sa
canım allah sabır versin üzme kendini desemde sadece kelimede kalıyor ümidini kaybetme bak benim daha 22 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama şimdi 2gündür 2tane daha bebişlerim karnımda herşey nasip kısmet kendini toparla ve vakit kaybetmeden tekrar başla
Mrb arkadaşlar ben henüz toparlanamadım değerlerim hep sınırda çıktı vücudumda beta hcg hormonu salgılanmış ancak düşük çıkmış.doktorum bebeğinin biri tutmuş ancak o da tam anlamıyla tutunamamış beta salgılamaya başlamış dedi.c.tesi testten snra 3 gn içinde adet olmazsan gel ona göre bir yolunu bulalım kaybetmeyelim dedi benmde c.tesi öğleden snra kanamam geldi kanamayla birlikte tutunamayan bebişim gitmişdepresyon ilaçlarına başlattı doktor yüksek tansiyon problemim var hiç iyi değilim dualarınızda beni de eksik etmeyin misafir olarak girip gelişmelerinizi okuyorum kendinize iyi bakın...
mirage cnm senin ve diğer arkadaşlarımın tedavisi hayırlı olsun.ben bi süre tedavi olamam maddi imkansızlıktan dolayı...6/7 ayı bulur.gerçi eşim artık sana tedavi yok hayata küsüyosun olmayınca kendini kaybediyosun diyo.ilaçları içiyorum ne konuştuğumu unutuyorum aynı şeyi tekrarlıyorum salak gibiyim aynı allahım kmseye yaşatmasın kanamam geldikçe kahroluyorum
![]()
canım allah sabır versin üzme kendini desemde sadece kelimede kalıyor ümidini kaybetme bak benim daha 22 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama şimdi 2gündür 2tane daha bebişlerim karnımda herşey nasip kısmet kendini toparla ve vakit kaybetmeden tekrar başla