- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
selam canım. at gerginliği üzerinden. gerginliğe yer yok şu an hayatımızda. hep pozitif olucaz, iyi olacak diye düşüneceğiz. ben eşinin fikrine katılıyorum. kendim de bu sebepten temmuzda başlamaktan vazgeçmiştim zaten. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
aysma durum ne canım? geldi mi kırmızılar?
amin inşallah..bende bu ayın sonunda tüp bebek yaptıracam..
kim ekliyorsa benide listeye ekleyebilirmi allah kismet ederse eylulde basliyorum tedaviye
slm bende ilk tüp bebek denememi temmuzda atlattım hamile olduğumu öğrendim betahcg testi pozitif çıktı ama doktorum düşebilir değerin çok düşük dedi,ve öylede oldu 2 gün sonra testi tekrar yaptırdığımda öyle olduğunu gördük ilaçları kestik ve regl oldum...şimdi dondurulmuş embriyolarım var eylül de tekrar denicez kısmetse....aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar varsa .Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
selam kızlar benim sağ tüpüm kapalı yumurta rezervm de az tüp bebekte embriyo oluşmadıeylülde 2.yi deneyeceğiz inş. bu sefer olur.desteklemek adına doktorum biosteron verdi kullanan var mı?
hoşgeldin canım topiğimize mirage listeye ekliyor o yüzden sen bilgilerini yaz mirage gelince ekler seni de
mirage slm listeye sen ekliyomussun benim bilgileri yazayim sen eklersin musait olunca
yas 21
bu 2. tup bebek denemem olacak
merkez kayseri acibadem tup bebek merkezi
sebep esimde ileri hareketli sperm sayisi az bende polikistik over var
eylulu bekliyoruz
geldi miragecim sonunda geldi 8 gün gecikmeyle ç.şamba tedavi öncesi son kontrole gidicem ya ben stres yapıyorum yaa
mirage slm listeye sen ekliyomussun benim bilgileri yazayim sen eklersin musait olunca
yas 21
bu 2. tup bebek denemem olacak
merkez kayseri acibadem tup bebek merkezi
sebep esimde ileri hareketli sperm sayisi az bende polikistik over var
eylulu bekliyoruz
slmm kızlar uğrayamıyorum bi kaç gündür inşşş hepiniz iisinizdir ben adet bekliyorum film çekineceğim ama bir türlü olamıyorum( ağrıdan kıvranıyorum ama kendisi yok bi çekinseydim şu filmi hayırlısıyla
[sıze=2]ilk denemenizmi sizin sorun neydi insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirsiniz[/sıze]
arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Adet olamıyorsan once bir kan testi yaptır. Sonuç olumsuz olursa 1 tane aspirin iç. İşe yarayacaktır. Benim adet de 1 gün gecikmeli geldi. hatta 1.5 gun ve çok çok az geldi. hem ağrı hem şişkinlik yapıyor . 1 tane koraspin aldım. Sonra guzel guzel geldi ve rahatlıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?