende 5 gun embriyosu blastosist oluyo tutma orani daha yuksek oluyor diye okumustum
Dayan be gönlüm,
Yanlız değilsin Yaradan sana yar.
Biçare değilsin,
Yanında kimsesizler kimsesi var
Biliyorum sığmazsın hiç bir yere,
Bu sevdayla dünya sana dar
Ama dayan gönlüm dayan ki,
Her gecenin mutlaka bir sabahı var.
Yüreğinizin Asıl Sahibine Emanetsiniz...Hayirli geceler
çok heycanliyim yarin sabah doktora gidiyorum,hersey yolundaysa insaAllah ilk igneme basliyorum..
Rabbim hepimize anne olmayi tez zamanda tattirir ins. Amin
tup bebek tedavisinin her asamasi bi baska heycan,Allah yardimcimiz olsun..
iyi geceler kıslarrrrr....yaaaaaaaaaaa benim aklıma korkunç derecede takılan bişey var şimdi transfere çok sıkışık girmen gerekiyo ya transferden sonra da 2 saat yatırıyolar ya çişimizi nası tutcaz o 2 saat???ben birde çok sıkışık olur çişimi tuta tuta beklersem hani zorlanırsın ya idrarını yaparken azcık ıkınırsın delik acılsın çiş çıksın diye öyle yaparken ya embriyoları düşürürsem diye çoookkkk korkuyommmm...şu idrara sıkıştıkta ya sonrası ne yapıcaz?tecrübeli anne adyları yardım lütfennnn siz nası yaptınız çişinizi sonra????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?