eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yaşım 29 canım 1 başarısız aşılamam var ilk tüp bebek denemem izmir kent hastanesinde yaptırıyorum. sebepsiz infertilite. test günüm 16 ekim inşallah sonucuna da hamile diye yazabilirsin.. :) :)

inşallah canım :) aramıza hoşgeldin.

Kızlar test tarihi belli olup da listede gözükmeyenler haber versin de ekleyeyim.

Gözün aydın canım Rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.çok sevindim. buarada yeni hamişleride tebrik ederim.

kızlar tşk ediyorum hepinize allah inşallah isteyen herkese anneliği yaşatır ....

yaşım 29 canım 1 başarısız aşılamam var ilk tüp bebek denemem izmir kent hastanesinde yaptırıyorum. sebepsiz infertilite. test günüm 16 ekim inşallah sonucuna da hamile diye yazabilirsin.. :) :)

Rasheeeel inan kendim kadar sevindim :)))):)ama ben dedim diye busefer olcak die icime dogdu sirf seni sormak icin girdim cok sukur rabbime tamimina erdirsin insallah bitanemmm darisi bizim basimiza bize insallah sana masallah:)cok sukur

Ttugokcum hayirlisi olsun benimde test gunum 17 ekim bende kentdeyim senin kacinci gun embeyosu bir mi iki mi kondu?umarim bizde guzel haberler aliriz:)

Ttugokcum hayirlisi olsun benimde test gunum 17 ekim bende kentdeyim senin kacinci gun embeyosu bir mi iki mi kondu?umarim bizde guzel haberler aliriz:)

benim 5.gün embriyosu, 10 yumurtam döllendi tunç bey 5.gün embriyosuna gidelim yumurtalar kaliteli dedi öyle olunca 2 tane 5.gün kaldı sadece ben şansım yükselsin diye ısrar edince tunç bey ikisinide koymayı kabul etti. 2 emb. transfer edildi. ay belki de görmüşümdür seni hatta rashelde kentte sanırım belki onu da görmüşümdür ben annemle ve eşimle geldim hep merak ettim valla sizi... inşallah allah bizlerede rashel gibi güzel haberler nasip eder gerçekten çok sevindim ona..

Slm kizlar Bende transferimin 5.gunumdeyim.Iki Tane dondurulmus Embryolarla denedim bu sefer sansimi isallah hayirli sonuclarimida yazarim.benim Test tarihim 23 unde allahim hepimize hayirlisiyla bebislerimizi bagislasin.

selam arkadaşlar nasılsınız bu gece saat 23:00 de çatlatma iğnemi yapacağım pazartesi opum var güzel yumurtalar topalnır inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun kim bebek hasretiyle yanıyorsa en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

Slm kizlar Bende transferimin 5.gunumdeyim.Iki Tane dondurulmus Embryolarla denedim bu sefer sansimi isallah hayirli sonuclarimida yazarim.benim Test tarihim 23 unde allahim hepimize hayirlisiyla bebislerimizi bagislasin.

hayırlı olsun tedavin canım..

amin inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

kızlar hepinize merhabalar.inşallahhhh rabbimin izniyle hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucaklarımıza.biraz kendimi tanıtmak istiyorum 28 yaşındayım 2 buçuk senedir evliyim biz eşimle hiç korunmadık ve hiç gebelik elde edemedik tüm test ve tahlillerimiz temiz ne eşimde nede bende herhangi birşey bulunamadı ve tanı olarak sebepsiz infertilite dendi.geçen ay tüp bebek tedavisine başladık kısa protokol doktorum acıbadem maslak prof.dr bülent tıraş ben öyle her doktora güvenemem ama bülent beyi çok başarılı bulduk eşimle beraber 9 adet yumurtam toplandı 5 i döllendi bölünmelerin iyi olduğunu söyledi embriyoloğum 5.günü transferi yapılacak dedi biraz araştırdım iyi bişeymiş ( inşallah hayırlısı olsun ) geçe hafta cumartesi transferim yapıldı 2 adet blastokist embriyo kalmış 2 sinide transfer etti bülent hoca biri 1.kalite diğeri 2.kalite kısmetse 17 ekimde betahcg testim var heyecanlıyım kızlar Allahım hepimize bu mutluluğu tatdırsın inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz ... AMİN

hayırlı olsun canım benim Allahım yardımcın olsun rahat bi süreç geçirmeye bak umudunu yitirme Allahın izniyle olur

mrb canım benim transferimi de bülent hoca yaptı, 5. gün embriyosu 2 tane konuldu, 1. kalite dediler. şimdi 5 haftalık hamileyim. umarım sen de pozitifi görürsün canım. ben 5. gün embriyosu olduğu için 9. gün idrar testi yaptım silik çıktı. 10. gün BHCG baktırdım 289 çıktı. aslında 12. gün dediler ama dayanamadım tabi ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…