• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bilgi için teşekkürler hepinize kızlar. peki ilaç 1500'e çıkıyo dedikleri ne? bu ilaçtan birkaç tane aldığın için mi öyle oluyor?

evet canım..bak sımdı verılen dozaja gore degısıyor ama asagı yukarı o oluyor..ben 4 kutu gonal f aldım 1 kutusu kaldı suanda..sonrasında yumurtalarımdan bırı aıp basını gıdınce dıgerlerınden fazla buyudugu ıcın onun catlatmamak adına bu defa baska bır ıgne verdı dr ..catlatmamam ıgnesını yarım saat once yapıyordum o da 180 lıra tuttu bu arada 3 kutudan..en son transferden oncekı gece catlatma ıgnesı yapıldı o da yıne para..sonrasında transfer sonrası ıcın fraxapıne ıgne verdı dr zaten hamıle kalseydım 9ay kullanmam gerekıyordu tanesı 20 lıraydı her aksam yapılıyordu ıgne.. zaten bu tedavıde ılac parası olay..

bana bu şekil söylendi ki benim bi arkadaşımda aynen ben gibi yaptırmıştı sana denmediyse sorun olmayabilir çünkü olsaydı söylerdi sonuçta mühim bişey bu

zaten kızlar her yıgıdın yogurt yemesı ayrı bunun gıbı bısey bu her merkezın kendıne has bır tedavı seklı var...verılen ılaclar bıle bazen degısıklık gosterıyor..aman sonuclarımız pozıtıf olsunda:):)bosverın gerısını

canım benim güzel dileklerin için teşekkürler bu yola cesur ve sabırlı olanlar çıkıyo yani bu topikteki tüm arkadaşlar sabır ve cesaretimiz olmasa o kadar aşamadan geçiyoruzki hiç birini kolay kimse kaldırmaz rabbim içimizdeki çocuk aşkını biliyo evlerimizin bir odası hep boş duruyo rabbim hepimizin tedavilerinden hayırlı olumlu güzel sonuçlar almamızı nasip etsin kucaklarımızı doldursun.

evet o odanın artık çamaşır odası olmasını istemiyorum. bir de benim kaybettiğim bebeğime gelen 3 tane hediyesi var odada. bir emekleme oyuncağı, bir örme yelek, bir de hamilelik kitabı.

ınsallah:( aslında bırkac gun uzak kalması burdan daha ıyı onun ıcın..duymasın bırkac gun transfer opu vs..

bence de haklısın.

inşallah Allah sabır versin bi kapıyı kapattıysa rahmetiyle diğer kapıyı açar rabbim inşallah olacak ben inanıyorum yeşim adına...

ben de öyle düşünüyorum. bir de yaşı da çok genç, ama gel de bunu ona anlat.

günlük doz ayarlamaları öğleden sonra belirlendiği için 2 ile 6 arası imiş kızlar bana bu şekil söylendi bende öyle yaptım size farklı söylenmil olabilir önemli olan aynı saatte olması

:)sen de sagol canımcım..tedırgın olma mesela bır arkadasıma da sabah 9 da yapılmı ıgnesı o yuzden tedavı boyunca her sabah aynı sattte oldu ıgnesını..onemlı olan hergun aynı saatte olması..

evet canım önemli olan aynı saatte olması demişti
transferden sonra neler kullanılıyo biliyomusun canm

evet canım..bak sımdı verılen dozaja gore degısıyor ama asagı yukarı o oluyor..ben 4 kutu gonal f aldım 1 kutusu kaldı suanda..sonrasında yumurtalarımdan bırı aıp basını gıdınce dıgerlerınden fazla buyudugu ıcın onun catlatmamak adına bu defa baska bır ıgne verdı dr ..catlatmamam ıgnesını yarım saat once yapıyordum o da 180 lıra tuttu bu arada 3 kutudan..en son transferden oncekı gece catlatma ıgnesı yapıldı o da yıne para..sonrasında transfer sonrası ıcın fraxapıne ıgne verdı dr zaten hamıle kalseydım 9ay kullanmam gerekıyordu tanesı 20 lıraydı her aksam yapılıyordu ıgne.. zaten bu tedavıde ılac parası olay..

