• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sa
Mrb arkadaşlar ben henüz toparlanamadım değerlerim hep sınırda çıktı vücudumda beta hcg hormonu salgılanmış ancak düşük çıkmış.doktorum bebeğinin biri tutmuş ancak o da tam anlamıyla tutunamamış beta salgılamaya başlamış dedi.c.tesi testten snra 3 gn içinde adet olmazsan gel ona göre bir yolunu bulalım kaybetmeyelim dedi benmde c.tesi öğleden snra kanamam geldi kanamayla birlikte tutunamayan bebişim gitmiş :14::14::14: depresyon ilaçlarına başlattı doktor yüksek tansiyon problemim var hiç iyi değilim dualarınızda beni de eksik etmeyin misafir olarak girip gelişmelerinizi okuyorum kendinize iyi bakın... :14::14::14::14: mirage cnm senin ve diğer arkadaşlarımın tedavisi hayırlı olsun.ben bi süre tedavi olamam maddi imkansızlıktan dolayı...6/7 ayı bulur.gerçi eşim artık sana tedavi yok hayata küsüyosun olmayınca kendini kaybediyosun diyo.ilaçları içiyorum ne konuştuğumu unutuyorum aynı şeyi tekrarlıyorum salak gibiyim aynı allahım kmseye yaşatmasın kanamam geldikçe kahroluyorum :14::14::14::14:

canım allah sabır versin üzme kendini desemde sadece kelimede kalıyor ümidini kaybetme bak benim daha 22 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama şimdi 2gündür 2tane daha bebişlerim karnımda herşey nasip kısmet kendini toparla ve vakit kaybetmeden tekrar başla

evvet!!! 12:45'de randevum. ama akşamüstünü bulur sonrasında foruma gelmem. ilaç peşinde falan koşacağım. malum pazarlık yapcaz :))

canım benim bugün ilk heyecanın Rabbim tedavini hayırlı etsin inş herşey istediğindende güzel olur Rabbim kolaylık versin

kızlarrrr günaydınn...
bir şey soracağım benimde iğnelere başlayalı 6 gün oldu yarın kontrolüm var, 22 Eylülde opu planlanıyor, ama hiç kan falan vermedim, yani e2 değerime falan bakılmadı ?
e2 ye neden ve ne zaman bakılıyor ?
doktora sorayım mı sizce ??

arkadaşım bilmiyorum nasıl bir yol izliyor drun ama bana 1hafta boyunca hergün e2 bakıldı kandan

boşver bahsetme, ondan da doktor bahsetsin artık. o kadar para veriyoruz :))) bana da coraspin verdi, 3 aydır kullanıyorum. daha önce bir düşüğüm olduğu için önlem amaçlı.

deryacım inşallah bebeğin seninledir ve hep seninle olur canım...
Canım benim iyi dileklerin icin sonsuz teşekkürler...bir bilsen icim kıpır kıpır korku panik heyecan mahfilim...bir baskası icin edilen dua kabul olurmuş ben hepinize dua ediyorum canım ne olur siz de benim icin dualarını esirgemeyin

canım benim bebeklerin sana inş sıkı sıkı tutunur bırakmazlar seni test günün ne zaman

Cok teşekkür ederim canimsin Allah razı olsun senden iyi dileğin icin...test gunüm bu cuma inşallah.. Dün regl olcan sandim cok korktum aynı regl sancıları yasadım bilmiyorum ki bunlar duydugum kadarıyla adet oncesi de oluyormuş hamile olunca da oluyormuş hayırlısı bakalım dua edin nolur

slm kızlar nasılsınız ....artık bende bugün başladım çok şükür 3 aydır bugün yarın bugün yarın eylülü bulduk... hayırlısı diyorum ve sizn geçtiğiniz yoldan arkanızdan geliyorum

slm kızlar nasılsınız ....artık bende bugün başladım çok şükür 3 aydır bugün yarın bugün yarın eylülü bulduk... hayırlısı diyorum ve sizn geçtiğiniz yoldan arkanızdan geliyorum

hayırlisi olsun, insallah hersey yolunda gider.... bende baslamak icin regli olmayi bekliyorum. sadece biostrenon kullaniyorum. Adetin 2. gunu tup bebek sureci baslayacak.
O zamana kadar dr herhangi bir igne veya farkli ilac vermedi.....

canım kontrole gittin mi yumurtaların ne alemde. aynı gün başladık seninle merak ettim. benim 15.2 en büyyüğü dierleri de 14- 15 dedi dr. 225 dozdan devam edioruz. birde cetrodite yapmaya başladım dün.

mrh derincim bu gün gittim doktora en büyüğü 12.5 10 8 işte öyle gidiyor benimde doz 225 bende devam edıyorum cetrodite ye perşembe tekrar kontrol dedi bakalım hayırlısı olsun canım sizde tam olrak sorun neydi bizde eşim azosperm yumurta toplama günü ameliyatı var dua et arkadaşım inş sperm bulunur

selam canım e2 değerine doktor çatlama iğnesini vereceği gün bakması lazım benim e2 değerime çatlama iğnesini verdiği gün baktı sonucu akşam doktorumu aradım öğrendim ona görede çatlama iğnesini vurulup opuya gittim

tamam canım çok teşekkür ederimmm...
bazı arkadaşların her gün e2 değerine bakılmış ama demek ki kişiden kişiye göre değişiyor..

