çıkar bakalım sen keyfini bende bebişimle birlikte seni snir etcem bak gör
o zaman sonra ben de benim bebişimle gelirim karşına ama, rövanşa hazır mısın? Zannetme siz 4 kişisiniz diye bizden güçlü olursunuz. özel tim gibisiniz mübarek :)))
yok anam benim 3 ü tutsaydı bugn çıkardı :)) ewet özel tim gibiyiz bebelerimle darısı sizlere
Selam kızlar
Bugün dr gittim cumartesi yumoşlarım toplanıyo
Miraje tabloya yazabilirsin canım ha birde benim merkez değişti söylemeyi unuttum
samsun ilk adım tüp bebek merkzi
öyle bir test daha bulunmadı, en azından öyle bir idrar testi bulunmadı. Daha regl tarihin bile gelmeden idrar testi yapmışın da üstüne bi de üzülüvermişsin gayrı :)))) bu özel timi ben timin diğer üyeleri doğduktan sonra da görmek istiyorum. Imdaaat diye bağırıcan mı bakalım. O işedi, şimdi bu acıktı, ayy diğeri de acıktı. Can-cin-cem vardı eskiden sen bilir misin onları? :))))))))
Selam kızlar
Bugün dr gittim cumartesi yumoşlarım toplanıyo
Miraje tabloya yazabilirsin canım ha birde benim merkez değişti söylemeyi unuttum
samsun ilk adım tüp bebek merkzi
ilk yazdığımda ben de sizin aranızı yapma konusunda konuşmuştum bir derdim yok derdi olan belli...bana ters cvp veren siz oldunuz lafı başka yerden anlıyorsunuz ağır bi havalar vs...kmsenin havası burda sökmez kmse kmseden üstün değil herkes insan...siz önce benm ilk yazdımı ve verdiğinz ukala cvba bakın bence...ve lütfewn topiğin huzurunu bozmayın kaç saattr dertleşmek yerine gerdiğiniz ortamı ve yazılanları okuyo insanlar...
iyi geceler arkadaşlar sabah iş var kendinize iii bakın
hayırlı olsun suerciiiim, kızına kardeş yola çıkıyooo :)) merkezi neden değiştirdin canım? sorun mu oldu?
yaşınıza olan saygımdan dolayı susuyorum yoksa çok iyi devam ederdim...ben gerecek bişey yapmadım sadece başka topikteki iyiliğiniz burayı bağlamaz dedim ki doğru...ben olanla ilgili yorum yaparım...bizim topiğimizde de ilkkez bu akşam huzursuzluk oldu nedense...
bak hala saygımdan susuyorum,iyi devam ederdin diyerek,ortalığı germeye ve haddini aşmaya devam ediyorsun.
Sen benim muhatabım değilsin,tek bir mesaj bile yazma bir daha sakın bana.
HERKESE İYİ GECELER CANLAR...YARIN GÖRÜŞÜRZ
Mirage sabah yaptığım testi yazarım cnm yine hepinizi strese sokarım
yazardım çok iyi ama yazmamam için arkadaşlarıma söz verdim özelden...ok saygı nedir bilmeyenlere ne ddenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?