• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi akşamlar kızlar.uzun süredir takip ediyorum sizleri.benim 19 eylülde tek yumurta ve tek embriyo ile transferim gercekleşti.1 ekimde sonucu alıcam heyecenla bekliyorum.8 gündür dışarı cıkmadım evin tadını cıkartıyorum ama sabırsızlanıyorumda iki gündür gece bi agrı uykudan uyanıyorum sbah dr. aradım cok kötüyüm ne yapıyım die benim yapışıklarım olunca rahmin gebeliğe hzaırlanıyo biraz sabret dedi ilaç kesinlikle kullanma dedi.ağrı sürekli değil Allahtan o yüzden dayanabiliyorum .Rabbim hepimize şifamızı versin bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir inş....

Allah gonlune gore versin,kucagini doldursun insaAllah

içime çekmemeye özen gösteriyorum dudak benimki maalesef 2 tane içtim çokmu oda bugün içtim 3 gün ağzıma vurmadım

canım ben o kadar tiryakiydim ki bir paketten fazla içiyordum malum bankacıyım :)) yiycem böle sigarayı

sonra dedim bu böyle olmıycak kırdım paketi istemek yeterli inan bişi olmaz tabi ama içme be kuzum sonradan aklına takılmasın.

hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim desteginizi esirgemediniz çok sagolun... hamile kardeşlerimi tebrik ediyorum, bizim gibi bu sevinci yaşamayı bekleyen kardeşlerimede canı gönülden dua ediyorum... Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutlulugu :emir_bebek:

canım duanda unutma rabbim bize anneliği er yada geç yaşatacak eğer bunu yaşatacak olmasaydı bu yolu bize açmazdı bide düşen sadece sabır rabbime sığınmak inş hepimizin kucağı dolacak rabbiminde izniyle

canım tekrar gözün aydın rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin

canım ben o kadar tiryakiydim ki bir paketten fazla içiyordum malum bankacıyım :)) yiycem böle sigarayı

sonra dedim bu böyle olmıycak kırdım paketi istemek yeterli inan bişi olmaz tabi ama içme be kuzum sonradan aklına takılmasın.

bide doktorum kesinlikle içmiyosun dedi bende hemen pozumu alıp:34:

ben zaten bıraktım dedim

hee canım istemedimi çok zorlandığım zamanlar oldu tedaviden önce

ama şimdi rahatım çok şükür.

valla benim kesinlikle vardı..
1. kasıklarda batma
2.bel ağrısı
3.şiddetli baş ağrısı
4.akıntı
5.dudaklarda kuruluk ve çatlama
6.sabakları bulantı
gögüslerimde şişme acıma falan
bunlar bariz belli olanlardı...

canım bunların hepsi bende de vardı ama malum bugün negatif aldım belirtilere hiç takılmayın benim gibi sonradan çok üzülmeyin ilaçların yan etkisine bakın hepsi var hatta benim kasıklarımda hala batma var

Ben de eylül 19da transferim yapıldı,bekliyorum.Bu 3.deneme.Acaba 8.günün de kanda çıkmazmı gidip test yaptırsam?Bir de sürekli yatıp oturuyorum 8 gündür evdeyim hiç dışarı çıkmadım bugün çıkmak istiyorum artık acaba bişey olur mu diye de korkuyorum

merhaba benımde transferım aynı gun oldu . bende ıdrar testı yapmak ıstıyorum kanda kesın cıkıyomus dıyolar ama burda okuyorum bazı arkadasların 8 . gun bıle cıkıyo ıdrar beklemek zor napalımm:(

merhaba benımde transferım aynı gun oldu . bende ıdrar testı yapmak ıstıyorum kanda kesın cıkıyomus dıyolar ama burda okuyorum bazı arkadasların 8 . gun bıle cıkıyo ıdrar beklemek zor napalımm:(

canım idrarda çıkmıyo kininde silikte olsa 2. çizgi ondan idrarda bakıpta test gününe kadar üzme kendini test gününü bekle inş sende güzel haberlerini yazarsın burdan bize

iyi akşamlar kızlar.uzun süredir takip ediyorum sizleri.benim 19 eylülde tek yumurta ve tek embriyo ile transferim gercekleşti.1 ekimde sonucu alıcam heyecenla bekliyorum.8 gündür dışarı cıkmadım evin tadını cıkartıyorum ama sabırsızlanıyorumda iki gündür gece bi agrı uykudan uyanıyorum sbah dr. aradım cok kötüyüm ne yapıyım die benim yapışıklarım olunca rahmin gebeliğe hzaırlanıyo biraz sabret dedi ilaç kesinlikle kullanma dedi.ağrı sürekli değil Allahtan o yüzden dayanabiliyorum .Rabbim hepimize şifamızı versin bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir inş....

