eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

18 eylül salı günü test yaptıracagım çok heyecanlıyım. tek sorunum vajinadan sıkılan jelin posasının rahim ağzında birikiyor olması. bunu yaşayan var mı ?

ben de ozledım canımcım:) evet dogum zor ama cok guzel bırsey rabbım hepımıze yasatsın ınsallah hayırlısıyla..sıkılmasın canın...sadece benım kafamı karıstıran neden kullanılan vıtamınlerden sonra boyle dusmus degerler..dr bıse demedı mı buna..bu arada kullandıgınız vıtamının adı neydı canım?

merhaba canim hosgeldin gecmis olsun yasadiklarin zor seyler bende 3 aylik bebegimi dusurdum seni cok iyi anliyorum benimde bu ikinci denemem allah yardimcin olsun insallah bukez rabbim yuzunu guldurur kucagini doldurur

sagol canim malesef kayisinin faydasini goremedim ben

cok uzuldum canım..hıssettıklerını o kadar ıyı anlayabılıyorum kı..negatıf sonucumu aldıgımda aynı seylerı hıssetmıstım..esımle sarılıp hungur hungur aglamıstık.. gunlerce cevremde kımseyı gormek ıstememıstım ve oyle bır donemdı ı butun yakın arkadaslarımın hamılelık haberlerını almıstım ama gecıyor ınan bana..1 ay sonra yenı beklentıler ıcın arayısa gırıyorsun..oyle bır umut oyle bır ıstek kı..rabbım ıcımızden o hevesı almasın..nolur uzulme..

18 eylül salı günü test yaptıracagım çok heyecanlıyım. tek sorunum vajinadan sıkılan jelin posasının rahim ağzında birikiyor olması. bunu yaşayan var mı ?

merhb canim benimde sali test gunum insallah guzel sonuc aliriz guzel haberler veririz birbirimize hayirlisiyla

selam arkadaşlar kaç gündür giremedim ama aklım hep sizdeydi herkes nasıl neler oldu diye merak ettim açıkçası. 10 eylülde transferim vardı transfer sırasında beklerken üşüttüm sanırım grip oldu çok kötü ilaçta içemedim herneyse. 3 yumurtam döllenmişti 3ünüde koymak daha iyi olacakmış ancak ben istemedim çünkü daha sonra 3. için hoş olmayan durumlar gerekirmiş bende istemedim zaten bir tane istiyordum herneyse iki tane transfer yapıldı. bekliyoruz işte. beklemek dünyanın en zor işi.... darısı herkese selamlar sevgiler

güzelolacak canım hoşgeldin geçmiş olsun şimdi gribin nasıl toparladınmı inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım test günün ne zaman canım

canım salı günü inş güzel haberlerle gelirsin rabbim isteyen herkesin bizimde kucağımızı doldursun

merhb canim benimde sali test gunum insallah guzel sonuc aliriz guzel haberler veririz birbirimize hayirlisiyla

ebruli canım inş sende güzel haberlerle gelirsin bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim hepimizin kucağını doldursun

Merhaba suercim iyiyim ben esas sen nasilsin canim opudan sonra agrin sizin yoktur insallah 2 tane hapim kaldi 4 gun de bos bekliyorum cmt adet olucam pzt insallah muayeneye gidicem belli olucak keskeayni anda olsaydik benneler kullandim filan anlatirdim sana fakultede neler oluyo anlatirdim ama inan su ansadece okuduklarimdan bilgim var henuz bisey bilmiyorum hayirlisi canim insallahkalitelidir yunurtalarin vetutar bu sefer insallah senikinciyi oluyosun ben hala baslayamadim sen de yoruldun insallah emeklerinin karsiligini alirsin ....pzt mutlaka yazarim gelismeleri aslinda su donemde sogudum biraz tedaviden cok bekledik ya belki ondandir herseyin hayirlisini diliyorum kendineiyi bak canim

hoşgeldin tatlım neler var neler yok bakalım çok giremedim foruma eee malum sayfalar jet gibi gidiyo okumaya üşeniyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…