• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tatlım kafanı rahatlatman lazım birsürü ilaç aldın hormonlarınla oynandı adet olamaman normal inşallah değerlerin yükselir eğer negatifse 1 haftaya olursun zaten hakkında hayırlısı olsun.

Canım biraz rahat olmaya çalış. Transfer sonrası ben pek çok ilaç kullandım. Hepsi de rahimi gebeliğe hazırlayan hormonlar. Sırf bu ilaçlardan dolayı bile adet olmamış olabilirsin. Menopoz ihtimalini düşünmüyorum. Ama bu kadar gün bekledikten sonra negatif bir sonuç olmana üzüldüm. Benim de ilk denemem olduğu için net bilemiyorum acaba sonradan artış görülür mü ama... Doktorun ne diyor peki? Beklenti devam ediyor muymuş

arkadaşlar bende hamile değilsem bir an önce tüp bebek tedavime başlamak istiyorum, fakat hala regli olmadım 6 yıllık evliyim ve reglim hiç şaşmıyor 22 ağustosta regli oldum ve 31 gün oldu hala birşey yok dayanamayıp idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı benim ümidim yok zaten ama sizce .....

Son düzenleme:
kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.

hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????

peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .

şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya :(((

Crinon jel kullanıyorsan hemen regl olmazssın. Bıraktıktan 2 ile 5 gun arasında olursun. Acele etme gelir.
Öncelikle geçmiş olsun.Kfana takma bu bir süreç.
Yukselme ihtimali yok. Çok düşük pozitiflik bile kanda çıkıyor.Boşuna kendini kandırıp umutlanma. Bebek olsaydı mutlaka kanda çıkardı ya da kan tetsi yanlış olabilir. Bu da milyonda bir ihtimal ! O yüzden boş ver gitsin bu seferlik. Kısmet inşallah bir daha ki sefere.

Bu arada kızlar bugun hastanede bir kız gordum. Tup bebek yaptırmış. 29 yaşında 1 embriyo transferi yapılmış. veren Allah 1 embriyoyu 2 yapmış. Tek yumurta ikizlere 31 haftalık gebeydi.

Son düzenleme:
merhaba canim,ilaçsiz tup bebek hakkinda bi kaç makale okumustum,ama her doktorda bunu kabul etmiyor bildigim kadari,aslinda en kaliteli yumurta elde etmenin yolu bu diye dusunuyorum ama ne gorustugum doktorlar bundan bahsetti nede ben hiç sormadim,aslinda bi sormakta fayda var..
ben su an mikroyu ilk icad eden hastenede tedaviye baslamistim,sali gunu gorusmem olcak bakalim,belki bilgi edinirim bu konuyla ilgili

İzmir'de Kent hastanesi yapıyor bildigim kadarıyla. Sayfalarında bu yolla elde ettikleri ikizlerini anlatmışlar ayrıca Ege'de de bahsetmiştim. Onlard ayapıyor sanırım

selam kızlar nasılsınız bugün transferimin 7. günü ve feci şekilde adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum adet alacağım diye :14:

Agrı sadece kasıklarındaysa bebegin tutunması ya da adet belindeyse kesin adet sancısı. Kardeşim normal gebelik. Kasıklarında adet olacakmış gibi sancısı vardı ama tek fark belim agrımıyor demişti. Hamile kkalmış

Son düzenleme:
arkadaşlar bende hamile değilsem bir an önce tüp bebek tedavime başlamak istiyorum, fakat hala regli olmadım 6 yıllık evliyim ve reglim hiç şaşmıyor 22 ağustosta regli oldum ve 31 gün oldu hala birşey yok dayanamayıp idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı benim ümidim yok zaten ama sizce .....

gerçi idrar testinde çıkardı ama hastaneye gidip kan testi yaptırmak için ne bekliyorsun?

İdrarda sonuç çıkmayabilir kan testi yaptır bence..

kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi :53:

Agrı sadece kasıklarındaysa bebegin tutunması ya da adet belindeyse kesin adet sancısı. Kardeşim normal gebelik. Kasıklarında adet olacakmış gibi sancısı vardı ama tek fark belim agrımıyor demişti. Hamile kkalmış

ay zaten korkuyordum iyice korkuttun beni hem belim hemde kasıklarım çok ağrıyor

kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi :53:

hadı hayırlı olsun..sonu bebeklı olsun ınsallah :)

ay zaten korkuyordum iyice korkuttun beni hem belim hemde kasıklarım çok ağrıyor

Canım benimde kasıklarım ara ara ağrıyor,gündüzleri rahat,gece daha çok ağrıyor, belimde de var ağrı. adet ağrısı desem günüme erken zaten. Özellikle ağrı vs şeylerin tıbbı açıdan bir önemi yok diye belirttiler. hatta adet olursan test tarihine kadar yinede test yaptır dediler.

Canım benimde kasıklarım ara ara ağrıyor,gündüzleri rahat,gece daha çok ağrıyor, belimde de var ağrı. adet ağrısı desem günüme erken zaten. Özellikle ağrı vs şeylerin tıbbı açıdan bir önemi yok diye belirttiler. hatta adet olursan test tarihine kadar yinede test yaptır dediler.

canım bana da öyle söylediler ama işte benim korktuğum nokta zaten adet günlerim onun için ağrılardan korkuyorum

hayır olmadı ama hemşireler olursa bu çok normal dedi. Yumurta toplmada oldu biraz. Transfer sonrası sadece tuvalete gitmek istedim çatladım çok sıkıştım çunku hatta transferden sonra ayağa kalkmaya kalktımda dur dur dediler yatakta odaya götürdüler. Yarım saatede ayağa dikildim. 2. günden sonra kasık ağrısı yani adet sancısı başladı 4. gün banyo yaptım hareket ettim kan geldi tutunmadır dedim kanama sonrası tüm ağrı kesildi ama azıcık kan geldi. Ama sanırım ikizlerden biri gitti o sırada. Sakın hareket etme sana tavsiyem banyo yapmamaya çalış durabildğin kadar dur.

İŞTE o sıkışıklık beni mahvetti patlıycam sandım çok kötüydü hayılrısıı bakalım ,kanama derken lekelenme aslında bide hemen kabızlık:( zeytinyağı içtim erik yedim su falan çok şükür çözdüm

teşekkür ederim canımm iinşş hepimiz içinn ::)) ben bi süredir giremiyorum sen ne durumdasın

ben beklemedeyım..ekım 10 gıbı adetı beklıyorum..ama kafam karsıtı bayram var bılmıyorum ne olucak..haftaya gıdıp goruseyım dıyorum..okul da basladı streslı bır doneme denk geldı..hadı once senın guzel haberın sonra bızımkıler ınsallah..sanırım sonuc beklıyor olursun benım tedavı basladıgında:)

Back
X