evet kızlar sonunda geldim merkezden doktor baktı sağ yumurtalıklarımdaki mumuşlar 13mm olmuşlar soldakilerde büyüyo yavaş yavaş 5.güne göre çok iyi dedi 3 iğne daha yazdı mumuşların beslenmesi için gonalf zati 1 kutu vardı elimde onada devam et dedi perşembe tekrar gidicem soldakiler ne alemde diye ctsi yani 22 eylülde opu yapılcak kısmetse iğneleri yaptırdık ya başladılar gene azıtmaya :))))

Son düzenleme:
mrh derincim bu gün gittim doktora en büyüğü 12.5 10 8 işte öyle gidiyor benimde doz 225 bende devam edıyorum cetrodite ye perşembe tekrar kontrol dedi bakalım hayırlısı olsun canım sizde tam olrak sorun neydi bizde eşim azosperm yumurta toplama günü ameliyatı var dua et arkadaşım inş sperm bulunur

canım bende pko var onun haricinde bir de troid var. bugün dr kontrolüm var heralde bugün opu için bir gün verir die tahmin ediorum. senin dr opu için bir tarih verdi mi??? bu arada dr um son gittiğimde benden e2 istemişti. bu e 2 nin kaç olması gerekiyo ve ne işe yarıyo bilen var mı??? 3. denemem daha yeni öğrenicem e2'yi:) canım dualarım seninle ve tüm anne adayı arkadaşlarımla, allah sabır ve kolaylıklar versin.

anam olmuyor olmuyor. yine başlayamadan geldim desem. doktor muayeneye başladı ve dedi ki çok mu stres yaptın sen? hayırdır dedim. yumoşlardan biri almış başını gitmiş. şimdi büyümeleri için iğneyi yaparken önden gider bu, o yüzden başlayamayız, kistleşmiş dedi. doğum kontrol hapı verdi, 3 hafta onu kullanacakmışım. onu kullandıktan 3-4 gün sonra kanaman başlar, yine ikinci gününde gel dedi.

bu arada eşim de tekrar emre beye gitti (üroloğa) benim doktorum öyle söylemişti, sperm testindeki farklar çok fazla diye belki genetik test ister demişti. dediği gibi de oldu. 3 haftada çıkıyomuş onun da sonucu. benim surat düşünce adam dedi ki boşuna asmayın suratınızı, bu işler hadi demekle olmaz, ondan sonra başlarsanız da aksilik olursa tüh bu da varmış keşke baksaydık dersiniz dedi. ben de dedim ki peki aksi birşey çıkarsa testte çözümü var mı? o zaman embriyoya transferden önce genetik test yapılacakmış. zaten benim doktorum mikroenjeksiyon yapılacak bu sayıyla dedi. tek bir spermi seçip direk yumurtaya enjekte edecekler yani.

bir de merkez de değişti. sperm sayısı az ve mikroenjeksiyon yapılacağı için embriyolog kısmı önemli ve amerikan hastanesinin embriyologları bahçecininkinden daha tecrübeliymiş. onun için amerikan hastanesinde olacak herşey.

muayene: 240 tl (hadi benim özel sigortam var bunun bir kısmını geri alabileceğim)
eşimin muayene: 250 tl
eşimin test: 220 tl
eşimin vitamin: 73 tl
benim doğum kontrol hapım: 16 tl

etti mi sana 799 tl. daha da tedaviye başlamadık yani. Allah hepimize kuvvet versin. bu iş nasıl olacak böyle benim aklım almıyor.

benim bu durumu daha önce yaşayan oldu mu aranızda? hakkaten 3 haftaya çözülüyo mu bu iş?

yeşim, hayat hala devam ettiğine göre kendini toparlaman lazım. kendin için kocan için bunu yapman lazım. nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çok çok iyi biliyorum. ben de bebeğimin benden alındığı gün öyle hissediyordum. sanki dünyam hiç eski haline dönmeyecek gibi. ama bu sınav bize verildiğine göre Allah bizim çocuk sahibi olabilecek kadar güçlü ve sabırlı olduğumuzu düşünmüyor demek ki. güçlenelim bunu öğrenelim diye oluyordur belki bütün bunlar. depresyon ilacı alırsan nasıl hamile kalacaksın? ya tesadüfen hamile kalırsan? bu imkansız değil biliyorsun hiçbir şartta. o zaman pişman olmaz mısın? nolur bi tanem toparla kendini.

anam olmuyor olmuyor. yine başlayamadan geldim desem. doktor muayeneye başladı ve dedi ki çok mu stres yaptın sen? hayırdır dedim. yumoşlardan biri almış başını gitmiş. şimdi büyümeleri için iğneyi yaparken önden gider bu, o yüzden başlayamayız, kistleşmiş dedi. doğum kontrol hapı verdi, 3 hafta onu kullanacakmışım. onu kullandıktan 3-4 gün sonra kanaman başlar, yine ikinci gününde gel dedi.

