• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi :53:

canım çok sevindim hayırlı olsun inş yumurtaların çok kaliteli olsun herşey gönlünce olsun gelişmeleri mutlaka yaz ,kaç doz la başladın ignelere ,gonal f mi kullanıyorsun

Hayirli olsun canim cok sevindim azosperm topigini
de takip efiyorum boyle sperm bulunanlara o kadar
seviniyorum ki...bu nasil bir umut dunyasi 1spermin pesine
dusuyoruz allah yardimciniz olsun hayirlisi ile tamamlarsiniz
insallah tedavinizi...

evet canım hep dua ederken diyordumki rabbim umut kapımızı kapatma allah k,msenin umut kapısını kapatmasın bu gün bizden sonra bir kişi daha girdi ameliyata ama sanırım bulunamadı çok üzüldüm ama her şey rabbimden allah cümlemizinde yardımcısı olsun canım

kalbim atmıyor:))) zıplıyor..koşuyor... uçuyor... Allahım yardım etsin hepimize.. zor...:10::10::10::10::10::10:

canım benim kalbine söyle atsıb uçmasın rabbimin izniyle yarın burda senin mutluluğuna ortak olup bende ağlıyacağım tıpkı ebruli arkadaşımda demet arkadaşımda olduğu gibi rabbim güzel kalbine göre versin herşeyi rabbim seninde benimde hepimizinde kucağını doldursun sağlıklı evlatlarla

ilk denememde çok sancım olmuştu ve negatif sonuç aldık, ikinci denemem bu, çok rahatm agrı sancı hiçbişeyim yok... tabi dondurulmuşlarla yapılmış olmasınında etkisi oldugunu düşünüyorm. sonuçta yumurta toplama işlemi, igneler yok... transfer gününü saymazsam ayın 17si., bugün 4. günüm 1ekim test tarihim, sanırım dondurulmuşlar biraz daha geç cıkıyomuş testte hemsire öyle söylemişti, hiçbişey hissetmiyorm hem rahatlıgını hem huzursuzlugunu yaşıyorum...

canım benim inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu günlerdeki telaşlarını ozaman unutursun rabbim çektiklerimizi görüyo inş hepimize hayırlı evlatlar verir

selamlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun. Mirageciğim özelden mesaj atamadım listeye benide eklemeni istiyorum.Yaşım 24. Dr.ların dediğine göre sebepsiz infertilite. 1 aşılama deneyimim oldu tutmadı. Şimdi Kayseri Tüp Bebek Merkezinde tüp bebek tedavisine başladık 4 gün önce transverim yapıldı.29 eylülde sonucumuz belli olacak inşallah. Dualarımı eksik etmeyelim Mutlu haberlerde görüşmek üzere....

canım benim transferin hayırlı olsun inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu topikte hepimiz anne adayıyız inş rabbimin izniyle hepimiz bebeğimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almak için gün sayacağız tek duam bu rabbim dualarımızı kabul etsin

mrb arkadaşlar eve 12 gibi geldik sabah gittiğimizde ilk eşimi aldılar ameliyata doktor çok umutlu konuşmuştu zaten dediği gibi de oldu yarım saatte çıktı ameliyattan sperm bulundu çok şükür rabbim darısı diğer azospermli arkadaşlara yaşatır inş.yarın da benim yumurta toplama işlemim olacak inş allah hepimizede kolaylığını versin inş

canım benim rabbim o kadar büyükki olmazları olduruyo inş canım yumurtaların toplandıktan sonra sağlıklı döllenirler bunca zahmetinizin rahmeti olarak rabbim mucizesini hediye eder size rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Sevgili mirage beni de listeye eklersen sevinirim.. Ben de yeni üye oldum. Polip+tüp tıkanıklığı ve eşimde ki varikosel başlangıcı gibi nedenlerle bebek sahibi olamadık. 3 yıllık evliyiz. Ancak 1-1,5 yıldır bebek istiyoruz. Geçen yıl Aralık'ta 8 haftalık bir düşüğüm oldu. Pıhtılaşma problemi çıktı.
Ankara'da Centrum Tüp Bebek Merkezi'nde Eylül 11'de transfer yapıldı ve 24 Eylül Pazartesi test yaptıracağım. Umarım güzel haberler verebileceğim sizlere...

canım benim rabbim sanada hayırlı sonuç almayı nasip etsin bebeğin sana sıkıca sarılsın inş test günümüz aynı inş bu başlıkta güzel haberler paylaşırız

kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi :53:

tuba canım rabbim tedavini hayırlı etsin inş sağlıklı yumurtaların gelişir sağlıklı döllenir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bugün yumurtalarım toplandı sadece 3 yumurtam geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum

canım üzülme senin 3 yumurtan benimda 4 toplanmıştı sayı önemli değil inş kaliteli olurlar sağlıklı döllenirler canım

bende regl olmayı bekliyorum.2.günü gidip tedavime başlıcam kısmetse ve inşllh pozitif sonucunu alıcam.herkes için hayırlı olsun rabbim hepimizin yüzüne gülsün.

