yeşim, hayat hala devam ettiğine göre kendini toparlaman lazım. kendin için kocan için bunu yapman lazım. nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çok çok iyi biliyorum. ben de bebeğimin benden alındığı gün öyle hissediyordum. sanki dünyam hiç eski haline dönmeyecek gibi. ama bu sınav bize verildiğine göre Allah bizim çocuk sahibi olabilecek kadar güçlü ve sabırlı olduğumuzu düşünmüyor demek ki. güçlenelim bunu öğrenelim diye oluyordur belki bütün bunlar. depresyon ilacı alırsan nasıl hamile kalacaksın? ya tesadüfen hamile kalırsan? bu imkansız değil biliyorsun hiçbir şartta. o zaman pişman olmaz mısın? nolur bi tanem toparla kendini.
CNM başka türlü kendimi toparlayamıyorum eşim bu sefer bağırıyo ağlaman ne zmn bitcek çözümü varmı diye..gün geçtikçe toparlanmaya çalışsam da çevremdeki arkadaşlardan bilenler gelip sorduğunda teselli ettiklerinde acım tekrar tazeleniyor...hergün meleğime mektup yazıyorum içimi sayfalara döküyorum inşallah benim yaşadığımı siz yaşamazsınız...buarada aşılama sonrası ben de de senin bahsettiğin kistten olmuştu yani yumurtam kistleşmişti ginera die ilaç vermişti doğum kontrol hapı kesin yok ediyor biilgin olsn cnm..geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır...
buarada bana cvp yazan kader arkadaşlarım sağolun hepiniz..iyiki varsınz iyi akşamlar..