• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ya canım şuan çok karışığım ben valla
Benim embriyolar pgtye gitti ya
2 Tanesi %50 sağlıklı olma ihtimali var işte onlar transfer edildi
Diğerleri zaten anormal derecede sağlıksız olduğu için çöpe atılmış
Allah'a sığındım ona güveniyorum hakkımda hayırlısı
27 eylül test günüm seninki kaçıydı 26 mıydı 24 müydü

f... hesabina bakarmisin canim pgt ile ilgili bisey gonderdim...:34:

Ya canım şuan çok karışığım ben valla
Benim embriyolar pgtye gitti ya
2 Tanesi %50 sağlıklı olma ihtimali var işte onlar transfer edildi
Diğerleri zaten anormal derecede sağlıksız olduğu için çöpe atılmış
Allah'a sığındım ona güveniyorum hakkımda hayırlısı
27 eylül test günüm seninki kaçıydı 26 mıydı 24 müydü

canım rabbim ol desin yeterki herşey olur sen rabbime teslim ol olasılıkları düşünme rabbim verici olan hepimizin sonucu süpriz canım 27 eylilde inş rabbim yüzünü güldürür benim 24 eylül hayırlısıyla inş bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

herkese iyi akşamlar,
doktordan geliyorum yumurtalarım 16 mm civarı olmuşlar, e2 imde 900 küsür çıkmış tekrar e2 istedi doktorum ve yarın yine kontrol var. muhtemelen cumaya opu yapıcaz dedi. buraya kadar herşey normal ama bana günde 6 adet yumurta yememi söyledi. ben anlamadım 6 tane mi nasıl niye diye sordum, araya başka bişiler girdi ama 6 yumurta ye dedğinden eminim. bu konuda bilgisi olan var mı ne için sölemiş olabilir acaba. 6 yumurta yersem nolurum ki ben:))
arkadaşlar bi de beni şu e2 konusunda bilgilendirin lütfen, doktorum 2000 ile 4000 arası olması iyi dedi. giderek artacakmış sanırım daha. ama ne işe yaradığını anlamadım.

iyi akşamlar herkeze....

bende cumartesi doktordaydım reglimin ikinci günü bi hevesle ilaçlarıma başlıcam artık derken varolan kistlerimin yanına yenileri eklenmiş.doktor ginera vedi banada...yarın sabah soğan kürünede başlıcam bakalım kistlere iyi geliyor diye duymuştum içebilirsem tabi...yani bir ay sonraya kaldık. bakalım bir ay sonra ne olacak. herşeyde bir hayır vardır.Allah hepimize yardım etsin...

6 tane yumurta mı ayol oda neyin nesi ilk defa duydum:9:
Ben hiç yumurta yemedim hayatımda bana öyle bişey deseydi ne yapardım
Canım sakın 6 yumurtan var demesin sana doktorun:26:
Havin su canım inşallah ya zor bu işler allah herkesin yardımcısı olsun
Aramızda 3 gün var:52:

iyi akşamlar herkeze....

bende cumartesi doktordaydım reglimin ikinci günü bi hevesle ilaçlarıma başlıcam artık derken varolan kistlerimin yanına yenileri eklenmiş.doktor ginera vedi banada...yarın sabah soğan kürünede başlıcam bakalım kistlere iyi geliyor diye duymuştum içebilirsem tabi...yani bir ay sonraya kaldık. bakalım bir ay sonra ne olacak. herşeyde bir hayır vardır.Allah hepimize yardım etsin...

canım benim herşeyde bir hayır vardır bu sefer inş kistlerin yok olurda tedavine hayırlısıyla başlarsın

6 tane yumurta mı ayol oda neyin nesi ilk defa duydum:9:
Ben hiç yumurta yemedim hayatımda bana öyle bişey deseydi ne yapardım
Canım sakın 6 yumurtan var demesin sana doktorun:26:
Havin su canım inşallah ya zor bu işler allah herkesin yardımcısı olsun
Aramızda 3 gün var:52:

evet canım aramızda 3 gün var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün rabbim çektiğimizin mükafatını versin hiç birimizin elini böğründe bırakmasın

iyi akşamlar herkeze....

