- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
kızlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. içiyorum işte öyle portakal suyu falan. bakalım. şimdi gidip yatıcam. size iyi geceler şekerler...
Grip olmuşsun canım çok geçmiş olsun allah şifa versn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. içiyorum işte öyle portakal suyu falan. bakalım. şimdi gidip yatıcam. size iyi geceler şekerler...
Havinim nasılsın canım benim?
asil_38 rüyalara takılma hep bilinç altımızda nasıl yerleşmş varyaa takılma tersi çıksın inşallah![]()
canım ben süperim nasıl olayım bugün adet oldum bende şimdi bebişerime kavuşmak için gün sayacağım nasipse sen nasılsın canım hamile takvimide yakıştı
ayy adet oldun mu hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdi transfer ne zaman olacak sonuçta iğne felan kullanmayacaksın opuda dyok
gerçekten yakışmış mı?![]()
güzele ne yakışmaz canım tabiki yakışmış bende her hamile takvimi kullanan arkadaşı görünce rabbim bizlerede hayırlı evlat nasip et sizlerde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın diye dua ediyom
canım şimdi temizleneceğim akşam doktorumu arıyacağım 10 gün içinde transferim olur heralde bir sorun olmazsa
Dualarınız için çok sağolun arkadaşlar.Bekleyelim görelim bakalım.Hepimiz hamile olsak biranda nüfus artsa![]()
Ben nasıl heveslenirdim hatta bazen yapardım hamilelik takvimi kendi kendime sonra millet deli demesin diye kaldırırdım:)
ay iyi canım az kalmış o zaman bebeğine kavuşmana![]()
Peki bu embriyolar çözünürken bozulma ihtimali varmı havinciğim:26:
sebepsiz hamile kalamayan varmı aranızda
ewt cnm ben varım 12 yıllık evliyim 3.denememe başlıycam ekimde
canım 3. denemen inş son denemen olur rabbim seninde kucağını doldurur 13. yılınıza bir bebekle girersiniz inş
nasıl desem yine burda bir başlıkta okumuştum bozulma ihtimalide varmış tabi bunda merkezinde faktörü olabilir embriyoları çözen embriyoloğunda rabbim nasipimizde varsa dondurulmuşlardan evlat sahibi eder herşey kader canım inş sağlıklı çözülürler diyorumya sil baştan tedaviye başlamakta zor
amin cnm inş rabbim büyüktür
Havin canım sende 13 yıllık evliydin demi:26:
haaa anladım ama yine kısmet işi tabi sen merkezinden memnundun zaten
ay zor ya tedavi süreci rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
evet 13 yıllık evliyim inş bende evliliğimin 14. yılında bebeğimle olurum rabbim hepimizin kucaklarını doldursun rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere
canım aynen 2 çok kaliteli embriyo donduruldu bakalım sağlıklı çözülecekmi tek duam inş çözülsünler bana sıkı sıkı tutunsunlar hiç endişemiz bitmiyo hep bir yanımız eksik rabbim sabrını esirgeme bizden