• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım seninde negatif olmuş sanırım. Bugün ne kadar çok kötü haber aldık yaaa.... :25: Allah yardımcın olsun. İnşallah çok aratmadan meleğin seni bulur. Bu arada kromozom testi demişsin. Yaptırmanda fayda var.En azından için rahatlar..:16: İstanbul'da özel merkezlerde yaptıran arkadaşlar oldu. 160 TL civarı sanırım. Ama İst 'da isen Zeynep Kamilde yaptırabilirsin.

Son düzenleme:
doktorumla görüştüm muhtemelen bi kaç güne kanarsın dedi... ççoookkk düşük bi ihtimalle değişebilir pazartesi yine de bi test yaptır tekrar dedi... sonra görüşmeye gideceğim ama sanırım ikinci tüp denemem de negatif oldu...

benim gerçek fsh 16. progestoron 10 civarında. tup bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı. progestoron degerim vajinal jel kullanmama ragmen 12 oldu. doktorum progestoronla ilgili sorun yok dedi ama bakıyrum forumda bir cok kişi jel haricinde iğne falan yaptırıyor. arkadaşlar sizin progestorununuz kaç acaba? Niye igne yapılıyor ya da bana niye yapılmadı?

bana transferden önce verdiler iğnemi 2 günde 1 doz canım adı progestan...

Arkadaslar bi yardim edin bana lutfen.benm transferin 2.gunu.ama opudan beri var olan kasik agrisini hala çekiyorum.yuruyemiyorum.tutup tutmayacagiyla alakasi olmaz biliyorum.ama neden boyle bi agti var. Belimde cok agtiyo.nefes alirken iç organlarim bile agriyo.o derece.siz kac gunde toparlandiniz.bunlari yasadinizmi.

opudan sonra benimde çok sıkıntı oldu 10 un üzerinde yumurtam vardı ondanmış canım... sen yine ara sor doktoruna...

AED,tubabora Allah sabır versin.aynı sabırdan banada versin sonucum NEGATİF:((

ayy canım yaa allah sabır versin... üzüldüm çok...

ve bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))

allahım yaa nerden çıktı bu şimdi canım ya çok geçmiş olsun... ne desem boş...çok zor allah sabırlar versin..

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır okuyup takip ediyorum sizi benim 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şu an 3. süne başladık eşimde sperm hızlı hareketli düşük iki tüp denememde de kimyasal gebelik oluştu daha sonra üniversitede test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı tedaviye eylülde tekrar başladım bugun yumurtalarım toplandı ilk denememde 14 ikincide 11 yumurta toplanmıştı ama bugün 5 yumurta topladıklarını söylediler şoka girdim halada kendime gelemedim aynı negatif sonuç almış gibi oldum içinizde az toplanıp iyi çıkan var mı merak ettim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var aslında hepimizin var.Hamile olan arkadaşlarım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Olumsuz olan arkadaşlarıma da Allah sabır versin tez zamanda göbişlerini doldursun inş....Allah a emanet olun

üzme kendini benim arkadşım tek yumurtayla hamile kaldıı sakın olumsuz düşünme...

kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599:nazar:

allahım bugün aldığım en güzel haber valla çok güzel bir haber darısı hepimizin başına... ikiz galiba çok sevindim yaa...:52: :52:

doktorumla görüştüm muhtemelen bi kaç güne kanarsın dedi... ççoookkk düşük bi ihtimalle değişebilir pazartesi yine de bi test yaptır tekrar dedi... sonra görüşmeye gideceğim ama sanırım ikinci tüp denemem de negatif oldu...

canım ya insan ne diyeceğini bilemiyor çok zor offf valla zamanı değilmiş demekki allah tüm negatifi alanların bebişlerini kaybedenlerin kucaklarını tez zamanda doldursun..

Insallah pzt durum degisir seninle ayni gidiyorduk bazen ben de yok olmadi diyorum kalktim bugun bulasikmakinasi yerlestirdim sonra ya olduysa diyorum suan yatiyorum manyak oldum negatifse de insan ogrenip alismak istiyor pzt ghzel haberlerle gelirsin insallah umut kesilmiyor yine de....

Insallah pzt durum degisir seninle ayni gidiyorduk bazen ben de yok olmadi diyorum kalktim bugun bulasikmakinasi yerlestirdim sonra ya olduysa diyorum suan yatiyorum manyak oldum negatifse de insan ogrenip alismak istiyor pzt ghzel haberlerle gelirsin insallah umut kesilmiyor yine de....

valla ben kendimi çok yormadan geziyorum da bulaşık makinası da yerleştiriyorum çok uzanmadan tabi ama herşeyi yapıyorum... böyle hiç değilse kafam dağılıyor.. ama en ufak bir streste acaba bebeklerime bişey oldu mu diye panik oluyorum manyak manyak... hakikaten psikopata bağladık hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin artık iyi şeyler duyalım... rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

yok canım geçen hafta bi hafif kanama olmuştu bu haftada doktora gittim keseler sallanmış o kanamada gelişim durmuş düşücekler dedi bende şimdi düşürüyorum....

Kendime uzulurken seni okuyunca içim parçalandı. Çok uzuldum.
Allah sabır versin. ne soyleyebilirim bilmiyorum dilim tutuldu

tatlım aynı dertten ben de müzdaribim daha sabah eşime dedim acaba ben hamile değilmiyim diye
çünkü hiçbirşey hissetmiyorum benim de 12. gün değerim 258 çıkmıştı
doktoru aradım tekrar yapmana gerek yok gayet güzel 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi
ama bende ne bulantı var ne de başka birşey test gününü beklemekten daha beter oldum çarşamba kontrole gidicem
inşallah herkes hayırlısı ile kucağına alır bebişini :emir_bebek:

sendemi merkezine gideceksin yoksa normal devlet hastanesine mi içim içimi yiyo şimdi pztesi gitmem gerek galiba içim rahat etmeli benim dış gebelikte belirti noluyo bilmiyorum ama bana neden öyle dedi onuda bilmiyorum yani yasal bi zorunluluk falanmı var da ben kaçırdım arada neyse şimdi randevu alayım da gideyim pztesi

kızlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür iyi bişeyler duymaya çok ihtiyacım var dua edelim biribirimize ben hepinize ediyorum sizde bana edin Allah hiç birimizin karnını ve kucağını boş koymasın tez zamanda hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah...

canım ben kaç gündür geziyorum sokaklarda hiç de pişman değilim çünkü doktorum dedi ki teorik olarak ilk yarım saat çok önemli transferden sonra düğüne gidip halay çekiip tutan biliyorum takma demişti çokiş yapmadım ama mutfak da topladım paso gezdim takma bunları olacağı varsa olur...

arkadaşlar benim de transferimin ikinci günü haftaya cumartesi tahlil günüm. tahlile kadar olan dönemde herkes yattı mı ya ben çalışıcam mecburen çekinmeye başladım şimdi. allah cümlemizin yardımcısı olsun

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün çok negatif sonuç aldık o yüzden üzgünüm negatif alan arkadaşlarım Rabbim sabır versin bebişimolsun seni de tebrik ederim maşallah değerin gayet yüksek ikiz büyük ihtimal Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize de bu duyguyu yaşatsın bu arada bu akşam kalabalık görünüyoruz tabi yarın tatil olunca hepimiz topiğe üşüştük :1:

Back
X