• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Günaydın kızlar....
mirage cnm kabullenmek zor ama negatif sonucum c.tesi de gitmicem hastaneye...gece hiç uyumadım her gece umutla karnıma dokunarak uyuduğum yatakta huzur bulamaadım.eşim saat 9 da yatağa girdi uyuyo sandım gttm baktım aülamaktan gözleri kızarmış.çok zor biz çok hayal kurmuştuk herşey boşa gitti.sadece her akşam meleğime yazdığım mektuplar kaldı geriye...ona dair herşeyi sakladım ilaçları,jeli vs bıraktım embriyo resmi vs herşeyi kaldırdım...yıkıldım çünkü çok zor inşallah siz yaşamazsınız böyle bir durumu..hepinizi öpüyorum kızlar...a.e.o. :14::14::14:

canım ben o kadar takılmıyorum artık tekine çiftine. her nasıl olacaksa hayırlısı olsun. yeşim test yaptırmaya gitmiştir :) boşuna üzüyo kendini boşuna.

İnanmak istemiyorsunuz çünkü umudunuz bendim..malesef size güzel haberi veremedim topiğin yüzkarası oldum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Günaydın kızlar....
mirage cnm kabullenmek zor ama negatif sonucum c.tesi de gitmicem hastaneye...gece hiç uyumadım her gece umutla karnıma dokunarak uyuduğum yatakta huzur bulamaadım.eşim saat 9 da yatağa girdi uyuyo sandım gttm baktım aülamaktan gözleri kızarmış.çok zor biz çok hayal kurmuştuk herşey boşa gitti.sadece her akşam meleğime yazdığım mektuplar kaldı geriye...ona dair herşeyi sakladım ilaçları,jeli vs bıraktım embriyo resmi vs herşeyi kaldırdım...yıkıldım çünkü çok zor inşallah siz yaşamazsınız böyle bir durumu..hepinizi öpüyorum kızlar...a.e.o. :14::14::14:

yaaa tatlım senin test günün cumartesi deil miydi nie bu kadar erken karar verdin anlamadım. betahcg nin kana karışması henüz gerçekleşmemiş olabilir. üzülmek için çok erken, böyle yapma lütfen vakti geldiğinde git yine testini yaptır, eğer hamile deilsene de neden olmadığını öğrenmeye çalış, en azından bir daha ki denemen de ona göre önlem alırsın. yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum ilk denememde aynı şeyleri yaşadım, ama yılmadım gittim bir daha denedim bu seferde 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim daha büyük bir yıkıma uğradım. 6 ay geçti bak kendimi toparladım ve en baştan tedaviye başladım. üstelik o kadar zor şartlarda yapmaya çalışıorum ki olmazsa yine üzüleceğim ama yılmayacağım. bende bebeğimi kaybettikten sonra ultrason ggörüntülerini, ona aldığımız herşeyi ortadan kaldırmıştım bir hafta kendimi yatağa bağladım ama sonra kalktım aldım ultrason fotolarını gelen herkese gösterdim bu benim bebeğimdi die, kaçmakla da olmadığını anladım. ifade etmek çok zor yaşadığımız acıyı, herkes farklı bi şekilde yaşıyo ama ifade etme konusunda kelimeler yetersiz kalıyor. lütfen test tarihini ihmal etme git bir daha yaptır o testi... çok üzüldüm ve inan sanki ben yaşamış gibi oldum bu durumu:((

Günaydın kızlar....

bugün yine mi test yaptın nasıl böyle bir sonuca vardın. neden bizi de üzüyorsun. net konuş .. test yapmadınsa sen doktormusun kararını verdin. doktorun mu bırak ilaçları dedi... canına eziyet edince daha mı bi iyi hissediyorsun.. ben ne olacağımı bilmiyorum bile... Allahıma emanet yavrularımla bekliyorum...
ne olur kendini üzme..
benim okuduğum kana karışması 10 -12. günler arası ne biliyosun 3 tane koydular diye hemen olucak mı sanıyorsun cahillik olur bu yaptığın..
test günü testini yaptır bize kendine kocana eziyet etme ne olur yaaa:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
yada bırak kendini .. öfkelen.. en iyisini sen bilirsin.. 10 gün sonra olumsuz olursa ben de ağlarım sızlarım deliririrm hayata küserim ama umut kaybedilmez... biz biliyoruz birbirimizi sürecin ne kadar zor olduğunu...
sabır canım..tevekküll.. isyan etme sakın... kendini cezalandırma günah...:19::19::19::19::19::19::19:
iyi haberlerini bekliyorummm:40::40::40::40::40::40::40:

