• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

AED,cy_76 ve son günlerde negatif alan diğer arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, inşallah bir daha ki sefere bizimde kucaklarımız dolacak...
ben negatifi alalı 10 gün oldu, inanın derdi veren Allah sabrını da veriyor, yaramız günden güne kapanıyor...

bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle...

lütfen umutsuzluğa kapılmayın bakın topiğimize o kadar negatif alan oldu ki, pozitif alanlardan bile sayı olarak fazla....
demek ki bizler de diğer denemelerimiz de kavuşacağız yavrularımıza...

herşeyin hayırlısı...

kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah sağlıkla hayırla devam eder banada değerim çok yüksek geldi ikiz gibime geliyo hayırlısı
negatif alan arkadaşlarım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi göndersin

canııııım cok sevındım kacıncı gun embrıyosuydu bıde transferden ne kadar sonrakı degerın bu inşalllah hayırlısı ıle kucana almayıda nasıp eder rabbım

saol canım amin inşallah
3.gün embriyosuydu 1.kaliteydi
transferden sonraki 12.günümdü canım
darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah

Kızlar şuanda anlamsız bi durum içindeyim. Gözyaşlarımı tutamıyorum:43: Malum benim kese görünmemişti ve kan değerim 2.296 gibi yüksek bi rakamdı. Arkadaşım bugün bana demeden bi kadın doğumcuyla görüşmüş ve durumu eşimie söylemiş ben farkettim durgunluğundan bana bişey söylemedi bende ısrar ettim noldu diye. Meğer dr. değer bu kadar yüksekken kese görünmediyse dış gebelik ihtimali var demiş. Yarın kontrole gidecez ne kadar umutlu oluyum desemde elimde değil.Bebeğimi kaybettim sanırım hiç biyere sığamıyorum:43::43::43:

Bakalım 9 eylul ya da Ege'de deniyecegim. belki Ege'nin tup bebek hastası oldugum için çabuk yapılabilir. az once degerlerime baktım. ilkinde hcg 47.9 e2 745 ve progestoron 40'ın ustunde. buradan anladıgım kadarıyla e2 seviyesininde yuksekligi gebelik olmuş ama devam edememiş. 2.nde 30 progestoron 12 e2 daha cıkmadı. burada da progestoron eksikligi azıcık var gibi ama sonuçta embriyi gelişemiyor umarım genetik bozukluk cıkmaz. gerçi yaşımdan dolayı cıkma olasılıgı da yuksek ya neyse. Mirage senin eşin bildigim kadarıyla bu testi yaptırdı ve temiz cıtı. Sen yaptırdın mı? Senden istediler mi? Bir de adet bitiminde mi gitmek gerekiyor= doktor adetten sonra gel bir konuşalım dedi ama testi yaptırıp sonuçla gideyim diyorum.

benim eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için istediler bu testi. acaba gen bozukluğundan mı kaynaklanıyor sperm azlığı diye. ama Allaha şükür temiz çıktı. ben yaptırmadım. adet bitiminde yapılan işlemlerden bir tek rahim filmini biliyorum ama onu çekecek olsa önceden söylerdi zaten.

kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599:nazar:

ohhh çok şükür bebişiim yaaa, güzel habere hasret kaldık valla. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin sağlıkla, gözünüz aydın :))

MİRAGEEE nerdesin canım yaa sen olmayınca kimse selamımı da almıyor

burdayım şekerim. arkadaşımızın evinde gitmiştik, geç döndük. bugün topic depresyona girmiştir peşpeşe kötü haber almaktan, ondandır ses vermemeleri gamzecim. neyse ki bebisimolsun müjdeyle gelmiş, sevindim valla. sen napıyosun? iyi misin, keyifler yerinde mi?

bugün ağladım ağladım ağladım ama bi anda içime bi ferahlık geldi bi an sustum ve o andan beri tabiri caizse ota boka gülüyorum rabbim sabrını mı verdi yoksa savunma mekanizması mı bilmiyorum...

saol canım benimmm inşallahh
yarın merkezi arayıp vercem haberi
sen ne kadar zaman sonra gittin kese için canm

