Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg canım tedavin hayırlı olsun eşinin durumu içinde Rabbim yardımcınız olsun inş. Allah büyüktür sıkma şimdiden canını Allah ın izniyle bulunur inş. seninde sağlıklı yumurtaların olur ve sağlıklı döllenirler inş.
senin doktor kısa purotokol uyguladı heralde ben 14 gün iğne vuruldum canım ne güzel senin adına sevindim rabbim yumurtalarının sağlıklı gelişip sağlıklı döllenmesini nasip etsin canım
iyi akşamlar kızlar
ben bugun 3. iğnemi yaptım .iş yerinde oldugu için yatıp dinlenemiyorum.
iğne sonrası dinlenmek gerekiyormu
bi de bugun iğne sonrası karnımda batmalar oldu normal mi
bugün herkes bi acaip yaaa kime yazdıysam cevap yazmadan gitti
bugün herkes bi acaip yaaa kime yazdıysam cevap yazmadan gitti
canım benim rabbim tedavini hayırlı etsin yumurtaların sağlıklı gelişip inş sağlıklı döllensin sana sıkı sıkı tutunsunlar
amin canım inş... doktorum 15 gün içinde herşey bitcek rahat ol motive et kendini dedi eşime de aynını dedi moral çok önemliymiş muayenede baktı rahmin yumurtalıkların çok kaliteli dedi onun için düşük doz ve kısa protokol uyguladı bana sanırsam dur bakalım pztsi gitcez kaç tane oluştuğu belli olmaya başlar herhalde
yaz bacım bana yaz
aminnnnnnnnnnnn inş bu aşamaya gelmek kolay olmadı bebeğimiz için her şeye değer rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizede arkadaşm
canım benim rahimede aynını dedi tek yumurtalık olduğu için yumurta gelişimimde iyiydi sayı azdı sayıya çok takılmıştım doktor kızdı bana dün bir embrşyo transfer edildi bugün 2 yumurta donduruldu az ama kaliteli yumurtlamışım inş sende kaliteli yumurtalar büyütürsün ve sağlıklı döllenirler canım ne güzel senin iş 15 günde bitecek benim iğneler 15 günde bitti rabbim bundan sonrasında yüzümüzü güldürsün.
her halde transferin gerçekleşmilş canım inş annesine sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz
ooo canım bayağı zorlu bir gün geçirmişsin neyse ki sonra yoluna koymussun her şeyi Allah yardımcın olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
Amiin ecmain..inşallah yüzümüz gülecek..hoş şimdide güler yüzümüz.. kendimize dünyayı karartmanın bi anlamı yok..yine gülelim, yine güldürelim ki çocuklarımıza anlatacak komik anılarımız olsun..allah emeklerini boşa çıkarmasın inş, bundan sonra herşey yolunda gitsin rabbim yüzünü güldürsün
havimcim sana da yazdım sen görmedin miragaye yazdım o da yazmadan gitti birsenbirbenbirdebebek ona yazdım o da görmedi bu kadar tesadüfte beni şaşıttı
canım benim rahimede aynını dedi tek yumurtalık olduğu için yumurta gelişimimde iyiydi sayı azdı sayıya çok takılmıştım doktor kızdı bana dün bir embrşyo transfer edildi bugün 2 yumurta donduruldu az ama kaliteli yumurtlamışım inş sende kaliteli yumurtalar büyütürsün ve sağlıklı döllenirler canım ne güzel senin iş 15 günde bitecek benim iğneler 15 günde bitti rabbim bundan sonrasında yüzümüzü güldürsün.
amin canım biz adım atmadıkca yol bitermi bitmez bizler yürümeye başladık bu yolda rabbim önümüzü açtı rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin emeklerimizi boşa çıkartmasın inş
sağol havincim bende dün sana soracaktım unuttum tranfer nasıl oldu zormuydu ne kadar süre sonra tuvalete çıktın çok soru sordum dimi![]()
canım dün çok şıkışık olmak suretiyle transfere aldılar beni o kadar farklı bir durumdayımki sıkışık olduğumu unuttum doktora konsantre oldum ve transfer işi kısa sürdü yani nasıl desem beni orda hazırlamalrı daha uzun sürdü ondan sonra ben heyecandan sıkışık olduğumu unuttum 1 saat 15 dakika öyle yattım tuvalete kaldırmaya geldin hemşire 20 dakika sonra ben dedim tuvaletim yok dedim o kadar farklı bir haldeydimki üzerimi giymek için kalktığımda tuvalete gittim çok sıkışık olanı transferden 20 30 dakika sonra tuvalete kaldırıyolar canım transfer işi kolay onu düşünme sakın orda seninle beslenecek bir parçanın sana emanet edileceğini düşün