• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm , ben de aranıza katılmak isterim çok pozitif çok güzel sohbetiniz var. hamile kalan arkadaşları tebrik ederim negatifi görenlere de sabır dilerim. benim yarın opum var . allah bu zor süreçte hepimize kolaylık versin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

:nazar:
kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum

tebrik ederim canım allah sağlıcakla bir hamişlik geçirip kuzucuğuna kavuşmayı nasip etsin darısı da benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif görmeyi nasip etsin inş:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Negatif olanlar Rabbim nasip ettiyse birgün mutlaka olacaktır.Bende eylülde tüp bebekle hamile kalanlardanım.heyecanla 10 gün sonrasını bekliyorum kalp atışlarını duymak için.Özellikle yazmak istedim. transferden sonra belirti arayan arkadaşlar için.ben transferden sonra 2-3 gün yattım.Ama sürekli değil arada dolaştım yemeğimi yedim wc ye gitti. 3 günün ardından çok şiddetli grip oldum.ilaç kullanamadığım için çok ağır geçirdim .hapşırmaktan karnım ağrıyodu artık.bunun üzerine eşimle sudan bi sebeten kavga ettik..2 gün boyunca canım sıkkın öyle dolaştım.ne bir yerleşme kanaması ne kasık ağrısı hiç bişey olmadı 10 gün boyunca..bütün bunların üzerine belirtide olmayınca olmadı artık dedim ve artık yavaş yavaş ev işlerinide yapmaya başlamıştım.kan tahliline giderkende acaba olumsuz cevabı alınca eşimi nasıl teselli ederim diye düşünerek gittim.ama Allah'a şükürler olsun şimdilik keselerdeki ikizler karnımda.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.ve inşallah hepimizede sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.sakın kendinizde belirti arayıpta üzmeyin yok diye..

hayırlısı olsun cnm çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip etsin inş..

kızlarr yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak kısmetse
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Allah yardımcın olsun canım benim.Dualarım seninle inşallah yüzün güler.
asil 38 hadiiiiiiiiiiii bekliyorum inşallah güzel haberinii gel artıkkk

Test sonucu belli olacak olan arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz Allah yardımcınız olsun:))

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
Canım Allah yardımcın olsun.Çok dua ettim inan benimle birlikte sonuç alacak arkadaşlarımada.Ama pes etmek yok Rabbim biliyor gönlümüzdekini sen içini ferah tutmaya bak.Dualarım seninle.
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun

tebrik ederim allah 9 ay boyunca güzel geçip evladına hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin canım darısı bizlerin başına:55::55::nazar:

gözün aydın Allah hayırlı etsin

çok sevindim canım. hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah....

tebrik ederim canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

İnşallah vakti zamanı geldiğinde sen de anne olacaksın canım. Moralini bozma. İnancını kaybetme.. Herşeyin hayırlısı.. Allah'ım bir dahaki tedavinde kucağını doldursun inşallah :16:

Canım benim de 13 görünmesine rağmen sadece 5 tane büyüdü. Kısmet işte.. Bazı bünyeler ilaca düşük tepki verebiliyormuş.:31:

Gözün aydın canım:nazar: Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :16:

gözünaydın canım tebrik ederim

gözün aydın cnm

çok sevindim canim benim,tebrik ederim,Rabbim kucagina almak nasip etsin

Hadi bakalım allah yar ve yardımcın olsun canım

maşallah:nazar::nazar::nazar:Allah devamını getirdin canım tebrik ederim seni
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah:49:

canım benim inş tarnferden sonra bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur

akasya canım senin bu yazını okuyunca daha kötüsünü düşün haline şükret derlerya o söz geldi aklıma canım rabbimin izniyle dualarla inş yumurtaların sağlıklı çıkar ve sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim emeğini zayi etmez er yada geç mükafatını verir rabbim herşeyin en güzeliyle karşılaştırsın seni rabbim üzmesin gönlünden geçeni versin

canım transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun

canım benim 5 yumurtan döllenmiş ne güzel dua edelim transfer gününe kadar seni beklesinler

canım benim ne yazsam boş biliyorum rabbim kimi anne adayını yormadan evlat sahibi yapıyo bizede bu yolu açtı ya bütün yollar kapalı olsaydı umudunu yitirme çok zor bir süreç ama rabbim büyük olmazları oldurur inş kendini toparlayıp yeni tedavine başladığında rabbim kucağını doldurur

canım benim inş 2 yumurtan sağlıklı gelişir bölünür sana transferden sonra sıkı sıkı tutunurlar.