2. kan testinden 10 gün sonra gittim. Yarın benide merkezden arayacaklar Nurettin hoca geliyormuş görüşecez bakalım kese için.Elim yüreğimde bekliyorum.Bugün sabah olmaz artık

Kızlar şuanda anlamsız bi durum içindeyim. Gözyaşlarımı tutamıyorum:43: Malum benim kese görünmemişti ve kan değerim 2.296 gibi yüksek bi rakamdı. Arkadaşım bugün bana demeden bi kadın doğumcuyla görüşmüş ve durumu eşimie söylemiş ben farkettim durgunluğundan bana bişey söylemedi bende ısrar ettim noldu diye. Meğer dr. değer bu kadar yüksekken kese görünmediyse dış gebelik ihtimali var demiş. Yarın kontrole gidecez ne kadar umutlu oluyum desemde elimde değil.Bebeğimi kaybettim sanırım hiç biyere sığamıyorum:43::43::43:

yaa canım benim yapma böyle lütfenn biliyorum karmaşık zor bi durum belirsizlik kötü ama yarın inşallah nurettin hocayla görüşüp içini rahatlatır bol bol dua et canım bebeğin seninle olacak inşallah

bugün ağladım ağladım ağladım ama bi anda içime bi ferahlık geldi bi an sustum ve o andan beri tabiri caizse ota boka gülüyorum rabbim sabrını mı verdi yoksa savunma mekanizması mı bilmiyorum...

Hep gül inşallah Allah bozmasın. Darısı bana bende ağlamaktan bi tuhaf oldum.Ağlamak istemiyorum ama durmuyor.O kadar beklemenin stresin acısı çıkıyor heralde Rabbim yardım etsin hepimize

yaa canım benim yapma böyle lütfenn biliyorum karmaşık zor bi durum belirsizlik kötü ama yarın inşallah nurettin hocayla görüşüp içini rahatlatır bol bol dua et canım bebeğin seninle olacak inşallah

Sağol canım benim inşallah. Hepiniz gibi bende bebişimi çok bekledim. Bu kadar geç bulup bu kadar erken kaybedersem nasıl toparlanırım bilmiyorum. Dirayetimide kaybediyorum sanki. Şimdiye kadar hiç kimseye eşime bile yansıtmadım ne stresimi ne ağrılarımı. Birden bire bütün bu sıkıntılar gün yüzüne çıkıyor gibi Rabbim hepimizi güldürsün inşallah

negatif alan arkadaşlara çok geçmiş olsun acısını bilirim.o acıyı bir daha yaşamamak için başlayamıyorum bile.pozitif olanlarada Allah tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almak nasip olsun.Allah bizede nasip etsin o mutluluğu.

asilcim biliyorum çok sıkıntılı bu belirsizlik olayları ama henüz bilmediğin birşey için kendini üzme boşuna. belki yarın bambaşka birşey söyler doktor. inşallah herşey yolundadır yaaa.

cümleten tırlattık :) olay budur.

Hep gül inşallah Allah bozmasın. Darısı bana bende ağlamaktan bi tuhaf oldum.Ağlamak istemiyorum ama durmuyor.O kadar beklemenin stresin acısı çıkıyor heralde Rabbim yardım etsin hepimize

rabbimin gücüne gitmesin ama ben hiç hamile kalmadım ağlama en azından hamile kaldın pozitifi gördün bebeğinikaybetmek eminim tarifsiz bi acı ama hiç onu taşıyamamış olmak da inanılmaz umutsuzbak herkes yattı gözyaşlarım akmaya başladı

Miragecim sağol canım. Hepimizin amacı aynı karşılaştığımız sıkıntılar birazda olsa farklı. Hep güçlü görünmeye çalışmak, bi bebeğimizin olmamasını eksiklik olarak algılamasınlar diye çabalamak, üstüne üstlük her testi binbir sabırla duayla beklemek ve o kadar iğne ilaç ağrı sancı... vs. bütün bunların yıprattığını moralin en bozukken aklına getiriyorsun işte. Rabbim güzel haberler alarak hepsini unuttursun inşallah. Diyecek hiç bişey yok Rabbim den gelene eyvallah...

