• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bende adetin 2. günü başlamıştım inş herşey yolunda gider ve yumurtaların sağlıklı gelişir ve sağlıklı döllenirler

inş canım tüm arkadaşlarımızada rabbim kolaylıklar versin ve hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş

ya kızlar eşime yapılan bu karyotip analizi benim kafama feci takıldı, uyuyamıyorum. eşinin sperm sayısı az olan arkadaşlar, siz bu testten yaptırdınız mı? sonucu noldu?

bu gece sabaha varır mı ???

içimden geçenleri yazıp dertleşmek istiyorum ama bu imtihanı dillendirip şikayete kaçırmaktan korkuyorum.

rabbimin verdiği sonsuz nimetler karşısında annelikten mahrum kalmamı hayra yormaya çalışıyorum...

zira

'' bazısına erkek evlat verir,bazısına kız evlat verir ,bazısına hem erkek evlat hem kız evlat verir bazısını ise tamamen mahrum bırakır.çünkü o allah her şeyi bilendir her şeye güç yetirendir.
(şura50)

diyor rabbim. öyle olduguna yürekten inanarak diyorum ki : ''RABBİM SANA DUA EDİPTE ELİ BOŞ KALDIĞIM OLMADI'' (MERYEM4) BANA GÖZLERİMİ AYDINLATACAK EŞ VE ÇOCUKLAR NASİP ET (FURKAN74) AMİN...

içimden geçenleri yazıp dertleşmek istiyorum ama bu imtihanı dillendirip şikayete kaçırmaktan korkuyorum.

rabbimin verdiği sonsuz nimetler karşısında annelikten mahrum kalmamı hayra yormaya çalışıyorum...

zira

'' bazısına erkek evlat verir,bazısına kız evlat verir ,bazısına hem erkek evlat hem kız evlat verir bazısını ise tamamen mahrum bırakır.çünkü o allah her şeyi bilendir her şeye güç yetirendir.
(şura50)

diyor rabbim. öyle olduguna yürekten inanarak diyorum ki : ''RABBİM SANA DUA EDİPTE ELİ BOŞ KALDIĞIM OLMADI'' (MERYEM4) BANA GÖZLERİMİ AYDINLATACAK EŞ VE ÇOCUKLAR NASİP ET (FURKAN74) AMİN...

Aminnnnn Yüce Allahım isteyipte olmayan bütün arkadaşlarıma nasip etsin

bugün son d.kontrol hapı sonrasında 1 yada 2 gün içinde olurum sanırım 2 günde kontrole bi aksilik çıkmazsa yada yine iptal etmezse başlayacağım inşallah... chabliss kontrol aşamalarında sanırım ... forum kalabalık konular karışık takipte zorlanıyorum artık listeden kontrol ediyorum arada
hayırlısı olsun canım baen güzel sekilde olsun inşallah :)
denizcim, şimdiiii...lilypie'da çizelgenin seçeneklerini bitirdikten sonra sonuncu aşamada sana bir web sitesi veriyor uzuncana. o web sitesini kopyala. sonra kadınlar kulübünde sırasıyla şunlara bas:
- sağ üstte "kullanıcı kontol paneli"
- sol sütunda "ayarlarım" bölümünün altında "profili düzenle"
-alta doğru in "kişisel bilgiler" kısmında "çizelge"
çizelgenin yanındaki boşluğa o web sitesini kopyala. orda sadece "http:// diye başlayıp png diye biten kısım olacak. sağındaki solundaki diğer herşeyi sil. satur http diye başlayıp png diye bitecek. sonra değişiklikleri kaydet dedin mi tamamdır.

mirage cok tesekkürederim deneyeceğim :)

yarın yanılmıyosam başka bir arkadaşın daha test günü ebruli ile inş rabbim pozitif güzel haberle topiğe gelmelerini nasip eder ebruli nasıl acaba çok merak ediyorum şimdi sabah olmaz ona rabbim bu sefer yüzünü güldürür inş busefer sağlıklı bir bebeği olur

canim yuregine agzina saglik insallah guzel haberler veririz gamzede arkadasimiz yaptiracak bugun test insallah pozitifle doner bize allah hepimizin yardimcisi olsun...cok cok zor sabah oldu ama simdi kan verdim geldim 4 30 5 gibi cikacakmis sonuc aksam olmaz bugun bana yaaaa

arkadaslar gunaydin hepinize biraz once kan verdim geldim sonuclar 4.30 5 gibi cikacakmis bugun aksam olmazki bana beklemek olumden beter rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberler aliriz hepimiz insallah
gamzede canim sen ne yaptin senide merak ediyorum dilerim allahtan hayirli haberler alirsin

zira

(şura50)

gamzede güzel olacak inşallah. içini ferah tut arkadaşım.

arkadaslar gunaydin hepinize biraz once kan verdim geldim sonuclar 4.30 5 gibi cikacakmis bugun aksam olmazki bana beklemek olumden beter rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberler aliriz hepimiz insallah
gamzede canim sen ne yaptin senide merak ediyorum dilerim allahtan hayirli haberler alirsin

seninle birlikte heyecanla bekliyoruz ebrulicim. bugün güzel bir gün olsun inşallah. benim de canım çok sıkkın. uzundur güçlü duruyodum bu karyotip testi beni çok gerdi.

guzelolacak arkadaşımın test tarihi 23 eylül olarak güncellendi. arkadaşımıza iyi şanslar diliyoruz.

slm kızlar hayırlı haberlerini bekliyoruz valla her sonuç öğrenme günü acayip heyecanlanıyorum hadi hepp beraber sevineceğiz inşallah....görelim şu pozitif sonuçları...

birde kan sonucu niye o kadar geç canım ya ben her ikisi sonuç öğrenmemdede 2 saat sonra öğrenmiştim kan verdikten sonra ??

Son düzenleme:

hadi hayırlısı olsun açılışı senle yapıcak arkadaşlar..ben sizin uğursuzluğunuz oldum inşallah o şekilde devam etmezsiniz..kötü bir açılış yaptım istedikleri sonucu sen yaz arkadaşlarımıza...:34:

hadi hayırlısı olsun açılışı senle yapıcak arkadaşlar..ben sizin uğursuzluğunuz oldum inşallah o şekilde devam etmezsiniz..kötü bir açılış yaptım istedikleri sonucu sen yaz arkadaşlarımıza...:34:

sem uğursuzluğumuz falan olmadın. senin çocuğun olacak. şimdi olmadı, ama olacak. ben böyle hissediyorum.

canım benim öyle düşünme bu ilk denemendi yanlış hatırlamıyorsam ve ilk denemeler genelde negatifle sonuçlanıyor ooo bu kadar çabukmu pes edeceksin dur bakalım ben 2 negatif yaşadım belki bu 3. denemede negatif olacak ama denemeye devam bırakmıyoruz kendimizi sağlığımız ve maddi imkanlar izin veridiği sürece ve anne olana kadar devam edeceğiz allah bir güz biizimde yüzmüzü güldürecek

ağlamayı bırak kendini ve eşinide daha fazla üzme yıpratma kendini biran önce toparlamaya bak be yeni tedavine odaklan ve sana yazmıştım üstelik dinlemedin gerçi pek yeni denemende transfer sonrası pc den birkaç gün uzak dur lütfen

üzülme yeşimcim birgün mutlaka anne olacaksın sadece zamanı var o kadar

gamzede güzel olacak inşallah. içini ferah tut arkadaşım.

seninle birlikte heyecanla bekliyoruz ebrulicim. bugün güzel bir gün olsun inşallah. benim de canım çok sıkkın. uzundur güçlü duruyodum bu karyotip testi beni çok gerdi.

sagol miragecim insallah hayirli haber aliriz sikma sende canini insallah hersey gonlunce olur bukez

slm kızlar hayırlı haberlerini bekliyoruz valla her sonuç öğrenme günü acayip heyecanlanıyorum hadi hepp beraber sevineceğiz inşallah....görelim şu pozitif sonuçları...

birde kan sonucu niye o kadar geç canım ya ben her ikisi sonuç öğrenmemdede 2 saat sonra öğrenmiştim kan verdikten sonra ??

insallah canim benim insallah goruruz..evet bende cok kizdim ama kani verdim artik daha onceki yaptirdigim yerde 1 saatte cikmisti burasi farkliymis demekki

yesimm canim niye boyle yapiyosun ne demek ugursuzluk olurmu hic oyle sey bizim icin neyin hayirli oldugunu bilemeyiz rabbim verecek sanada hepimizede verecek saglikli hayirli evlatlar yeterki sabretmesini bilelim isyan etme gunaha girme

Back
X