gunlerdır yokum ortada ama kımse benı merak etmemıs yaaa
saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)
canım bir anda kalabalıklaştığımız için şimdilik kişiler ve hikayeler birbirine karışıyor biraz. tedavi süreci başlayınca herkes birbirini daha bilinçli takip eder merak etme :) nerelerdesin günlerdir söyle bakalım o zaman? :))
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
Şimdi yine kilo alırım diye dikkat etmeye çalışıyorum
Sizlerinde öyle olan varmı yoksa bendemi bir anormallik var
miragecim iyi akşamlar,
listeye beni de ekler misin? 30 yaşındayım ,4 yıllık evliyim,2 dış gebelik( doğal) sonrası 2 tüpüm de alındı.ben de eylül sonunda memorial da ilk denememi yaptırıcam nasipse.görüşmek üzere...[/Q
canım hoşgeldin, bende burdayım.burdan devam edeceğiz gelişmelerı o zaman.
ayy bende ondan korktuğum için dikkat etmeye çalışıorum zaten 2-3 kilo fazlam var zati takıorum çok birde hormonu bascaklarArkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
kızzzz triballik yapma bakiim bi kalabalık oldu burası beynim döndü zaten kim kimdi neydi oturtamadım hala :) tedaviye başlayınca daha iyi tanırız birbirimizigunlerdır yokum ortada ama kımse benı merak etmemıs yaaa
saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)
hemen hemen hepımızın öle denk gelecek zaten tatlımmmmmarkadaşlar merhaba,
ben bayramdan sonra adet olucam ve hemen tüp bebek tedavisine başlıycam inş..
takriben 22-23 gibi..benim gibi bayramdan sonra başlıyacak olan var mı acaba?
rabbım bu sefer kucagına almayı nasp eylesın ınsallahhhhhhhhharkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
son 18 gün kıslarrrrr:)))))
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
12 birsenbirbenbirdebebek
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN
^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^
amiinnnn!!! Hepimiz böyle olucaz inşallah!!bu arada ben de meryem suresi ne basladım..hepınızı gecırıyorum ıcımden okurken..allahım kabul etsın dualarımızı ınsallah
mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!
merye suresını ben okumakta cok zorluk cekıorum yha onun yerıne kenzul ars okuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?