rabbimin gücüne gitmesin ama ben hiç hamile kalmadım ağlama en azından hamile kaldın pozitifi gördün bebeğinikaybetmek eminim tarifsiz bi acı ama hiç onu taşıyamamış olmak da inanılmaz umutsuzbak herkes yattı gözyaşlarım akmaya başladı

bunu bazen ben de düşünüyorum hiç hamile kalmamış olsaydım daha mı az üzülürdüm daha mı çok diye? iki türlüsü de kötü be tubacım. 1,5 sene geçti, o gece dün gibi aklımda. doktora gittim kalbinin sesini dinleyeyim diye, bir önceki kontrolde kalp atışını görmüştüm, o gün de sesini dinleyecektik. ve yoktu. yarın kürtaj yapacağız diye bizi evimize yolladı. o gece nasıl geçti, nasıl bir duygu karmaşıklığı, çaresizlik...ama azaldı acısı bak, ilk günkü gibi değil tabi. yoksa yaşanamazdı bu hayat. şimdi yeniden umudum var. umutsuz yaşanır mı? en azından umudumuz var.

Offf canım benim ne denir ki ne tarafından bakarsak bakalım çok zor yaşadıklarımız. Hamile kalamamak mı zor kalıp kaybetmek mi zor? Bi sınavdayız işte Rabbim bizi bundan sınıyor ve inşallah dualarımızı geri çevirmeden hayırlı haberler almamızı sağlayacak. Sana ve tüm isteyenlere Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin ve benim bebeğimide korusun inşallah

bunu bazen ben de düşünüyorum hiç hamile kalmamış olsaydım daha mı az üzülürdüm daha mı çok diye? iki türlüsü de kötü be tubacım. 1,5 sene geçti, o gece dün gibi aklımda. doktora gittim kalbinin sesini dinleyeyim diye, bir önceki kontrolde kalp atışını görmüştüm, o gün de sesini dinleyecektik. ve yoktu. yarın kürtaj yapacağız diye bizi evimize yolladı. o gece nasıl geçti, nasıl bir duygu karmaşıklığı, çaresizlik...ama azaldı acısı bak, ilk günkü gibi değil tabi. yoksa yaşanamazdı bu hayat. şimdi yeniden umudum var. umutsuz yaşanır mı? en azından umudumuz var.

dedim ya çok acı ama biliyorsun daha önce oldu duydun o sesi umudun var daha önce oldu ve daha önce olduysa tekrar olabilr... ama ya hiç olmadıysa.... ben bugüne kadar hiç ne idrarda çift çizgi ne kanda pozitif ne kese ne kalp atımı hiç biri yok ve ben bilmiyorum birgün görebilrmiyim

dedim ya rabbimin gücüne gitmesin var olduğunu bilip kaybetmek hissedip kaybetmek çok zordur mutlaka ne bana ne sana ne de başkasına yaşatmasın ben hep hamile haberi alınca iste tam bu yüzden RABBİM HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN derim anlayana bundaki mesaj çok büyüktür...

asil canımcım inşş seninki de dış gebelik değildir rabbim bebeğini sana bağışlar sağlıklı ömürlü hayırlarla alırsın kucağına

Son düzenleme:
dedim ya çok acı ama biliyorsun daha önce oldu duydun o sesi umudun var daha önce oldu inşş dış gebelik değildir ama öyleyse bile daha önce olduysa tekrar olabilr... ama ya hiç olmadıysa.... ben bugüne kadar hiç ne idrarda çift çizgi ne kanda pozitif ne kese ne kalp atımı hiç biri yok ve ben bilmiyorum birgün görebilrmiyim

dedim ya rabbimin gücüne gitmesin var olduğunu bilip kaybetmek hissedip kaybetmek çok zordur mutlaka ne bana ne sana ne de başkasına yaşatmasın ben hep hamile haberi alınca iste tam bu yüzden RABBİM HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN derim anlayana bundaki mesaj çok büyüktür...

Rabbim düşmanımı bile böyle bi bekleyişle sınamasın. Hepside zor beklemek, bulup kaybetmek. Dün dr. ultrasona aldığında eşimide çağırdı gel kalp atışını dinle diye. Bi baktı görünmedi o anki eşimle bakışmamızı hiç unutamam. Herkesin yaşadığı kendine zor. Ama biliyorumki bizi bizden başka kimse anlamaz

Back
X