canım bende doktorların ancak kıbrısta anne olursun dediği kapıdan yazık sana erken menopoz dediği hastaydım şimdi mucize yumilerle mucize bebeğe hazırlanıyorum stresim ondannn
Hayat zor işte hepsi Allah'ın takdiri
Eee şimdi kıbrıstamı yaptırdınız peki yumurta donasyonu felan mı oldu
mirage tatlım ağlamamaya üzülmemeye en önemliside isyan etmemeye özen gösteriyorum bugün iyice hormonlar tavan yaptı bende galiba ki her muayenemde doktorum nasılsın dediğinde iyiyim diyorum oda evet çok iyi görünüyosun der meşgale bulmam lazım kendime yoksa ben ota moka ağlarım biliyorum yani cinsimi
hiç iyi değil resmen krizdeyim bünyem bu stresi kaldırmıyor. 10. gün ve ben artık resmen acı çekiyoum . delirmek üzereyim olumsuz habere odaklandım kalbim atmak istemiyo ota boka ağlar oldum(((((((( ben olgunum mucizenin burada olmasına bile çok şükür derim diyorum .. ama kalbim beynim uyuştu ya........ zormuş ... bu işin her aşaması ayrı bir zormuş....:
Allahım yardımcımız olsun ...
‎''Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma firavunun başı bir kez bile ağrımadı'' Mevlana
tek tesellim bu benim....
ayy siz böyle diyorsanız ben de böyle olucam demektir. hoş ben o aşamaya geçemiyorum bir türlü. zorla kendini, bak peşpeşe güzel haberler gelmeye başladı. hele hele tedaviye başlayanlara üzülme şansı vermiyoruz. yok öyle ihtimal.
ciddi misin sen? en enerjik hatun...halay çeken hatun. olumsuz haberi nerde buldun da odaklandın ki sen şimdi. gitme başka topiclere. gayet iyi idare ediyoruz ilknur. lütfennn...miss angel'a söylediklerimi sana da söylüyorum. sakınnn...
Rabbim hiçbirimizi üzmesin inşallah havinim.
kucağına aldığın günü göreceksin...hepimiz duygusala bağladık hakkaten bugün.
heyecan normal ama sakın ola ki bu süreçte bunalım yapıp ağlama. seni ne oyalayacaksa onu yap. dikkat edersen böyle yapmayan arkadaşlarımız hep pozitif sonuç alıyorlar. sakın ola ki moralini düşürme sakın. herşey güzel olacak. sen şu anda sadece bunu düşün.
evet geldiler hepimize :))
benim hormon yükselmem de yok halbuki. ben de reglden mi oldum yani? :)
kim ağla dio ki, ağlama zaten hatunum. gül. ben de ağlamıyorum zaten, nağme yapıyorum :)))
hayır mucizem benim yumilerim olduğu için rabbim bana bu mucizeyi verdi. vesileside ankaradaki doktorum hakan şatıroğlu oldu canım Rabbime büyük söylemem beni donasyona mecbur bırakmasınnn İnşallahhh
Aynen valla o işler zor çünkü allah muhtaç etmesin
Canım sana dua edeceğim inşallah adın ilknur değilmi ismen dua edeceğim
yine de halay çektim bak
odaklanamıyorum dizim başladı 2 yıldır izlediğim tek dizim hürremim.. bakamıyorum yaffff:18::18::18::18::18::18:
merhaba arkdaşlar öyle iyi anlıyorum sizi bende bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama polip oluşmuş alınması gerekiyormuşşş önümüzdeki ay adetten sonra polip alınıcak sonraki ay tekrar tedaviye başlanacak hayallerim iki ay daha ertelendi okadar mutsuz hissediyorumki kendimi birde her tedaviye başladığımda kendimi çok ama çok mutsuz ve sinirli bir halde buluyorum sizde böyle oluyormu kendi akışına bıraktığım aylarda rahatım ama edaviye başladığım anda mutsuz ve agresif bir kadın oluyorummmm rabbim beni yavruma kavuştursun tek dileğim bu....
merhaba mirage :dediğin gibi sabır taşı olsa çatlar nasıl hala akli dengem yerinde bilmiyorum :) ama okadar uzun zaman olduki artık tamam dedim tüp bebek dedim oda olmadı rabbimin bir bildiği vardır elbet sabır diyorum ya sabırrr senin durum benimkinden de zormuş en kısa zamanda umarım tüm dileklerimiz gerçek olur mirage tüm dileklerimizzzzzzzzzkuzey var ayol ordaaa, ben hürremi sonra internetten seyrediyorum. müthiş kafa dağıtıyo bunlar ya. özet biterse gidcem seyretmeye.
selam canım. bende de vardı polip olayı, alındı, tedavi ertelendi. sonra ramazan bayramı var o da geçsin dedik, o da geçti, eylülde başlıycaktım sözün ona. yumurtam kistleşmiş, 1 ay daha ertelendi. ekimde yine bayram var, yani yine ertelenecek. sabır taşı olsa çatlar de mi? :)) ama bak biz çatlamıyoruz işte. Allah sabrını da veriyor. gerginlik normal canım ya...
gerçekten mi??? doğal yolla mı hamile kaldı yani? :)))))))
hayal için halay başı olalımm Allahım kucağına da almayı nasip etsin hayalllllll
evet arkadaşlar sizin listenizden hayal 2012 :) tedaviye gidecekti bu ay bugün güzel haberi aldık önce idrar testi yaptık akşam 5 de pozitif çıktı inanmadık , hemen kan testi yaptırdık o da pozitif , çok mutluyuz , hepiniz dualarımdasınız inşallah inşallah hepinize nasip olcak . hep şunu dedik Rabbim varsa umutsuzluğa yer yok . Allaha bin şükür umutlarımız çiçek açt bugün :)
hayal rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin
rabbim bizlerede bebişlerimize kavuşmayı sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
akasya canım tedavin hayırlı olsun rabbim bu süreçte kolaylık versin rabbim kucağını doldursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?