Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
angel naber canım nasıl gidiyor bekleyiş ben bazen gergin bazen ümitsiz bazende ümitli oldukça karışık bir ruh hali içindeyim
şu ev konusunda sana katılıyorum bende aynı senin gibiyim gözüme batıyor ban sürekli yatmıyorum artık ufak tefek işlerimi kendim yapıyorum kendimi yormadan daha iyi oluyor ve kendimde belirtyi aramaktan sıkıldım artık...
kızlar dün demiştim ya listemizde temizlik yapacağım diye, işim gücüm yoktu, biraz hafiyelik yaptım. durum şu:
ilknuray22 - 2 hafta önce transferi yapılmış bile, başka topicte yazıyor, bize gelip haber vermedi bildiğim kadarıyla.
makay - en son 26 eylülde başka topiclerde yazısı var. buraya uğramıyor.
chabliss - 1 ay önce bir uğradı, size bir sürprizim olabilir falan dedi. en son 28 eylülde giriş yapmış foruma, ama bize birşey yazmadı.
neslihan165, bilgecebuk, cigdem 42 anladığım kadarıyla çok aktif kullanıcı değiller.
evet kızlar şimdi bu arkadaşlara el sallayalım. bir gün geri dönmek isterlerse başımızın üzerinde yerleri var.
merhaba mirage, benimde bu ay ilk tüp denememde kimyasal gebelik oldu, sonrada düştü. Malesef normal bir gebelik değildi.Bende 2. denememi eylülde yaptıracaktım ama eşimin işleri çok yoğun olacağından sanırım ekime kalacak. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Herkes yatıyor sanırım iyi geceler diliyorum. Yarın yine kan verecem değerin artması gerekiyormuş.Pozitif haberi alınca bir çok kişinin haberi oldu durumdan herkesle beraber ağladık sevindik bişiler yaptık tam hatırlamıyorumŞimdi düşününce yarınki değeri almadan söylemeseydik keşke diyorum bu sevinçten sonra inşallah bi aksilik çıkmaz.Geç bulup erken kaybedersem diye bi şüphe düştü içime.Sanırım hepimiz için sağ salim kucağımıza almadan bu oldu mu olacak mı sıkıntısı geçmeyecek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Çok içten söylüyorum dualarım sizinle
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar?
bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün2545
çıktı
![]()
kızlar dün demiştim ya listemizde temizlik yapacağım diye, işim gücüm yoktu, biraz hafiyelik yaptım. durum şu:
ilknuray22 - 2 hafta önce transferi yapılmış bile, başka topicte yazıyor, bize gelip haber vermedi bildiğim kadarıyla.
makay - en son 26 eylülde başka topiclerde yazısı var. buraya uğramıyor.
chabliss - 1 ay önce bir uğradı, size bir sürprizim olabilir falan dedi. en son 28 eylülde giriş yapmış foruma, ama bize birşey yazmadı.
neslihan165, bilgecebuk, cigdem 42 anladığım kadarıyla çok aktif kullanıcı değiller.
evet kızlar şimdi bu arkadaşlara el sallayalım. bir gün geri dönmek isterlerse başımızın üzerinde yerleri var.
bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün2545
çıktı
![]()
sevgili mirage79 aktif bi kullanıcı olarak listede hala ismimi göremiyorum![]()
çıktı
![]()
arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns
çıktı
![]()
arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns