eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

doktorunuz kim. ben cavit beyole görüştüm iyi biri gibi duruyor siz öneri üzerine mi gittiniz. bana eğer eşimde bulunursa yüzde altmiş hamilelik olur şansın yüksek dedi.

canım benim doktorum cavit bey tavsiye üzerine gitmedim orada cavit bey le mesut bey var bir de süleyman bey ama süleyman bey özelden bakıyo cavit bey in başarılı olduğunu duymuştum ama hastayla fazla diyalog kurmuyorlar daha çok hemşirelerle muhatap oluyorsun ben bundan pek memnun değilim ama merkezdekiler ilgililer arayıp takip ediyorlar filan daha önce bir arkadaşım yaptı orada ve ilk denemesinde tuttu şimdi bir oğlu var darısı bizlere inşaallah ayrıca cavit bey bir arkadaşımın aşılamasını yaptı aynı anda benim ki de yapıldı ama onun ki tuttu benim ki tutmadı bunlar benim için biraz motive edici oldu inşaallah ii sonuçlar alırız :13:

insallah:) artık heyecanlı gunler baslıyor sanırım bu hafta 3 test sonucu bellı olucak:)transferler var:)benım tedavı gelecek ay bu arada senın ne zamn?

yarın mumuş kontrolune gidiyorum perşembe yada ctsi opu olcak öteki haftada transfer olur 27 eylül gibi düşünüyorum transferimi

bugün 4.iğneyi yaptırdım 5 günlük yazmıştı zati yarın son iğnem olcak kısmetse mumuşlar günde 2mm büyüyolar ya bakalım kaç mm olmuşlar

inşallah güzel haber vereceksin ilknurcum inşallaaaaah...

canım özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim...ben şimdiböyle durumdayım da....

siz özelde ne kaynatıyosunuz bakiiim?? kabızlık hikayeleri mi? :))

diyorum ben bunlar geveze :)) zaten tedavi stresi dediğin o. beklemek. bekle yumurta büyüdü mü, bekle yumurta döllendi mi, bekle tuttu mu. bekle de bekle.

birazdan ekliyorum şekerim. hoş geldin ve yeni tedavinde iyi şanslar. sperm sayınız kaç?

benim doğum zordan kastım böyle bir süreci yaşarken en yakınlarının doğumuna yarım sevinmek kısmı zor oluyor diye bahsetmiştim. yoksa bu kadar özlemden sonra kim korkar doğumun zorluğundan. gerzek vitamin gnc arginmax.

nedense zaten bu gibi durumlarda herkes hamile kalır etraftaki.

guzelolacak canım inşallah güzel haberlerini almak nasip olur bizlere. iyi şanslar canım. test tarihin ne zaman?

kızlar bu arada kırmızılar bana sürpriz yaptı ve bugün öğlen geldiler. yarın hayırlısıyla biz de tedaviye başlıyoruz. çook heyecanlıyım. bu son spermiogramı yaptırmış olduğumuza çok pişmanız. tedaviye 1-0 yenik başladık gibi hissediyoruz. ne gerek vardı? nasıl olsa zaten tedaviye başlayacaktık. boşuna motivashyonumuz düştü.

inanmıyorum bak sımdı kafam karsıtı cunku bız de 2 aydır argınmax kullanıyoruz esımle of yaaa hemen soyluyorum yarın test yaptırsın..hatta bız argınmax yuzunden ekımde tedavıye baslıyoruz 3 ay kullanılması gerekıyormus dıye

o testı yapmadınız farzet canım...motıvasyon cok onemlı olumlu dusun zamanında sen bana kızıyordun...

pko22 hşgeldin ben de pkoluyum nasıl gidiyor tedavin?

ii canım teşekkür ederim bugün toplama oldu perşembe de transfer olur herhalde allahım nerde varsa isteyen kucağını boş bırakmasın,hamile kalmakta mesele değilde sağlıkla dünyaya getirebilmek asıl önemli olan o yüzden öyle dua ediyorum artık.Vsakti zamanı gelince inşallah olucak hepimizin bu da bir sınav diye düşünüyorum,Allahım beterinden saklasım ın byüyüdüğünü görmeyide nasip etsin.

canım senin kaçıncı denemen? ben topikte çok fazla yazı olduğu için kimsenin ne yaptığını bilmiorum,işim çok youn ancak akşamları bakabiliyorum oda bazen.bu arada bi,r arkadaşımız ağrıları olduğunu yazmış.bende pek bişi yok maşallah doktorlarımızada danışmamız lazım allah korusun.

hadi bakalım gözün aydın hayırlısıyla inş... başlayın

aaa ne güzel canım tedavin hayırlı olsun şimdiden sperm sayısını da hiç problem etme tedavine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…