İnanmak istemiyorsunuz çünkü umudunuz bendim..malesef size güzel haberi veremedim topiğin yüzkarası oldum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hala sensin. adamın söylediği tarihten tam 5 gün önce test yaptın. 5 gün bildiğim kadarıyla bu değerlerin artmay abaşlaması için uzun bir süre. eğer 10.gün testte gözükebilecek olsaydı, adam sana eziyet vermek için mi 15 eylülde test yap dedi. yani benim mantığım bu yönde fikir yürütüyor şu anda. ben senin gibi peşin peşin üzülmek istemiyorum. haa hakkaten dediğin gibi de olabilir, eğer tutunmadılarsa ne olacak? kim düşerse birimiz tutup onun elinden tekrar kaldıracağız. biz bunun için burdayız. bebeğimizi kucağımıza alana kadar yılmayacağız. anladın mı? beraber başladık, beraber bitireceğiz bunu. ama şimdi ama sonra. sen güçlü bir kızsın. bu yola çıkmaya cesaret etmiş herkes bana göre yeterince güçlüdür. toparlan...güzel olacak herşey. yaşın çok genç.

hala sensin. adamın söylediği tarihten tam 5 gün önce test yaptın. 5 gün bildiğim kadarıyla bu değerlerin artmay abaşlaması için uzun bir süre. eğer 10.gün testte gözükebilecek olsaydı, adam sana eziyet vermek için mi 15 eylülde test yap dedi. yani benim mantığım bu yönde fikir yürütüyor şu anda. ben senin gibi peşin peşin üzülmek istemiyorum. haa hakkaten dediğin gibi de olabilir, eğer tutunmadılarsa ne olacak? kim düşerse birimiz tutup onun elinden tekrar kaldıracağız. biz bunun için burdayız. bebeğimizi kucağımıza alana kadar yılmayacağız. anladın mı? beraber başladık, beraber bitireceğiz bunu. ama şimdi ama sonra. sen güçlü bir kızsın. bu yola çıkmaya cesaret etmiş herkes bana göre yeterince güçlüdür. toparlan...güzel olacak herşey. yaşın çok genç.

slm kızlar,ben uzun süredir takip ediyorum sizi,hepinizin başında gecen iyi kötü herşeyi az çok biliyorum,bende kısmetse ekim de başlıcam tüp bebeğe.rabbim yardımcımız olsun

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum

slm kızlar,ben uzun süredir takip ediyorum sizi,hepinizin başında gecen iyi kötü herşeyi az çok biliyorum,bende kısmetse ekim de başlıcam tüp bebeğe.rabbim yardımcımız olsun

amin canım hoşgeldin tedavine çok var ama şimdiden hayırlı olsun

bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...

bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...

canım hiç korkma korkulacak bişeyde yok aslında benimde ilk denemem şimdi test günümü bekliyom inş hepimiz güzel sonuçlar alırız canım

sayfalar o kadar hızlı ilerliyo ki takip edemiyorum neyi okumuştum neyi okumamıştım hepsini karıştırıyorum...

transferi olan arkadaşlar hepimizin mutlu haberlerini bekliyoruz.

YS88 CANIM herşey kısmet bizim can verme gibi bi şansımız olamaz haşa....kendinizi hazır hissedince yeniden denersiniz...belkide kendiliğinde olur kısmet herşey...

kızlar nazicane fikrim kendinizi şartlamayın transferden sonra...herşeyi bırakın bebek fikrini fazla geçirmeyin kitap okuyun oyun oynayın film syredin kendinizi yormadan dışarı çıkın sevdiklerinle ailenizle geçirin bu zamanı hergün evde oturup kafanızda kurmayın...ne çok kaptırın kendinizi bebek fikrine nede vazgeçin...ne yaparsanız yapın sizin elinizde değil hçbirşey herşey nasip çünkü...

Back
X