canım bir kapıyı 3 defa çalınca eğer içerde ses çoksa kaç kişi duyar kimse duymaz rabbim herşeyi biz kullarına vesile kılmış benim umudum yoktu her kapı yüzümüze kapandı yıllarca ve yıllar sonra artık çocuğumuz daha olmaz dediğimiz azda rabbim bu kapıyı açtı bize bu kapıyı açmasaydı derdimki çocuk konusunda zorlamaya gerek yok olmuyo işte ama şimdi kapılar açıkken kendime 3 şans veripte neden kapıları kapatayımki rabbim beni bu süreçte deniyo bakalım kulum ne kadar yaklaşacak bana asimi olacak şükredenmi inş herşey senin hakkında da güzel olur sevgili arkadaşım unutma galu belada herkesin ruhu yazılmuıştır rabbim er yada geç onları dünyaya yolluyacaktır ve senden gelecek ruhta belki şimdi belki sonra ama mutlaka gelecektir rabbim ilk denemendeki gibi içini kıpır kıpır etsin yumurtaların sağlıklı gelişsin canım

canım kimimiz 6 yıl bekliyoz kimimiz daha uzun ama rabbim ol dedinmi işte böyle güzellikler oluyo rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni bebeğinin sağlıklı gelişmesini gününde saatinde sağlıklı şekilde kucağına almanı nasip etsin

canım benim fazla oturarak kendini yorma daha 5. günündesin bir bahane uydur bence gitme derim yinede sen bilirsin ben hiç yatmadım sonucum belli komşuya git gel yaptım kimse bilmiyo derdimi anlatamadım e sonucumu biliyosun bence gitme derim yinede sen bilirsin

canım rabbim bu yollada olsa açmış size bebek yolunu rabbim daha fazla aratmadan versin inş

sonucun inş pozitif çıkar canım rabbim bu sefer kucağını doldursun

canım şimdiden transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim hayırlı evlat nasip etsin

canım tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumurtaların gelişsin inş rabbim aratıpta buldursun bize bebişlerimizi sağlıklı sıhatli evlatlar versin bize bu zor süreçde rabbim hepinizin sabrını arttırsın üzmesin sizi

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

gözünaydın canım inşallah yükselir değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım benim sabırrr rabbim en hayırlı zamanda gönderecek yavrunu inşallah

canım yaaa çok sevindim tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah

hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip olsun tedavi başlangıcı sinemcim. önerilerin için de teşekkür ederim bu arada.

yazdırmamışsındır şekerim. ben artık beni de yaz denmedikçe yazmıyorum kimseyi. çünkü başta kafama göre her hikayesini anlatanı listeye ekliyordum. liste şimdi öyle uğrayıp çıkanlarla doldu :)) ver bilgilerini canım ekleyeyim hemen.

aha burdayım ben canım geldim :) özledin mi beni?

pko'cum bir dahaki sefere inşallah canım ya. Allah beter dertten saklasın, çaresiz dert vermesin.

tebrikler asilcim :)) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım.

inşallah artar değerin zhlsay. pazartesi hamiş resmini koyalım yanına :))

Canım Rabbim güç kuvvet versin, inşallah tez zamanda toparlarsın kendini..Allah yardımcın olsun.

Canım umudunu kaybetme inşallah olur. Mevla öyle bir nasip ederki şaşırırsın, benim 11 yumurtamdan sadece 1 i sağlıklı döllendi, ve Rabbim nasip etti. Sabır diyoruz hep. Rabbim kolay yoldan nasip etmeyecek belki senin böyle uğraşıp isyan etmemenin mükafatını verir inşallah.Bazıları kolay yoldan kazanıyor biz zor yoldan.imtihan dünyası unutma. Biiznillah olacak.

Gözün aydın,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Tebrik ederim canım. Önemli olan değerinin yükselmesi,inşallah yükselir.Hayırlı olsun.

