• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım inşallah testindede aynı rakamları görürsün ve inşallah allah sana bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder.bende rüyamda seninkine benzer bişeyler gördüm ama nedense pek umudum yok.inş ben yanılırım.

inşallah olumlu sonuçlar alırsınız arkadaşlar ama bir kez hamiş olanların başarı şansı bir sonraki deneme de iki katına kadar çıkıyormuşş

sen beni nasıl unutursun dualarda:(bikaç gün bişey yazmadım diyene :) benide dua listesine ekle canım her türlü dua sure vb. itina ile okunur yerine teslim edilir

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar

1) sizin yazdıklarınızı okurken çok huzurlu oluyorum nedenini bilmiorum ama öle hissediyorum

2) benin transferim 27 eylülde oldu test tarihim 6 ekim sizce arada süre çok kısa deilmi herkezin en az 10 gün vermişler benim 8 gün sonra 9 gün çıkarmı ki acaba sonuç

canım benımde 29 eylul de oldu 9 ekım test tarh yani 10 gun ama 14 olanlar var değişiyor demekk i

canım benımde 29 eylul de oldu 9 ekım test tarh yani 10 gun ama 14 olanlar var değişiyor demekk i

canım kaçıncı gün transferi olduğuna bağlı yumurta toplandıktan sonra yirmidört saat üzerinden hesap yapılıp gün sayılıyor demek seninki 5.gün transferi o yüzden süren az daha iyi değilmi her gün biraz daha zor geçiyor zaten

inşallah olumlu sonuçlar alırsınız arkadaşlar ama bir kez hamiş olanların başarı şansı bir sonraki deneme de iki katına kadar çıkıyormuşş

canım allah nasip ettiyse ol dediyse olur.inşallah rabbim bu topikteki herkese ve tüm isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir herkes anne duygusunu yaşar.kendim gibi birini görünce nasıl bir durum olduğunu bildiğim için inanılmaz üzülüyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

NHNTRKMN Arkadaşım senin için 313 tane ayetel kürsü okuyalım o zaman
Bne hemen paylaşım yapıyorum

kızlar benım test tarıhımde 9 ekım
suan kendime kuran bilmiyorum diye kızıyorum açıkcası
Allah ın buda bir sınavı bize
bende bu niyetle öğrenirim inşallah
benim içinde okurmusunuz :(:(

canım allah nasip ettiyse ol dediyse olur.inşallah rabbim bu topikteki herkese ve tüm isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir herkes anne duygusunu yaşar.kendim gibi birini görünce nasıl bir durum olduğunu bildiğim için inanılmaz üzülüyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

AMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN...her gün şükrediyorum yaradana bizim en azından bir umudumuz var.Allahım olmayanların yardımcısı olsun...

okurum tabi arkadaşım bide şunu oku rabi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr bunun anlamı yarabim benim için kolaylaştır zorlaştırma hakkıma hayırlı kıl demek canım her gün tekrarla basit bir duaa...

aşk olsun pretty. liste günde bir defa akşamları güncelleniyor. ben de dün akşam yeni güncellemede seninkini de değiştirmiştim zaten, bakarsan görürsün. ayrıca mesajına da cevap vermiştim. bu kalabalıkta gözümden kaçmıştır kesin diye. belki de sen verilen cevapları kaçırıyorsundur gülüm. çünkü sayfalar çoook hızlı ilerliyor. alınganlık yapma, bizdensin :))

kızlar ben sizin kadar olmasada girip çıkıyorum yazıyorum sizlerde sağolun cevap veriyorsunuz
ama listede olmadıgımı farkettım :):) tabi ki benim suçum

canım kaçıncı gün transferi olduğuna bağlı yumurta toplandıktan sonra yirmidört saat üzerinden hesap yapılıp gün sayılıyor demek seninki 5.gün transferi o yüzden süren az daha iyi değilmi her gün biraz daha zor geçiyor zaten

aynen stres yapmıycam diyorum ama elim hep karnımda
hapsuramıyorum bile :)

