• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun Rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Angel canım opu oldumu seni çok merak ettim 2-3 gündür girmedin
Mavielle cnaım bak kalpten gidecem valla ikiz mi acaba:52:

Gerçekten bu güzel haberleri alınca insanın gözleri doluyor..Ne güzel bi duygu Yarabbim.. Herkese nasip et. çok sevindim çoooooooookk..sıra gamzear da o da inşallah sevinir

Gerçekten bu güzel haberleri alınca insanın gözleri doluyor..Ne güzel bi duygu Yarabbim.. Herkese nasip et. çok sevindim çoooooooookk..sıra gamzear da o da inşallah sevinir

Hkere canım senin kan değerin kaçtı 156 mıydı 148 miydi

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun Rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Angel canım opu oldumu seni çok merak ettim 2-3 gündür girmedin
Mavielle cnaım bak kalpten gidecem valla ikiz mi acaba:52:

allah güzel gönlüne göre versin canım kendim gibi çok sewindim.ewwt giremedim bikaçgün p.tesi transfer oldu 2 tane.salı çar.yoldaydım dinlene dinlene geldim ewime çok şükür.karnımda biraz şişlik var.özellikle akşam yemeğinden sonra artıyo nefes zor alıyorum.bu tip şikayetler olursa arayın demişlerdi ama ben hala aramadım ara ara oluyo diye

kızlar, ben kasıma kaydım kısmetse:))
ama listeden çıkmak istemiyorum çünkü kasıma kadar kendimiz deniyoruz, belli olmaz :))
yine genartta yapılacak, doktorum murat sönmezer,
genartta deneyen olmuş muydu acaba?
hamile arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımıza inşallah :49:

CANIM Sende Ank dasın sanırım Murat Bey in adını duymuştum Ank ünv den bir öğrencisi önermişti ama biz daha sonradan medicana da karar kıldık,genartın başarı oranı nasıl acaba cumartesi sonuç alıcam ben ama tutmadı gibi bir his var içimde,tekrar deniycem ama nereye gideceğimi bilmiyorum,

Timur Gürgan için çok ii diyorlar ???bilgin var mı?

kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanında :17: bütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim :17: neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar

bez konurmu hiç devletmiydi senin hastane miss_angel direk süngü mü ne dedikleri kap koyuyorlar bende mahvoldum çabuk getirin diye transfe yapıldı ayağa kalkmaya kaltım dur yat dediler ne tuvaletimi yaptım dedimki kesin kap taştı ama meğer çok derinmiş ve yatağa damlamadı bile ama annem dedi epey yapmışın diye mümkünmü bezin tutması herkesin aynıdır durumu bence.

Canım iğneleri tedavi aşamasında verdiler yoksa hamile olduktan sonramı?

canım transfer edildi ve o gün iğne başladı. Konyalıoğlu ile doktorumuz aynı olduğu için onada hastanede iğneye başlatmışlardır diye tahmin ediyorum. 40 gün sonra falan jele geçiş yaptık.

:1::1::1::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

İyi oku cnm kesin İKİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Sağlıcakla gelsinlerde inşallah tekiz ikiz farketmez ama tabi gönlüm ikizden yana:1:
allah güzel gönlüne göre versin canım kendim gibi çok sewindim.ewwt giremedim bikaçgün p.tesi transfer oldu 2 tane.salı çar.yoldaydım dinlene dinlene geldim ewime çok şükür.karnımda biraz şişlik var.özellikle akşam yemeğinden sonra artıyo nefes zor alıyorum.bu tip şikayetler olursa arayın demişlerdi ama ben hala aramadım ara ara oluyo diye
Canım transferin olmuş bile maşallah hemde 2 tane inşallah sende bize güzel haberlerini verirsin çok şükür evinede kavuşmuşsun
ara istersen allah korusun yumurta felan kaldıysa içerde olmazsa bi kadın doğuma gidersin
Canım benimki 123 idi. 15 eylülde transferim yapıldı. transfer günüyle birlikte 12. gün erkenden kan verdim :D yarın tekrar yapıcam.inşallah değerlerimiz katlanr.sende yapıcakmısın 2.testi

canım transferim 17 eylülde olmuştu 5. gün embriyosuydu
Doktora sordum tekrarlayımmı diye hiç gerek yok değerin güzel dedi
İnşallah değerin katlanır

kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanında :17: bütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim :17: neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar

canım bebeğini göbüşüne aldın geldin demek evine inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur seni giç bırakmaz canım

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

mervem canım ben sana dün gece ne dedim sen git pozitif haberini al ben rabbimin izniyle arkandan geliyom rabbime şükürler olsun bu sefer seni üzmedi canım rabbim bebişlerini sağlıklı sıhatl, kucağına almanıda nasip etsin canım

bez konurmu hiç devletmiydi senin hastane miss_angel direk süngü mü ne dedikleri kap koyuyorlar bende mahvoldum çabuk getirin diye transfe yapıldı ayağa kalkmaya kaltım dur yat dediler ne tuvaletimi yaptım dedimki kesin kap taştı ama meğer çok derinmiş ve yatağa damlamadı bile ama annem dedi epey yapmışın diye mümkünmü bezin tutması herkesin aynıdır durumu bence.
yok canım benim hiç öyle problemim olmadı şükür. yarım saat sık dişini dediler. sonra Wc ye gittim. size çok su içirmişler :)

canım transfer edildi ve o gün iğne başladı. Konyalıoğlu ile doktorumuz aynı olduğu için onada hastanede iğneye başlatmışlardır diye tahmin ediyorum. 40 gün sonra falan jele geçiş yaptık.

Canım ya tedaviler farklı galia. bana transferden sonra hiç iğne vermediler direkt jel verdiler.

canım bebeğini göbüşüne aldın geldin demek evine inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur seni giç bırakmaz canım

mervem canım ben sana dün gece ne dedim sen git pozitif haberini al ben rabbimin izniyle arkandan geliyom rabbime şükürler olsun bu sefer seni üzmedi canım rabbim bebişlerini sağlıklı sıhatl, kucağına almanıda nasip etsin canım

Havinim evet canım çok şükür daha inanamıyorum pek umudum yoktu
Hadi bakalım sende sıra güzel haberlerini vereceksin bize inşallah

canımcım zaten aile hekimliği falan ertesi gün veriyor özel hastaneler 1 saatte veriyor bizim burda sordum 1 hastane akşama veririz dedi sadece özelde senin sgk damı yok? eğer öyleyse ilaçların bazıları yazılıyordu yazdıramıycan herhalde birşey daha merak ettim iğne vermedimi doktor ben hergün aile hekimliğine iğneye gittim 40 gün ve aylar geçti kalçalarım mosmor hala izi kaldı ne yazık ki

benim suan sgk da yok malesef bütün ilaçları pahalı alıyorum o yüzden... ilk transferde vardı o iğne amaan ne çektm bu sefer onun yerine jel yazdı çok şükür...

Back
X