inşallah mesajı doğru şekilde gönderebilirim forumu 3 yıldır takip etmeme rağmen yeni üye oldum ilk mesajım 3 aşılama 4 tüp bebek denemesi evladım şimdi benimle her gece dua ediyorum bana verdiği nimete ve evlat hasreti çeken herkesede hayırlı ve sağlıkla nasip etmesi için... belirti aramayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışın zira negatif çıkanda hiç bir sıkıntım yokken pozitif olan denemede kanamam olmuştu hepinize umut olması dileğiyle....
pek yanılmam ama sen bana baştan bu tarafa hamile geliyorsun sen takılma o dangalaklara hep kötüsünden bakıyorlar olaylara ..))
daha önce tüp denemiş miydiniz yoksa ilk denemeden önce mi kromozom testi istediler sizden acaba?
şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...
:))) artık kendi halime gülüyorum valla iyice sinirlerim bozuldu .. bu 3. denemem ... bugün 15. gün ben halaaaaaaaaaa yatıyorum((((((((( rabbim sınıyor heralde......dr a sorsan hiçbir sorun yok sen hamile kalmalısın diyo ..... ben mi beceriksizim anlamadım ... :)))))))))
yapmada arkadaşım bekle kan testi gününü her neyse zaten çıkacak biz bunu erken yaparak değiştiremeyiz evet sabretmek mümkün değil biliyorum bende aynı durumdayım daha önce 2 gebelik geçirdim biri düşükle diğeri dış gebelik ve açık ameliyatla sol tüüm alındı ozaman belirit yaşamıştım şimdi hiç bişey yok gibi yada ben unuttum bilmiyorum...bir gün her şey çok güzel olacakk....benimde 3. gün embriyosu iki tane transfer edildi bu gün 6. günüm :)
şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...
bnm ilk denemem bizden hemen istediler yaptırdık bakalım ekim sonu çıkıcak inş..
cnm listede sen niye yoksun yoksa ben mi seni göremedim
evet sen hiç kafana takma doktorlara gıcığım zaten.. onlara hava hoşş...
Allah onları da eksik etmesin ama bende gıcığım vallaaa:)))))))
hoş geldin bacım sefalar getirdin allahım bizlerede nasip etsin inş..
arkadaslar merhaba ben de arastırıyorum eurofertille ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen
merhaba canım nasılsın bugün?
günaydın bacım:)) zaten transfer olalı hiç uyuyamıyorum az bi uyku ile kalkıp burayı buluyorum... düşünmektende kafayı yiyecem hiç belirti yok((((( bide şu listemizi bi düzenlesen tatlım:))
sağol iyiyim elh. pazartesi kromozon testini yapacağız inş. temiz çıkar kasım sonu gibide memoriale ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum
Valla guclu olmaya calışıyorum . yapacak başka bir şeyimiz yok. Eşim boşuna para harcamamızı ve olmuyorsa olmuyor kardeşinin cocugu olacak en azından boş ver bizim olmazsa olmaz diyor . Aslında bu beni hem rahatlatıyor hem umutsuzlaştırıyor. Sabah o da artık bizim cocugumuzun olmayacagını umudunun kalmadıgını soyledi.Olursa mucize olur dedi.
Bu arada bir yazı okudum kimyasal gebeliklerde ve ya erken dusuklerde kromozom anormalilerin %80'ninden kadın sorumluymuş. erkekte bu durum cok nadir gorunurmuş. e yaş ilerledi tabii geç kaldık. Hem hala umudum var hem de bir yandan olmayacagını kabul etmeye calışıyorum.
inşallah mesajı doğru şekilde gönderebilirim forumu 3 yıldır takip etmeme rağmen yeni üye oldum ilk mesajım 3 aşılama 4 tüp bebek denemesi evladım şimdi benimle her gece dua ediyorum bana verdiği nimete ve evlat hasreti çeken herkesede hayırlı ve sağlıkla nasip etmesi için... belirti aramayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışın zira negatif çıkanda hiç bir sıkıntım yokken pozitif olan denemede kanamam olmuştu hepinize umut olması dileğiyle....
ben sonradan katıldım aranıza arkadaşlar eklememiş olabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?