bu arada eşim de tekrar emre beye gitti (üroloğa) benim doktorum öyle söylemişti, sperm testindeki farklar çok fazla diye belki genetik test ister demişti. dediği gibi de oldu. 3 haftada çıkıyomuş onun da sonucu. benim surat düşünce adam dedi ki boşuna asmayın suratınızı, bu işler hadi demekle olmaz, ondan sonra başlarsanız da aksilik olursa tüh bu da varmış keşke baksaydık dersiniz dedi. ben de dedim ki peki aksi birşey çıkarsa testte çözümü var mı? o zaman embriyoya transferden önce genetik test yapılacakmış. zaten benim doktorum mikroenjeksiyon yapılacak bu sayıyla dedi. tek bir spermi seçip direk yumurtaya enjekte edecekler yani.

bir de merkez de değişti. sperm sayısı az ve mikroenjeksiyon yapılacağı için embriyolog kısmı önemli ve amerikan hastanesinin embriyologları bahçecininkinden daha tecrübeliymiş. onun için amerikan hastanesinde olacak herşey.

muayene: 240 tl (hadi benim özel sigortam var bunun bir kısmını geri alabileceğim)
eşimin muayene: 250 tl
eşimin test: 220 tl
eşimin vitamin: 73 tl
benim doğum kontrol hapım: 16 tl

etti mi sana 799 tl. daha da tedaviye başlamadık yani. Allah hepimize kuvvet versin. bu iş nasıl olacak böyle benim aklım almıyor.

benim bu durumu daha önce yaşayan oldu mu aranızda? hakkaten 3 haftaya çözülüyo mu bu iş?

mirage kuzumbenım ılk tedavıde yumurtalardan bırı alıp basınıgıtmıstı hatta dr korktu bu catlarsa dıgerlerı bosa gıder dıye ve baska bır ıgne vermıstı onu gonal f den yarım saat once vuruyordum o dıgerlerınden cok farklı buyuklukte olan yumurta catlamasın dıye..sana neden dr oyle demıskı acaba?

mirage kuzumbenım ılk tedavıde yumurtalardan bırı alıp basınıgıtmıstı hatta dr korktu bu catlarsa dıgerlerı bosa gıder dıye ve baska bır ıgne vermıstı onu gonal f den yarım saat once vuruyordum o dıgerlerınden cok farklı buyuklukte olan yumurta catlamasın dıye..sana neden dr oyle demıskı acaba?

bilmiyorum da o derse vardır bir bildiği. şu doktora her gidişimde nasıl hesapta olmayan başka birşeyle dönüyorum kafam almıyor artık.

ama seninki bildiğim kadarıyla iğnelere başladıktan sonra alıp başını gitmişti. ben daha başlamadan bu büyük, adam niye risk alsın ki de mi?

ama seninki bildiğim kadarıyla iğnelere başladıktan sonra alıp başını gitmişti. ben daha başlamadan bu büyük, adam niye risk alsın ki de mi?

canım seni bekliyodum.. demekki daha vaktimiz var hem bak herşeyle ilgileniyolar bu da iyi. olucak güsel olucak
kaliteli kaliteli yavyular olucak kuzumm...
3 hafta sonra adet olucan o yumide atılacak kuzum ... sonrasında herşey güsel olucak. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah yardımcımız olsun hepimizinnn

canım bende pko var onun haricinde bir de troid var. bugün dr kontrolüm var heralde bugün opu için bir gün verir die tahmin ediorum. senin dr opu için bir tarih verdi mi??? bu arada dr um son gittiğimde benden e2 istemişti. bu e 2 nin kaç olması gerekiyo ve ne işe yarıyo bilen var mı??? 3. denemem daha yeni öğrenicem e2'yi:) canım dualarım seninle ve tüm anne adayı arkadaşlarımla, allah sabır ve kolaylıklar versin.

benim doktor opu için gün vermedi:50:perşembeye gün verdi tekrara e2 henüz istemedi belki bir dahakine ister opu da bence cuma cumartesi pazar die tahmin ediyorum öle geliyor bana allahım hayırlı sonuçlar nasip eder inşseninde bu son denmen olur ve inş bebişinin müjdesini verirsin arkadaşım

canım seni bekliyodum.. demekki daha vaktimiz var hem bak herşeyle ilgileniyolar bu da iyi. olucak güsel olucak
kaliteli kaliteli yavyular olucak kuzumm...
3 hafta sonra adet olucan o yumide atılacak kuzum ... sonrasında herşey güsel olucak. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah yardımcımız olsun hepimizinnn

inşallah ilknurcum yaa, bu defa da bu yumurtaya takıldık işte iyi mi? inşallah kendiliğinden gitmiş olur da. bir de inşallah kocamın genetik testi de iyi çıkar. ay kafayı yiycem artık yaa. töbe töbee...

Bugün transferim gerçekleşti
İki tane transfer edildi sağlıklı olma ihtimallerii%50ymis:5:
Hayırlısı artik

Back
X