Merhaba arkadaşlar,
Bugün kan testimin sonucunu negatif olarak gordüm, zaten çok geçmeden az önce de yazdıgım gibi adet oldum. Sabah negatifi alınca çok kötü oldum. Zaten sonucun birsaat öncesinde de beni işe arabasıyla getiren eşime, koltugu biraz öne çeker misin dediği için sinirlenmiştim (meger adet belirtisiymiş:) )
Önce bir saat odama kapanıp ağlayıp durdum, işlerimi diger arkadaşlar devraldı. Sonra eşim gelip beni aldı, biraz deniz kenarı, biraz yemek derken öğleden sonra işimin başına geri döndüm. Biriki gözyaşı fışkırma seansı daha yaşandıktan sonra normal hayata geçtim. İşime devam ettim. Hatta çıkışta eşime beni alma dedim ve eve yürüyerek döndüm. Negatif haberini verdiğim kendisi de tedavi görmüş ve 2. bebegine hamile bir arkadaşımla 1.5 saat telde konuştum, tüp bebek konusunda ve hayata dair konularda önemli kararlar verdim. Aşırı güçlü gözükme çabamın zararlarını anladım. Tedavi boyunca yanımda olmadıkları ve arayıp sormadıkları, transfer sonrası bana bir kere bile ugramadıkları ve 1 hafta sonra da tatile gittikleri için annem ve kızkardeşim konusunda kararlar verdim. Bu sürede tüp bebeği bilmediği halde, her geldiğinde adet ağrım var dediğimden dolayı bana yemek yapmaya kalkan kayınvalidem konusunda önyargılarımı yendim. Yerimden yemek yapmak için fazla kalkmayayım, dışarı yemeği yemeyeyim diye her akşam beni eşimle ısrarla yemeğe çağıran; her gün de işyerimden nasılsın diye arayan, bugün de negatifi duyunca hemen bir eğlenceli yemek organizasyonu yapan komşularımın değerini anladım(aramızda hamileler var, menüyü söylemeyeyim:D:D:40: ama süperdi.
Şimdilik dolapta bekleyen süperfresh 10 embriyomuz var. Ama iğnelerden mosmor olmuş bir göbek çevresiyle 3 aşılama 1 tüp bebek sırasında alınmış 20 kiloyla bu işin olmayacagına karar verdik. (bundan sonra beni zayıflama topiklerinde görebilirsiniz) yarın sabah ilk işimiz spora yazılmak. Mart ayından önce yeni bir tedavi planlamıyoruz. Böyle bir göbek çevresi yağlanmasıyla hamile kalınmaz sanırım.
Tedavim süresince birçok şeye çok üzüldüm, kırıldım, belki de bunca hormonun da hassasiyeti vardı içinde. Tek tutunduğum dal burası oldu, geçmeyecek sandığım vakitlerim burada geçti. Nasreddin Hoca boşuna dememiş doktoru boşverin bana damdan düşeni getirin diye. İnşallah adetim bitince dualarınıza da katılırım. Ben Marta kadar boştayım, bol bol sizler için dua ederim. Stres yapmamak çok önemli, kadın hormonları inanılmaz etkileniyor bu durumlardan. Üniversitede bir sınavım çok önemliydi sonucunu bekleyene kadar 8 hafta adet olamadım. 8. hafta, sınav sonucu açıklanıp geçtiğimi görünce duvar panosunda notuma bakarken adet gördüm. Tesadüf dediğim bu durum 3 kez daha tekrarlandı farklı sınavlarda.
Bu kadar dolu olunca böyle uzuuun yazıyor insan. Ama son birşey daha soylemeden edemeyeceğim. Bugün tek tasamız çocuk sahibi olmak ama ilerde hayırlı, sıhhatli evlat olup olmamaları çok önemli. Belki geciktiğimiz bu zamanlar, sadece hayırlı evlatlara sahip olabilmek için bir sebep, sıhhatli, hayırlı evlatdoğru zaman geldiğinde Rabbim ol diyecektir. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasib etsin.,er ya da geç. ama geç ise sabrını da verir inşallah hepimize.
Hepinize teşekkür ederim, bugunkü temennileriniz de ferahlattı içimi sanki. Mart ayında 15 kilo zayıflamış halimle topikte olacagım inşallah. O zamana kadar dualar için yanınızdayım. Kime lazımsa, ben de burada olacağım, sayılara katılacağım Allah'ın izniyle.