papatya canım bende denedim o soğan suyunu
Ben faydasını görmüştüm herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmem ama denemek lazım
Kistim vardı çok sancı ağrı yapıyodu nisan gibi felan içtim 15 gün boyunca sonra doktora gittim
kistim 2cm'ye düşmüştü inşallah sanada şifa olur ama onu düzenli yap bide tiksinerek içmeki sifa olsun

herkese iyi akşamlar,
doktordan geliyorum yumurtalarım 16 mm civarı olmuşlar, e2 imde 900 küsür çıkmış tekrar e2 istedi doktorum ve yarın yine kontrol var. muhtemelen cumaya opu yapıcaz dedi. buraya kadar herşey normal ama bana günde 6 adet yumurta yememi söyledi. ben anlamadım 6 tane mi nasıl niye diye sordum, araya başka bişiler girdi ama 6 yumurta ye dedğinden eminim. bu konuda bilgisi olan var mı ne için sölemiş olabilir acaba. 6 yumurta yersem nolurum ki ben:))
arkadaşlar bi de beni şu e2 konusunda bilgilendirin lütfen, doktorum 2000 ile 4000 arası olması iyi dedi. giderek artacakmış sanırım daha. ama ne işe yaradığını anlamadım.

canım benim her doktorun tedavi tekniği ayrı senin doktorunki tam ayrı heralde 6 yumurtamı neden yemeni istesinki buna anlam veremedim vardır bir bildiği doktorun heralde e2 değeri konusunda fazla bilgim yok ama doktorum bana sadece çatlatma iğnesinden önce yaptı onu ve değerim iyi çıkınca çatlatma iğnesini vuruldum rabbim kolaylık versin bunaltmasın seni canım

canım benim her doktorun tedavi tekniği ayrı senin doktorunki tam ayrı heralde 6 yumurtamı neden yemeni istesinki buna anlam veremedim vardır bir bildiği doktorun heralde e2 değeri konusunda fazla bilgim yok ama doktorum bana sadece çatlatma iğnesinden önce yaptı onu ve değerim iyi çıkınca çatlatma iğnesini vuruldum rabbim kolaylık versin bunaltmasın seni canım

canım 3. denemem ve 3 ünde de aynı doktora gittim bişi yiyip içme konnusunda hiç uyarıda bulunmamıştı. çok şaşırdım bi kere daha sordum hatta ohs riskiyle ilgili bişi söledi ama tam anlamadım neyse yarın yine gidicem artık ekmeksiz yağda falan yiyim başka da bişi yiyemem bi de kilo almak istemiorum. yarın bir daha sorarım artık. e2 değerin kaç çıkmıştı bilio musun canım.

kızlar merak ettiğim bişi var benim merkezde tüm hastalara mikroenjeksiyon yapılıyormuş anlamadığım şu şimdi yumurtanın içine kaç sperm veriliyor 1spermmi daha fazla spermmi konuyor

canim yumurtanin içine en guzel en kaliteli gorunen birtane sperm konuluyor,yani her yumurtaya birtane sperm

herkese iyi akşamlar,

benim bildigim birtane olgun yumurta e2 250 oluyor,yani 4 olgun yumurta yapiyo e2 1000 anlatabildim mi?(olgun olunca tabi)

ilk gittiğiniz gün spermiyogram yapılıyor erkeklere sizin durumunuz hakkında bilgi alıyorlar sonra doktor muayene ediyor sizi yumurtalıklara bakıyolar tabi daha önce film rapor tahlil yaptırdysanız götürün lazım oluyor ona göre aşılama tüp bebek karar veriliyor ve tedaviye başlanıyor en az 3 en fazla 7 gün cinsel perhiz oluyor çünkü fazlasında spermler içeride cansızlaşıyormuş allah yardımcınız olsun

canım benim çok sağol cevabın için peki 7 günden eminsin demi tek kafama takılan su an bu randevu alırken 3-5 gün aralığı perhiz dediler ama bizim 5,5 6 gün civarına denk geliyor ayarlayamadık bir türlü dalgınlığımıza geldi 7 güne kadar problem olmuyorsa eğer rahatlayabilirm yani demi ağlıyorum kaç saatten beri kaç zamandır çarşamba günü gelsin diye gün sayıyorum beklemek çok zor birde derlerse ki olmaz 5 günü geçmiş baska randevu günü verirlerse yandık eşim zaten zor izin alıyor.nasıl ayarlayamadınız dersende eşim hasta kaç gündür grip oldu ilaçlardan sürekli uyuyor.nasıl olsa denk geliyor zaman diye birleşme yapmadık ama bugun saydım tekrardan fazla oluyor tarih 5 günü azda olsa geçiyor.

Back
X