canım aynı gun transferımız olmus ıns ptesı guzel haberler alırız burda okuduklarım bana umut oluyo:) senın belırtılerın varmı bende kasık agrısı vardı transferden sonra ama 5.gunden sonra azaldı ıce sımdı cok gezındıgım zaman hafıf agrıyo bıde akıntı cok oluyo sanırım

canım idrarda çıkmıyo kininde silikte olsa 2. çizgi ondan idrarda bakıpta test gününe kadar üzme kendini test gününü bekle inş sende güzel haberlerini yazarsın burdan bize

evet ben bugün yaptım çıkmadı inşallah erken diye çıkmamıştır.:53:

Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlı akla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim:)) Darısı isteyen herkese inşallah:)
Canım çok sağol teşekkür ederim darısı diğer arkadaşların başına inşallah:49:
beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Ahh gamzecim canım çok üzüldüm inanki ne desek boş
Vakit gelmemiş demekki Rabbim tez vakitte sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Bu acında sabır ihsan eylesin sana taşıyamayacağın yük yüklemesin güzel Mevlam

valla benim kesinlikle vardı..
1. kasıklarda batma
2.bel ağrısı
3.şiddetli baş ağrısı
4.akıntı
5.dudaklarda kuruluk ve çatlama
6.sabakları bulantı
gögüslerimde şişme acıma falan
bunlar bariz belli olanlardı...

canım ben hiç belirti aramadım ama bu yazdıklarının çoğu bendede oldu ilaçların yan etkilerini okuduğumda zaten olması muhtemel etkilermiş bence test gününü bekleyen tüm arkadaşlara tavsiyem hiç bir belirti aramayan çünkü sonuç süpriz rabbim hepimizin hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin tek duam bu rabbim hiç birinizi üzmesin inş hayırlı evlatlar versin hepinize

Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlı akla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim:)) Darısı isteyen herkese inşallah:)
Canım çok sağol teşekkür ederim darısı diğer arkadaşların başına inşallah:49:
beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Ahh gamzecim canım çok üzüldüm inanki ne desek boş
Vakit gelmemiş demekki Rabbim tez vakitte sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Bu acında sabır ihsan eylesin sana taşıyamayacağın yük yüklemesin güzel Mevlam

Ahh canım kıyamam duygusalsın sen zaten bugünlerde
Ya oluyor böyle şeyler evlilikte
Bizde daha transferden bir gün önce kedi köpeki gibi birbirimizi yedik ağlamaktan öldüm ben gidecem diye tutturdum babamın evine:1:
Strese baksana sen oda ailesi yüzünden
Boşver en iyisi erkeklerden fazla bir şey beklememek

kendimi çok yalnız hissediğiyorum ilk denememde böyle değildim ben daha pozitif daha olumluydum... işe gidiyorum çalışırken bi anda gözyaşlarım boşalıyo... ağlamaktan bitap oldum sigarayı bırakmıştım günde 2-3 tane içmeye başladım çook kötüyümmm

bu arada hayırlı olsun çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

lutfen boyle dusunme en olumlu dusunmen gereken donemdesın canım

canım benimm hiç bişey düşünemiyorum kii.... sadece ağlıyorum sicim gibi akıyor gözümün yaşı...

canım benim bu süreçte eşinin seni anlamasını bekleme hormonlar zaten alıp başını gidiyo yerli yersiz neye tepki vereceğini şaşırıyosun rabbim sabrını arttırsın zor bir süreç rabbim seninde inş kucağını tedavinin sonunda doldurur

canım benim bitane olsun sağlıklı olsun sana sıkı sıkı tutunsun yeter rabbim inş transferden sonra bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin kucağın dolsun canım

canım benim rabbim sağlıkla tamanına erdirsin sağlıklı sıhatli evladını kucağına almanıda nasip etsin

merve canım sana şans dilemesem olmaz canım rabbimin izniyle yarın pozitif haberini alacağım gazear arkadaşımla senin rabbim bu sefer sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verecek kucağınızı dolduracak inş merve canım sen önden git ben arkadan yetişeceğim sana inş

canım benim rabbim sağlıklı yumurtalarının olmasını sağlıklı döllenmelerini nasip etsin

canım sende uyumanın tadını çıkart

aminn canım inşallahh aminn...

Back
X