canım geçmş olsun.ne güzel ifade ettin kendini hissettiklerini.inşallah her şey senin için çok daha güzel olur. geride kalan 10 embriyon var çok güzel maşallah.bir dahaki tedavin için maddi manevi kolaylık.her şey gönlünce olsun inş

bilirim belim tutuldu resmen yatmaktan.
kurs 3 saat yorar belki ama
yuruyus falan yapsanda olur

canım sankii pamuk ipliği ellerinden gelse tuvalete kaldırmıycaklar her bes dk da bir wc ye gitcem deyip kalkıyorum bahane olsun die bi de namaaz için bak şimdi de ezan okunuyor allahım tüm isteyenlerin gönlündekini haklarına hayırlı nasip etsin inşallah....

Canım bende lucrin şişesini ilk gördüğümde aynen senin gibî yetmeyeceğîni düşünmüştüm ama adet sonrası kullanıma bile yetti geçi ben 2.5 çizgisine kadar çekip vuruyordum hergün ama ben sana da yeteceğini düşünüyorum. Bende senin gibi al da demediler bitince ne yaparım diye düşünmüştüm fazlasıyla yetti hatta tedavî bitimînde bîr arkadaşa vedim. Zaten adet günün geldiğinde adet oluyorsun hemen bn 21. Gun baslamıştım 1 hafta içinde olmuştu zaten lucrini sen ilk etapta yumurta baskılayıcı olarak kullanıyorsun asıl adet olup gittiğinde olacağın iğnelerle senîn tedavinin en önemli kısmı başlayacak. Ben gonalf ve lucrini bir arada kullanmıştm bakalım sana ne verecek doktorun, birde ben îlkinde kısa ikincisînde uzun protokol olmuştum uzun protokol daha çok içime sinmişti nedense. İnşallah Allahım bebişine kavuşturur tedavinin sonunda canım:)

anladım canım sağol ama ben senden daha fazla kullanacam galiba çünkü gunluk dozum 10 cc şişedeki ilaç çok az geldi bana yetecegini sanmıyorum yaaaaa ve 10 gün gibi kullancam adetımın 2. gunune kadar sonra gnolf verecek zaten o zaman 5 cc ye dusecek ya var ya merkez de bana uzak gıtsem gidemıyrm pufff yanı tlf falan edeyım olmassa bıde ilacın cok fazla yan etkısı var sen karşılaştınmı hiç

canım geçmş olsun.ne güzel ifade ettin kendini hissettiklerini.inşallah her şey senin için çok daha güzel olur. geride kalan 10 embriyon var çok güzel maşallah.bir dahaki tedavin için maddi manevi kolaylık.her şey gönlünce olsun inş

canım geçmiş olsun...Ama emin ol bu hepimzin sınavı yalnız değilsin en azından yeniden deme şansın var ve buna da binlerce kez şükürler olsun..bende halime çok ağladım takş kuzenime tüp bebek bile senin için çözüm değil henüz tıp bu aşamaya gelmedi dediklerini duyana kadar hamdolsun halimize....

canım dua paylaştırmdan sorumlu bakan merve anladığım kadarıyla o gelsin herkese paylaştırır senin içinde

nasılsın canım çok az kaldı test gününe.ben kafayı yemek üzereyim

Back
X