Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size benden bi tavsiye
ben transfere gideceğim gün 2 rekat şükür secdesi yaptım ve ardına hz yunus as. duasını 40 kez okudum inansanda inanmasanda oku ben kabul ederim diyor rabbimiz bu duaya çok inanırım onunda katkısı oldu bana emin olun çünkü yer ve gök dua ile
slm canım öncelikle tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhz yunusun duasını yazabilirmisin ben baktım netten ama senin okuduğun aynı duamı merak ettim canım...
karar verin fistiklar :)
canım her peygammerin bir duası vardır hazreti yunusun duasıda balığın karnında yaptığı duadır.
Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua
(Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).
Manası: "Allahım! Ey Rabbim! Hayy ve kayyum olan yer ve göklerin eşsiz yaratıcısı! Ey ikram ve celal sahibi! Ey kendinden başka ilah olmayan! Seni teşbih ederim. Ben nefsine zulmedenlerden oldum." demekdir.
meraba canım bugün benimde 9. günüm ve evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, akşam doktoruma sordum itibar etme ovitrelle çatlatma iğnesi de o etkiyi yapabilir test gününü bekle kanda bakalım dedi ve bütün hevesimi kırdı.. böyle bi etkisi olduğunu duyan var mı ben ilk defa duyuyorum bunu, 15 günü geçti o iğneyi yapalı üstelik(
bu gece tamamlarız derseniz melisdileke okuyalım ama tamamlıyamayız derseniz aysen79 za okuyalım
o dua sadece lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn böyle değilmiydi
hayirli olur insaalh,,bende bugun 2.ignemi yaptim,,uzun protokol..size bisey sormak istiyorum adetin 21.gunundedn itibaren igne baslanacak bugun 22.gunu,,yaklasik olarak nezaman olur ameliyat ve transfer,,bayramam falanmi denk gelecek acaba korkmaya basladim..dusunsenize bayaramda ben hastanedeyim))
valla ben yarına kadar okurum 75 tane alayım çünkü yarın okuyabilirim artık sen kime okuyalım dersen çünkü bu gece misafirim vardı bayagı yoruldum gece ancak 30 tane falan okurum hangisini okeylerseniz söyleyin ben okuyayıp yatayım hemen inş
canım benim yarın erken tamamlarsan yani gündüz 11 engeç 12 kadar okurum dersen melis dileğe okuyalım ama yok yetiştiremem dersen aysen79 başlıyalım
yarina yetistiremicez 3 kisi anlasilan
Aysen79 arkadaşımız için 313 ayetelkürsü listesi
Havinsu--------------75--------
Biricik----------------88-------
nhntrkmn------------75--------
Aysen79-------------75--------
cumartesi aksam 22 ye kadar tamamlayalim insaAllah
Kızlar dinimizde kimsenin okudugu kimseye gitmiyor hatta olulerin arkasından okunan bile kimseye gitmez. Herkes kendi için okur.Rahatlıyorsanız okuyun ama kendinizi de kandırmayın. Sadece Allah'a içten bir şekilde dua edin çok daha iyi. Allah'tan isteyeceklerinizi kullardan yardım alarak yapamazssınız. Ayrıca şunu unutmayın Allah kulları arasında ayrıcalık yapmaz. Ayrıcalık istemeyin.
Ben kendimce şunu yapacagıma söz verdim Allah'ıma. Eger hamile kalıp çocuk sahibi olmayı başarabilirsem mutlaka bebek isteyen bir fakire tüp bebek masraflarında yardım yapacagım. Gerçi olmasa da bebegim durumum musait olursa yine de yardım yapacagım çunku o kadar cok insan sırf maddi imkansızlklardan dolayı tup bebegi deneyemiyor bile.
Belçika'da devlet 6 hak veriyormuş. Bir miktar odeniyor ama anladıgım kadarıyla %90'ını Belçika devleti %10'unu vatandaş oduyor ve 6 adet deneme şansı veriyomuş. Bizim hukumet ise 3 olan hakkmızı 2'ye düşürdü ve %60'ını oduyor sadece. Geri kalan %40'ı biz oduyoruz.Devlet yardımı ile bile 1550 tl odedim. O yuzden eger mumukun olursa lutfen bebek isteyen insanlardan yardımınızı esirgemeyin.
bu sekil oldumu havinim
Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek: Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin, diye dua eder[ Ebu Davud, Vitr, 29 (No: 1534)]
İbni-Ömer'den (Radıyallahu Anhüma) yapılan rivayetde Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem şöyle buyurmuştur: "En çabuk kabul edilen duâ, müminin mümine duâsıdır" Tirmİzî Ebû Dâvud Buhârî, el-Edebül-Müfred
canım rabbimzi diyorya duanız olmazsa ne ehenniyetiniz var kişinin kişiye yaptığı dua daha makbuldur hazreti ömer hacca giderken peygamber efendimiz diyorki ya ömer duanda benide unutma bir peygamber sahabisinden dua istiyorsa bizim bir birimizden dua istememizin ne anormalliği var dua insanı insana yaklaştırır dua bütün kapıları açar ondan burda yapılan toplu dualar tek başımıza yaptığımızdan daha makbul oluyo senin düşüncen saygı duyarım benim dinim o kadar bencil bir din değil komşusu açken tok yatan bizden değildir diyor dinimiz ona göre darda kalanada elinden en güzel gelen şeyle yardım et benimde duam var dua gibi silahım var onunla yardım ediyom .
bide ölülere bile okunan kuran kabul olmuyo yazmıuşsın ölü öldüğünde tek hayır defteri kapanmaz evi okuduğumuz kuranlar onun ferahlamasını sağlar canım dedimye herkes farklı düşünür düşüncene saygı duyuyorum
rabbim seninde bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin