- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
7. günüm galiba inanırmıısn gün saymıyom
umutla yaşamak hergüne umutla uyanmak ve her uyandığımda seni düşünmek şimdi belki uzaksın belki tam içimdesin ama hep acabalarla sarıyorum seni gün gelip aldığımda güzel haberini tüm acabalar terkedip gidecek beni güne umutla değil hep seninle uyanacağım günler her günden farklı olcak çünkü sen benimle büyüyeceksin seni hayal edeceğim sende hissettireceksin kıpırdanışlarınla varlığını sen hergün bıraz daha içimde büyürken ben senli dünya kuracağım seni umut ederken rabbimin de izniyle kucağıma aldığım günüde göreceğim.
tüm güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün güzel bir akşam diliyorum
yapma havin çok zor tutuyodum kendimi sonunda yaşlar düştü gözlerimden
5 günün kalmış canım
Benimde 7 günüm kaldı ama hiç heyecan yok içimde
Havin su canım ben senden çok umutluyum ya
yapma havin çok zor tutuyodum kendimi sonunda yaşlar düştü gözlerimden
canım benim senin hormonlarla benim hormonlar bu gün tavan yaptı ağla açılırsın bende senin yorumundaki moda giriyom bazen rabbim hakkımzda hayırlı olanı bilir biz kul olarak rabbimden sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar diliyoruz tek duamız bu yuvamız şenlensin mutluluğumuz katlansın diye
Bugün burdakilerin duygusal günü anlaşıldı
canım benim heyecan yapcakta ne değişecekki günü saati gelmiştir inş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
canım senin opu ne zaman
çevremden sürekli hamile haberi almaya başladım bu ara rabbim hayırla dünyaya getirsin ne bilim iğnelerdenmi böyleyim bugün bi tuhafım ya bu arada mumuşlar iyice büyüdü herhalde bacaklarıma vuruyo ağrısı
canım arada duygusallık iyidir ağlar teşarj olursun
Allah'a tevekkül etmek en iyisi canım
ctesi kısmetse canım
Ay hiç ağlayasm yok niyeysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?