• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

onu boşveremem kız öyle deme lazım o bana daha :16:
sperm nası yakışıklı oluyo ya şöyle saçlar kılıf kıyafet falan 10 numaramı yani yoksam kıvançamı benziyo :)))))))))))))
sevdim bu yakışıklı sperm olayını tuttum valla :)))))))))))

yok kııız kocanın yakışılılığını boşver demek istedim, yoksa kocan lazım tabi. kıvança benzerse kızıma alabilir miyim? :)))))

yarın topicimiz için büyük gün. ikinci sonucumuzu alıyoruz. ebrulicim dualarımız seninle, güldür yarın yüzümüzü... :))

yarın yanılmıyosam başka bir arkadaşın daha test günü ebruli ile inş rabbim pozitif güzel haberle topiğe gelmelerini nasip eder ebruli nasıl acaba çok merak ediyorum şimdi sabah olmaz ona rabbim bu sefer yüzünü güldürür inş busefer sağlıklı bir bebeği olur

suer canım bu gece gelmedin merak ettim inş yumurtaların sağlıklı döllenmiştir güzel haberlerini bekliyom

iyi geceler kızlar havin su nasıl gdiyor bekleyiş bende bu gün kontrole gittim yumoşar bugün 7 gün 12.5 10 öle gidiyor o aralardalar perşembe tekrar gidicem sen deeneyımlısın bilirsin ortalama ne zamana veriri yumurta toplama işlemini

iyi geceler kızlar havin su nasıl gdiyor bekleyiş bende bu gün kontrole gittim yumoşar bugün 7 gün 12.5 10 öle gidiyor o aralardalar perşembe tekrar gidicem sen deeneyımlısın bilirsin ortalama ne zamana veriri yumurta toplama işlemini

canım bekleyiş güzel gidiyo rabbimin izniyle işte evde gün dolduruyom rabbim inş sonunda beklediğimizin sabrımızın mükafatını verir sağlıklı sıhatli bir bebişim olur.

canım sana doktor uzun protokol uyguluyosa bana uzun protokol uygulandı ve her 2 günde bir kontrole gittim tam 14. günümde yumurtalar toplandı ve ilk gittiğimde benimde seninkiler kadar yumurtalarım büyümüştü rabbim sağlıklı geliştirsin yumurtalarını

canım bekleyiş güzel gidiyo rabbimin izniyle işte evde gün dolduruyom rabbim inş sonunda beklediğimizin sabrımızın mükafatını verir sağlıklı sıhatli bir bebişim olur.

canım sana doktor uzun protokol uyguluyosa bana uzun protokol uygulandı ve her 2 günde bir kontrole gittim tam 14. günümde yumurtalar toplandı ve ilk gittiğimde benimde seninkiler kadar yumurtalarım büyümüştü rabbim sağlıklı geliştirsin yumurtalarını

inş rabbim mükafatımızı evlatlarımızla verir bana doktor kısa protokol uyguluyor sanırım tam bilmemekle baraber.adetin 3. günü 225 gonal f ile başladık ta acaba stresinde etkisi varmı bilemedim herşeyin hayırlısı kısmet canım

inş rabbim mükafatımızı evlatlarımızla verir bana doktor kısa protokol uyguluyor sanırım tam bilmemekle baraber.adetin 3. günü 225 gonal f ile başladık ta acaba stresinde etkisi varmı bilemedim herşeyin hayırlısı kısmet canım

canım bende adetin 2. günü başlamıştım inş herşey yolunda gider ve yumurtaların sağlıklı gelişir ve sağlıklı döllenirler

Back
X