Gamzear canım yılma, ne güzel hocaymışsında. sen bizden daha iyi biliyorsun herşeyi.Rabbim sana sabır versin. İnşallah hem maddi hem manevi bir dahaki tedavi için toplarsın kendini ve inşallah Rabbim nasip eder sana. kendine iyi bak. Dualarımdasın.

kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum

Kızlar öncelikle kusuruma bakmayıon dünden beri internette sıkıntı vardı açamadım içim içimi yedi.SAyfalar çok ilerlemiş elimden geldiği kadar okumaya çalıştım.HEpinize tebrik mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim hepinize gönlünüzdekini versin inşallah.Pko arkadaşıma çok üzüldüm ama Rabbimin takdiri O'ndan gelene eyvallah demekten başka çaremiz yok. Zhlsay ve Kedi arkadaşım sizleride tebrik edrim.Maşallah.Rabbim pozitif olanlara hayırlısıyla kucağına almayı,olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlat haberini almayı nasip eder inşallah.Bu zamana kadar ki destekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız...

çok heyecanlıyım yarın 12.gün yani kan testi yaptırcam inşallah güzel bi değer çıkar...yarın kan testi yaptırcak kaç kişiyiz kızlar?

slm , ben de aranıza katılmak isterim çok pozitif çok güzel sohbetiniz var. hamile kalan arkadaşları tebrik ederim negatifi görenlere de sabır dilerim. benim yarın opum var . allah bu zor süreçte hepimize kolaylık versin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

hoşgeldin tatlım allah kolaylık versin inş...

Son düzenleme:
ya kızlar yanıyorum resmen çok uykum geliyo gün içinde çok susuyorum bugün hast.gittik rapor için yoruldum biraz sancımaya başladı adet ağrım var hep aklımı yedircek bu belirsizlik olmadımı acep diye

kızlar çok mutsuzum büyükbi heyecanla sonucu bekledim şimdi hala beklemek moralimi çok bozdu sizce 65 çokmu düşük bi sonuç

canım benim yarın inş bu değerin katlanacak ondan üzülme rabbimin izniyle bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günüde göreceksin

günaydın arkadaşlar. uyandıgım gibi hemen bir test daha yaptım, daha 4 gün var test günüme. tabi ki pozitif çıkmadı. belki siliktir de görememişimdir diye bayaaaa bir inceledim. MAlesef... zaten rüyamda da var görüyordum ama sonra siliniyordu sonra tekrar çıkıyordu falan. Kendimi negatif çıkmasına alıştırmaya çalışıyorum sanırım, aşılamalarda falan hep bu sefer olacakmış hissini taşıyordum ama bu tüp bebekte oyle olmadı.
Gamzear sen de doktorunu değştirmek istediğini yazmışsın, eğer çok kötü değilse değiştirme, hangi aşamaları nasıl yaptıgını bilen doktorun birşeylerde değişiklik yapacaktır biraz. yeni bir doktor tedavinin sil baştan olması gibi birşey bence. Ama doktoruna ulaş ve bu söz tutmamanın seni nasıl olumsuz etkilediğini söyle.

canım benim inş test gününde pozitifi görürsün rabbim canım hayırlı evlat versin kucağını doldursun inş

bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.

test tarihim 13/10/2012

bekleyin beni anacım....

buketdemet canım inş kuzucukların sana sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmazlar pskolojik değil gerçek hamile olursun bebeklerini sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inş rabbim bekleme sürecinde sabrını arttırsın rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

canım gözün aydın rabbim inş sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip eder.

merhaba buradan bi kaç kere yazmaya çalıştım ama yazdıklarıma verilen cevapları bulamadım. on gün önce başladım tedaviye yarın toplama işlemi yapılacak. ktü de tedavi oldum azospermi sorunumuz vardı. inşallah sorunsuz geçer. dualarınızı bekliyorum. daha zor bi süreç olacağını sanıyordum ama on gün içinde bitti.gonal f ilacı ile başadım tedaviye 225 doz. sonra cetraodite diye bi ilaca başladım dün son iğnemi oldum. dün akşamda çatlatma iğnesi oldum yarın inşallah sorunsuz bitiririrm tedaviyi. bu şekilde olan varsa yazarsa sevinirim.

