slm cnm hosgeldınherkese merhaba ben de buradayım
doktorunuz kim. ben cavit beyole görüştüm iyi biri gibi duruyor siz öneri üzerine mi gittiniz. bana eğer eşimde bulunursa yüzde altmiş hamilelik olur şansın yüksek dedi.
kızlar bu gonal f bana çok fazla baş ağrısı yapıyor size de oluyor mu??
insallah:) artık heyecanlı gunler baslıyor sanırım bu hafta 3 test sonucu bellı olucak:)transferler var:)benım tedavı gelecek ay bu arada senın ne zamn?
kızlar bu gonal f bana çok fazla baş ağrısı yapıyor size de oluyor mu??
yarın mumuş kontrolune gidiyorum perşembe yada ctsi opu olcak öteki haftada transfer olur 27 eylül gibi düşünüyorum transferimi
hadı bakalım ınsallah buyumuslerdır:) büssürü olmuslardır ınsallah:)
yarın mumuş kontrolune gidiyorum perşembe yada ctsi opu olcak öteki haftada transfer olur 27 eylül gibi düşünüyorum transferimi
inş.. tatlım aslında farkediyorum büyüdüklerini şu an bile acıyo kasıklarım sanki top gibi oldular baskı yapıyolar
bugün 4.iğneyi yaptırdım 5 günlük yazmıştı zati yarın son iğnem olcak kısmetse mumuşlar günde 2mm büyüyolar ya bakalım kaç mm olmuşlar
kızlar naberrr?? benim bekleyişim hızla gerginlik safhasına yaklaşıyor bugün eşimle kahvaltıya gittik geldikk....:)) artık dolanıyom yavaş yavaş... çok ağrım sızım yok.. korkum çokkkksol bacağım atıyo sanki bebiler orda ahana da bu resimdeki gibiyim aynı
canım özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim...ben şimdiböyle durumdayım da....
selam kızlar nasılsınız ne çok yazıyorsunuz yaaa yetişemiyorum size benim ağrılar devam ediyor herhalde hala opudan kalma bu ağrılar ara ara uzanıyom evin içinde dolaşıyom bebişlerin ilk fotosuna bakıp zaman geçirmeye çalışıyorum beklemek tedaviden daha stresli açıkcası
meraba kızlar bende ilk tüp bebek denememde güzel haberi aldım ancak 8.haftada kalp atımı durduğu için küretaj oldum,çözülürken bozuldukları için dondurulmuş tedavimde iptal oldu..bu olumsuzluklardan sonra yarın 2. tüp bebek tedavime başlayacağım inşallah..istanbul kadıköy acıbademde olacağım.sperm azlığımız var.benide eklerseniz sevinirim.inşallah rabbim hepimize hamiş olmayı ve sağsağlam bebişlerimizi almayı nasip eder..allah yardımcımız olsun hepimizin..
ben de ozledım canımcım:) evet dogum zor ama cok guzel bırsey rabbım hepımıze yasatsın ınsallah hayırlısıyla..sıkılmasın canın...sadece benım kafamı karıstıran neden kullanılan vıtamınlerden sonra boyle dusmus degerler..dr bıse demedı mı buna..bu arada kullandıgınız vıtamının adı neydı canım?
cok uzuldum canım..hıssettıklerını o kadar ıyı anlayabılıyorum kı..negatıf sonucumu aldıgımda aynı seylerı hıssetmıstım..esımle sarılıp hungur hungur aglamıstık.. gunlerce cevremde kımseyı gormek ıstememıstım ve oyle bır donemdı ı butun yakın arkadaslarımın hamılelık haberlerını almıstım ama gecıyor ınan bana..1 ay sonra yenı beklentıler ıcın arayısa gırıyorsun..oyle bır umut oyle bır ıstek kı..rabbım ıcımızden o hevesı almasın..nolur uzulme..
selam arkadaşlar kaç gündür giremedim ama aklım hep sizdeydi herkes nasıl neler oldu diye merak ettim açıkçası. 10 eylülde transferim vardı transfer sırasında beklerken üşüttüm sanırım grip oldu çok kötü ilaçta içemedim herneyse. 3 yumurtam döllenmişti 3ünüde koymak daha iyi olacakmış ancak ben istemedim çünkü daha sonra 3. için hoş olmayan durumlar gerekirmiş bende istemedim zaten bir tane istiyordum herneyse iki tane transfer yapıldı. bekliyoruz işte. beklemek dünyanın en zor işi.... darısı herkese selamlar sevgiler
kızlar bu arada kırmızılar bana sürpriz yaptı ve bugün öğlen geldiler. yarın hayırlısıyla biz de tedaviye başlıyoruz. çook heyecanlıyım. bu son spermiogramı yaptırmış olduğumuza çok pişmanız. tedaviye 1-0 yenik başladık gibi hissediyoruz. ne gerek vardı? nasıl olsa zaten tedaviye başlayacaktık. boşuna motivashyonumuz düştü.
pko22 hşgeldin ben de pkoluyum nasıl gidiyor tedavin?
kızlar bu arada kırmızılar bana sürpriz yaptı ve bugün öğlen geldiler. yarın hayırlısıyla biz de tedaviye başlıyoruz. çook heyecanlıyım. bu son spermiogramı yaptırmış olduğumuza çok pişmanız. tedaviye 1-0 yenik başladık gibi hissediyoruz. ne gerek vardı? nasıl olsa zaten tedaviye başlayacaktık. boşuna motivashyonumuz düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?