bilgilerini verirsen eklerim tatlım.
yaşım 29 canım 1 başarısız aşılamam var ilk tüp bebek denemem izmir kent hastanesinde yaptırıyorum. sebepsiz infertilite. test günüm 16 ekim inşallah sonucuna da hamile diye yazabilirsin.. :) :)
şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...
inşallah canım :) aramıza hoşgeldin.
Kızlar test tarihi belli olup da listede gözükmeyenler haber versin de ekleyeyim.
yaşım 29 canım 1 başarısız aşılamam var ilk tüp bebek denemem izmir kent hastanesinde yaptırıyorum. sebepsiz infertilite. test günüm 16 ekim inşallah sonucuna da hamile diye yazabilirsin.. :) :)
şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...
Ttugokcum hayirlisi olsun benimde test gunum 17 ekim bende kentdeyim senin kacinci gun embeyosu bir mi iki mi kondu?umarim bizde guzel haberler aliriz:)
Slm kizlar Bende transferimin 5.gunumdeyim.Iki Tane dondurulmus Embryolarla denedim bu sefer sansimi isallah hayirli sonuclarimida yazarim.benim Test tarihim 23 unde allahim hepimize hayirlisiyla bebislerimizi bagislasin.
selam arkadaşlar nasılsınız bu gece saat 23:00 de çatlatma iğnemi yapacağım pazartesi opum var güzel yumurtalar topalnır inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun kim bebek hasretiyle yanıyorsa en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
hayırlı olsun tedavin canım..
amin inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...
kızlar hepinize merhabalar.inşallahhhh rabbimin izniyle hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucaklarımıza.biraz kendimi tanıtmak istiyorum 28 yaşındayım 2 buçuk senedir evliyim biz eşimle hiç korunmadık ve hiç gebelik elde edemedik tüm test ve tahlillerimiz temiz ne eşimde nede bende herhangi birşey bulunamadı ve tanı olarak sebepsiz infertilite dendi.geçen ay tüp bebek tedavisine başladık kısa protokol doktorum acıbadem maslak prof.dr bülent tıraş ben öyle her doktora güvenemem ama bülent beyi çok başarılı bulduk eşimle beraber 9 adet yumurtam toplandı 5 i döllendi bölünmelerin iyi olduğunu söyledi embriyoloğum 5.günü transferi yapılacak dedi biraz araştırdım iyi bişeymiş ( inşallah hayırlısı olsun ) geçe hafta cumartesi transferim yapıldı 2 adet blastokist embriyo kalmış 2 sinide transfer etti bülent hoca biri 1.kalite diğeri 2.kalite kısmetse 17 ekimde betahcg testim var heyecanlıyım kızlar Allahım hepimize bu mutluluğu tatdırsın inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz ... AMİN
hayırlı olsun canım benim Allahım yardımcın olsun rahat bi süreç geçirmeye bak umudunu yitirme Allahın izniyle olur
teşekkürler meral çok umutluyum ALLAHIN izniyle .inşallah hepimizin bebekleri tutunmuştur çarşamba günü sonucu bildiririm sizlere buarada sen hangi aşamadasın
bu gece çatlatma iğnemi yapıcam pazartesi opum var ALLAH büyüktür inşallah yüzümüz gülecek
kızlar hepinize merhabalar.inşallahhhh rabbimin izniyle hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucaklarımıza.biraz kendimi tanıtmak istiyorum 28 yaşındayım 2 buçuk senedir evliyim biz eşimle hiç korunmadık ve hiç gebelik elde edemedik tüm test ve tahlillerimiz temiz ne eşimde nede bende herhangi birşey bulunamadı ve tanı olarak sebepsiz infertilite dendi.geçen ay tüp bebek tedavisine başladık kısa protokol doktorum acıbadem maslak prof.dr bülent tıraş ben öyle her doktora güvenemem ama bülent beyi çok başarılı bulduk eşimle beraber 9 adet yumurtam toplandı 5 i döllendi bölünmelerin iyi olduğunu söyledi embriyoloğum 5.günü transferi yapılacak dedi biraz araştırdım iyi bişeymiş ( inşallah hayırlısı olsun ) geçe hafta cumartesi transferim yapıldı 2 adet blastokist embriyo kalmış 2 sinide transfer etti bülent hoca biri 1.kalite diğeri 2.kalite kısmetse 17 ekimde betahcg testim var heyecanlıyım kızlar Allahım hepimize bu mutluluğu tatdırsın inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz ... AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?