• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bencede kalsınlar herkesın sonucu bellı olunca suclular ortaya cıkar nasılsa:):) sonra da onları cezalandırırız:)

tamam o zaman. cezayı düşün sen şimdiden :))

slm aekadaşlar bende dun başladım 2. denememe :) haplarımı alıyorum ayın 23 unde memorialde randevum var. kısmetse bu ayın sonunda da transfer :)

hayırlı olsun sevdalinkacım. iyi şanslar dilerim.

sakınnnn demet sakınn..bak ben yaptırmıstım zamanında negatıf gormustum sonrakı 3 gunumu zehır ettım agladım paraladım kendımı 12 gun sonra negatıfı gordugumde de vıcdan azabı cektım belkı de pozıtıftı de acaba o kadar uzuldum dıye mı kaybettım dıye..sana soylenen gun yaptır canım..

ben de katılıyorum. sakın yapma, genelde doğru sonuç çıkmıyor, bir de üzüldüğünle kalırsın sonra. okula dönüşle ilgili kaderci ol şansa bırak derim.

ama şimdi yaptırmazsam iki gün işe gideceğim o yüzden ona göre rapor alıcam hala kararsızım ne yapacağımı şaşırdım ya.....

canım zaten buyuk ıhtımalle negatıf cıkar erken yapıldıgı ıcın..tam 12 gunde kanda gorunebılıyor bılıyorsun..ıkız gebelıklerle once cıkma ohtımalı yuksek oluyormus..bosuna yaptırıp canını sıkma derım ben..ıstersen al raporunu dınlen evınde her ıhtımale karsı ..teste gore hareket etme yanıltıcı olur cunku 9.gun cok erken

mirage ben gonal f dün aldım 3 kutu
kutusu 22o ye aldım
biraz pazarlık yaptım tabii 300 küsürlerde bişey dedi ama indirim yaptılar

tamam o zaman. cezayı düşün sen şimdiden :))

hayırlı olsun sevdalinkacım. iyi şanslar dilerim.

ben de katılıyorum. sakın yapma, genelde doğru sonuç çıkmıyor, bir de üzüldüğünle kalırsın sonra. okula dönüşle ilgili kaderci ol şansa bırak derim.

tamam şekerler bakalım çarşambaya ne olur ne biter olmadı perşembe okula hem biricik kuzularım öğrencilerimi görürüm:))))

çok teşekkür ederim haviiniiim, güzel isimli, güzel yürekli, cesur, sabırlı arkadaşım. hepimiz için güzeli, hayırlısı olsun inşallah.

canım benim güzel dileklerin için teşekkürler bu yola cesur ve sabırlı olanlar çıkıyo yani bu topikteki tüm arkadaşlar sabır ve cesaretimiz olmasa o kadar aşamadan geçiyoruzki hiç birini kolay kimse kaldırmaz rabbim içimizdeki çocuk aşkını biliyo evlerimizin bir odası hep boş duruyo rabbim hepimizin tedavilerinden hayırlı olumlu güzel sonuçlar almamızı nasip etsin kucaklarımızı doldursun.

mirage gülüm gonalf gündüz 2 ile 6 arası yapılan bi iğne ilk iğneyi diyelimki 3 te yaptırdın diğer günlerde 3 te yaptır gonalf pahalı bi ilaç ben 2 kutusunu 450 ye aldım normalde 340 lira tanesi benim bi kutu 4 kez kullanıldı (150 doz)

canım benim güzel dileklerin için teşekkürler bu yola cesur ve sabırlı olanlar çıkıyo yani bu topikteki tüm arkadaşlar sabır ve cesaretimiz olmasa o kadar aşamadan geçiyoruzki hiç birini kolay kimse kaldırmaz rabbim içimizdeki çocuk aşkını biliyo evlerimizin bir odası hep boş duruyo rabbim hepimizin tedavilerinden hayırlı olumlu güzel sonuçlar almamızı nasip etsin kucaklarımızı doldursun.

kız benim evde 2 oda boş duruyo:)))

ooo bayağa da fark ediyormuş yani. sen istanbulda mıydın? nerden aldın diycektim

yok canım ben kayserideyim

mirage gülüm gonalf gündüz 2 ile 6 arası yapılan bi iğne ilk iğneyi diyelimki 3 te yaptırdın diğer günlerde 3 te yaptır gonalf pahalı bi ilaç ben 2 kutusunu 450 ye aldım normalde 340 lira tanesi benim bi kutu 4 kez kullanıldı (150 doz)

aa gerçektenmi canım 2 ile 6 arası mı yapılması lazım
ama drum bana öyle bişey demedi ben akşam 8 de yapıyorum ya
sorun olurmuki:(

benım gunduz degıldı..oyle bır sart yoktu yanı..her aksam aynı saatte vuruldu benım de..2-6 arasını ılk defa duyuyorum

bilgi için teşekkürler hepinize kızlar. peki ilaç 1500'e çıkıyo dedikleri ne? bu ilaçtan birkaç tane aldığın için mi öyle oluyor?

yok canım ben kayserideyim

aa gerçektenmi canım 2 ile 6 arası mı yapılması lazım
ama drum bana öyle bişey demedi ben akşam 8 de yapıyorum ya
sorun olurmuki:(

bana bu şekil söylendi ki benim bi arkadaşımda aynen ben gibi yaptırmıştı sana denmediyse sorun olmayabilir çünkü olsaydı söylerdi sonuçta mühim bişey bu

Back
X