amma da çetrefilmiş yaw :))

evet canım önemli olan aynı saatte olması demişti
transferden sonra neler kullanılıyo biliyomusun canm

ooyy onları hıc sorma:):) fraxapıne ıgne vermıstı dr her aksam yıne yapmıstım pıhtılasmayı onluyormus sonra kalcaya yapıstırılan bır bant vardı haftalık degıstırıyorsun bır de gunde 3 defa kullanılan fıtıl vermıstı bana..onun dısında 5 gun kullanımlık bır antıbıyorık ılac almıstım..koca canta ılactı ya:(:(:( bu arada eger gebelık olsaydı o ıgne uzun sure devam edecek demıstı dr

ooyy onları hıc sorma:):) fraxapıne ıgne vermıstı dr her aksam yıne yapmıstım pıhtılasmayı onluyormus sonra kalcaya yapıstırılan bır bant vardı haftalık degıstırıyorsun bır de gunde 3 defa kullanılan fıtıl vermıstı bana..onun dısında 5 gun kullanımlık bır antıbıyorık ılac almıstım..koca canta ılactı ya:(:(:( bu arada eger gebelık olsaydı o ıgne uzun sure devam edecek demıstı dr

üfff bunlar ne yaa bi dünya şey:9:
sende kan pıthılaşmasımı var ki canım oyüzdenmi verdi yoksa herkesmi veriliyo
ya yine devam edilecek iğnelere diyosun
kalçadanmı göbektenmi ayy çok sordum yaaa:1: kusura bakma canım

üfff bunlar ne yaa bi dünya şey:9:
sende kan pıthılaşmasımı var ki canım oyüzdenmi verdi yoksa herkesmi veriliyo
ya yine devam edilecek iğnelere diyosun
kalçadanmı göbektenmi ayy çok sordum yaaa:1: kusura bakma canım

yok canım bende kan pıhtılasması..onu herkese verıyorlarmıs dusuk engelleyıcı dıyelım:)o ıgne gobektende oluyor koldan da:)ben gobekten yapmıstım..kol morarıyor ve daha cok agrıyor dıye..elege donmustum valla:)

Ben başladım bile 9 Eylül'de bebeklerime beraber izmir i tekrar kurtardık:)))) saka bir yana transferim gerçekleşti yani dua edin olumlu sonuc alalım yerimde duramıyorum artık.

Ben başladım bile 9 Eylül'de bebeklerime beraber izmir i tekrar kurtardık:)))) saka bir yana transferim gerçekleşti yani dua edin olumlu sonuc alalım yerimde duramıyorum artık.

inş.. pozitifleri görmeye başlarız yakında allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin

yok canım bende kan pıhtılasması..onu herkese verıyorlarmıs dusuk engelleyıcı dıyelım:)o ıgne gobektende oluyor koldan da:)ben gobekten yapmıstım..kol morarıyor ve daha cok agrıyor dıye..elege donmustum valla:)

hım anladım canım göbek daha iyi evet bende yağ bol olduğundançok acımıyo aslındaa:9::9:
delil deşik olcaz yaniiii
haa daha fitil falan var sanırım dimi

hayırlı olsun canım
inşallah güzel sonuçlar alırsın

:):) evet sorma bır yıgın ılac:) ben fıtıllerden bantlardan bahsetmedım henuz mıragecım:):)

boşver bahsetme, ondan da doktor bahsetsin artık. o kadar para veriyoruz :))) bana da coraspin verdi, 3 aydır kullanıyorum. daha önce bir düşüğüm olduğu için önlem amaçlı.

deryacım inşallah bebeğin seninledir ve hep seninle olur canım...

canım benim bebeklerin sana inş sıkı sıkı tutunur bırakmazlar seni test günün ne zaman

Back
X