canım benim tedavinin sonuna gelmişsin ne güzel inş sağlıklı yumurtaların gelişmiştir sağlıklı şekilde toplanırlar ve döllenirler canım rabbim tedavinin sonunda bebeğini kucağına almanı nasip etsin

arkadaşlar testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Negatif olanlar Rabbim nasip ettiyse birgün mutlaka olacaktır.Bende eylülde tüp bebekle hamile kalanlardanım.heyecanla 10 gün sonrasını bekliyorum kalp atışlarını duymak için.Özellikle yazmak istedim. transferden sonra belirti arayan arkadaşlar için.ben transferden sonra 2-3 gün yattım.Ama sürekli değil arada dolaştım yemeğimi yedim wc ye gitti. 3 günün ardından çok şiddetli grip oldum.ilaç kullanamadığım için çok ağır geçirdim .hapşırmaktan karnım ağrıyodu artık.bunun üzerine eşimle sudan bi sebeten kavga ettik..2 gün boyunca canım sıkkın öyle dolaştım.ne bir yerleşme kanaması ne kasık ağrısı hiç bişey olmadı 10 gün boyunca..bütün bunların üzerine belirtide olmayınca olmadı artık dedim ve artık yavaş yavaş ev işlerinide yapmaya başlamıştım.kan tahliline giderkende acaba olumsuz cevabı alınca eşimi nasıl teselli ederim diye düşünerek gittim.ama Allah'a şükürler olsun şimdilik keselerdeki ikizler karnımda.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.ve inşallah hepimizede sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.sakın kendinizde belirti arayıpta üzmeyin yok diye..

canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla bebeklerini kucağınada alırsın inş

canım aramıza hoşgeldin inş sağlıklı yumurtaların gelişmiştir rabbim yumurtalarının sağlıklı döllenmesinide nasip etsin

ya kızlar yanıyorum resmen çok uykum geliyo gün içinde çok susuyorum bugün hast.gittik rapor için yoruldum biraz sancımaya başladı adet ağrım var hep aklımı yedircek bu belirsizlik olmadımı acep diye

Canım bence bu tarz belirtiler iyi. Umutlandırmak istemem seni ama bende de uyku hali vardı hep ve hiç içmediğim kadar su içiyordum.Ağrıda oluyor tabi ister istemez sen moralini yüksek tut. İnşallah bebişin sana tutundu alışmaya çalışıyorsunuz birbirinize :1:

canım benim rabbime sığın yorma kendini inş test gününde güzel haber alacaksın buna inan içinde asla olumsuz düşüncelere yer verme rabbime sığın o en güzel iş bitiricidir inş seninde bebeğinin sana tutunmasını sağlamıştır canım rabbim sabrını arttırsın

Canım bence bu tarz belirtiler iyi. Umutlandırmak istemem seni ama bende de uyku hali vardı hep ve hiç içmediğim kadar su içiyordum.Ağrıda oluyor tabi ister istemez sen moralini yüksek tut. İnşallah bebişin sana tutundu alışmaya çalışıyorsunuz birbirinize :1:

asil canım bendede uyku hali çok oluyodu günde 2 lt fazla su içiyodum bence belirtilere takılmıyalım rabbim sonucunu pozitif yapsın inş

çok heyecanlıyım yarın 12.gün yani kan testi yaptırcam inşallah güzel bi değer çıkar...yarın kan testi yaptırcak kaç kişiyiz kızlar?

canım benim inş güzel haberler getirirsin bize rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin rabbim kucağını doldursun

Haklısın aslında kuzucum ilaçlardanda olabilir. Rabbim hayırlısını versin gerisi boş zaten.

canım ben hiç gündüz uyku yapmazdım gözlerimi açık tutamıyordum su normalde içerdim ama bu sefer çok içiyodum bunlar genelde ilaçtan da olabiliyo rabbim herkesin gönlündeki muradı versin rabbim hepimizi beklediğimiz hayalini kurduğumuz ve olsun diye gayret gösterdiğimiz hayırlı evlatlarımıza kavuştursun

Son düzenleme:

yüzüm çok yanıyo bide o jelmi bu kadar su gibi akıntı yapıyor gerçi onu sabah 9 gibi yaptırıyorum eşime geceleri bile akıntım oluyo

Son düzenleme:
canım benim rabbime sığın yorma kendini inş test gününde güzel haber alacaksın buna inan içinde asla olumsuz düşüncelere yer verme rabbime sığın o en güzel iş bitiricidir inş seninde bebeğinin sana tutunmasını sağlamıştır canım rabbim sabrını arttırsın

inş.. havinim :16:

Son düzenleme:
Back
X