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun inş reglin gelirde hayırlısıyla tedaviye başlarsın

kızlar opu dan geliyorum, 17 yumurta toplandı aama tabi ki kaç tanesi döllenir, kaç tanesi kaliteli olur bilemiyorum. yarın gelişimlerinden haberdar edicekler, eğer çok sayıda kaliteli olursa 5. gün transferi yapıcaklar ve kalan yumurtaları da donduracaklar. tedavinin 2. heycanlı aşaması başladı. level 2:))) ahh ahhh nasıl geçicek bu günler. işin kötüsü hamile olduğunu öğrenince de bitmiyo ki bekleyiş ve heyecan, bu seferde keseyi göreyim, yok kalbini duyayım, yok tarama testleri, cinsiyeti:) allah hepimize bu tatlı heycanları yaşama fırsatı versin inş, dualarımla sizlerle..

derin canım bunların hepsi tatlı bekleyiş inş yarın yumurtaların sağlıklı döllendiğini öğrenirsin ondan sonrada transfer gününü beklersin inş hepsinin sonunda sağlıklı bebeğini kucağına alırsın

İyiyim canım sağolasın şimdilik pek bir şey belli değil
İnşallah ikizlerim benimle beraberdir:1:
Senin beiş nasıl iyimii
:emir_bebek:

benim bebiş rabbimin izniyle iyidir inş şimdilik yatıyo teyzesi seninkilerde seninledir canım benimkide rabbimin izniyle bu güne kadar tüm negatif düşünceleri beynimden uzaklaştırdım test gününe kadar rabbimin izniyle o günden sonra dahada pozitif olcam bebeğim için hep böyle düşünüyom rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhatli kucağımıza aldığımız günüde bize nasip etsin

derin hadi inş yarın hayırlı haberler almaya başlarsın benim yumurtalarda yarın toplanacak birazcık korku var inş iyi geçer

canım çok sevindim hayırlı olsun inş yumurtaların çok kaliteli olsun herşey gönlünce olsun gelişmeleri mutlaka yaz ,kaç doz la başladın ignelere ,gonal f mi kullanıyorsun

canım gonal-f 225 başladık inşş kaliteli olur sen başladığında allahın izniyle ben sonuç bekliyor olacağım :)

canım benim kalbine söyle atsıb uçmasın rabbimin izniyle yarın burda senin mutluluğuna ortak olup bende ağlıyacağım tıpkı ebruli arkadaşımda demet arkadaşımda olduğu gibi rabbim güzel kalbine göre versin herşeyi rabbim seninde benimde hepimizinde kucağını doldursun sağlıklı evlatlarla

canım benim inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu günlerdeki telaşlarını ozaman unutursun rabbim çektiklerimizi görüyo inş hepimize hayırlı evlatlar verir

canım benim transferin hayırlı olsun inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu topikte hepimiz anne adayıyız inş rabbimin izniyle hepimiz bebeğimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almak için gün sayacağız tek duam bu rabbim dualarımızı kabul etsin

canım benim rabbim o kadar büyükki olmazları olduruyo inş canım yumurtaların toplandıktan sonra sağlıklı döllenirler bunca zahmetinizin rahmeti olarak rabbim mucizesini hediye eder size rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

canım benim rabbim sanada hayırlı sonuç almayı nasip etsin bebeğin sana sıkıca sarılsın inş test günümüz aynı inş bu başlıkta güzel haberler paylaşırız

tuba canım rabbim tedavini hayırlı etsin inş sağlıklı yumurtaların gelişir sağlıklı döllenir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım üzülme senin 3 yumurtan benimda 4 toplanmıştı sayı önemli değil inş kaliteli olurlar sağlıklı döllenirler canım

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun inş reglin gelirde hayırlısıyla tedaviye başlarsın

derin canım bunların hepsi tatlı bekleyiş inş yarın yumurtaların sağlıklı döllendiğini öğrenirsin ondan sonrada transfer gününü beklersin inş hepsinin sonunda sağlıklı bebeğini kucağına alırsın

amin canım teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşşş

ben çıkıyorum arkadaşlar eşim evde hepinizde allaha emanet olun rabbim hepinizinde ne muradı varsa onu versin aminnnnnnnn

canımmm inşşş güzel haberlerine hepbirlikte ağlarız inşşş 2 gün sonra muradının haberini alır sonrada sağlıkla kucağına alırsın...

inş canım rabbim büyük onun izniyle herşey güzel olacak rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back
X